uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 "főképp ha tudoják hogy az én ismerősöm vagy" Akkor gondolom nem szolid elválás volt... hát nem teljesen. de ha te ülsz az én helyemen, akkor te se ugy jössz el, hogy máskor is ide küldöm a cimborákat. Ha vége a hercehurcának, akkor elmesélem rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Ja, majd szerdán mesélsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 akkor te vagy az esüst asztrás?? :)igen, én lennék az :) Remélem nemsoká ujra MUNKÁBA ÁLLOK VALAHOL, TUDNI FOGOD :) szóval ne dobd el a számomat !! Akkor ezek szerint a régi mobil számod még él? Nagyon féltve őrzöm! :o Egyébként köszi a választ és remélem, sikerül majd vmit összehoznod! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stiletto Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Sziasztok! Végre valóra vált az álmom 2 szűkös év után boldog GSi tulaj lettem :))) egy 8 szelepes c20ne -s került a birtokomba. Örülök is neki NAGYON!!! 93 -as egész jó állapotban. Volna egy olyan kérdésem, hogy hol lehet utánna nézni a boardcoputer miket irogál ki (mármint szervizen kivül) Van ilyesmi doksi vagy csak service cd -n van ilyen? Egészen pontosan ez mit jelent? 008 2 GD Aztán pár másodperc multán vált és ezt irja ki 8850 Ha valaki jártas ilyesmiben please segítsen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Hello Stiletto, Nézd meg itt (egy kis német tudás nem árt!!:)): http://stevens-area.de/astra-site/technik/...er_auslesen.php üdv.:Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 mennyibe kerül egy külső hőmérséklet jeladó?? kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Legutóbb 7000 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Hi opel16v, Elég drágán vetted! Győrben csak 3500,- Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Pécsen meg ezernyóc volt... :shock: De lehet, hogy 2200... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Pécsen meg ezernyóc volt... :shock: De lehet, hogy 2200... :roll: Nekem ingyen vót, vagy van. A törött autókbol szoktam az ilyen cuccot lelájmolni. 8) :) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Pécsen meg ezernyóc volt... :shock: De lehet, hogy 2200... :roll: Csergőben is 1500-2000 Forint környékén volt valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Ja, asszem Én azt az árat mondtam, amiért a gyárit hozzák (Siemens). :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Csergőben is 1500-2000 Forint környékén volt valahol. na ez sokkal barátságosabb ár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Helló Mindenkinek! Légyszi segítsetek nekem! A BC-m angol nyelvű az autómban, legalább is így vettem,kb 1 éve. Az átlagolós dolgokat(sebesség,fogyasztás)nem hinném hogy valósan mutatja,mert 17km/h átlagseb.-hez 21l-es fogyastást párosít!(amúgy 8.3l-t mértem nem túl rég 100km-en az igaz hogy a jóbb lábam szabin volt! :) ) Ahogy olvastam az újra programozás segíthet a baján.Jól gondolom? Árban mibe fáj egy ilyen művelet?Nem tudom mennyire érdekes de,nem a gyári magnó van benne és a műszerfala is fehér számlapos!Az előző gazdája szerint az utobbi hülyitette meg! :?: A válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv:Stock 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Helló Mindenkinek! Légyszi segítsetek nekem! A BC-m angol nyelvű az autómban, legalább is így vettem,kb 1 éve. Az átlagolós dolgokat(sebesség,fogyasztás)nem hinném hogy valósan mutatja,mert 17km/h átlagseb.-hez 21l-es fogyastást párosít!(amúgy 8.3l-t mértem nem túl rég 100km-en az igaz hogy a jóbb lábam szabin volt! :) ) Ahogy olvastam az újra programozás segíthet a baján.Jól gondolom? Árban mibe fáj egy ilyen művelet?Nem tudom mennyire érdekes de,nem a gyári magnó van benne és a műszerfala is fehér számlapos!Az előző gazdája szerint az utobbi hülyitette meg! :?: A válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv:Stock 16v Hi! Én is kicseréltem a számlapot és ameddig nem raktam vissza rendesen a spirált a helyére, hasonló "baromságokat" írt ki a BC-m. Meg is ilyedtem rendesen. Valószínű, hogy a te kocsidnál is a műszerfal buheráláskor raktak valamit rosszul össze! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Helló Mindenkinek! Légyszi segítsetek nekem! A BC-m angol nyelvű az autómban, legalább is így vettem,kb 1 éve. Az átlagolós dolgokat(sebesség,fogyasztás)nem hinném hogy valósan mutatja,mert 17km/h átlagseb.-hez 21l-es fogyastást párosít!(amúgy 8.3l-t mértem nem túl rég 100km-en az igaz hogy a jóbb lábam szabin volt! :) ) Ahogy olvastam az újra programozás segíthet a baján.Jól gondolom? Árban mibe fáj egy ilyen művelet?Nem tudom mennyire érdekes de,nem a gyári magnó van benne és a műszerfala is fehér számlapos!Az előző gazdája szerint az utobbi hülyitette meg! :?: A válaszotokat előre is köszönöm!! Üdv:Stock 16v Érdemes megnézni a kilóméteróra hátuljánál található szorító fület. Ezt a km óra hátuljánál középen fent találod, ott csatlakozik a BC-hez. Lehet, hogy csak kontakt hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Köszi az ötleteket mindkettőtöknek!! Meg fogom nézni és ha jutok valamire mindenképpen leírom,hátha valakinek hasznára válik később! Köszi srácok mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Picit off lesz: Nekem Calibrán van hasonló problémám (a BC hülyeségeket mutat, többek közt túl nagy átlag/pillanatnyi fogyit), de nekem a műszerfal nem lett buherálva, viszont a BC-t én raktam bele, ami tudtommal C20XE-ből való, az enyim meg C20NE. Úgyhogy valszeg ez lesz a probléma, a kérdésem csak az, hogy vajon ezt át lehet-e programoztatni TECH1-el, mert én hallottam valami ilyesmit. on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2005 Tech1-el átlehet programozni sokmindent a B.C.-n. Ha pontatlan a B.C. -akkor arra is van mód,hogy bekalibráljuk TECH-1-el. T.I.S.-ben van sok hasznos infó a B.C.-k adatairól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 nekem pont fordítva van, c20ne adatokat ír ki miközben c20xe van benn.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 nekem pont fordítva van, c20ne adatokat ír ki miközben c20xe van benn.... 8) Miért nem cseréltek egymással??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 nekem pont fordítva van, c20ne adatokat ír ki miközben c20xe van benn.... 8) Kess erről mesél egy kicsit, mert nem teljesen értem. Milyen C20NE adatokat ír ki neked ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 pl fogyasztás és megtehető km a fogyasztásomhoz mindig pontosan 2 lityót hozzá kell adni és kijön a tényleges :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 pl fogyasztás és megtehető km a fogyasztásomhoz mindig pontosan 2 lityót hozzá kell adni és kijön a tényleges :? :shock: És ez hogy derült ki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 úgy hogy az ablaktörlőkapcsolón lévő 2gomb együttes megnyomásával megjelenik a bc-n egy kód, amihez megtod nézni, hogy milyen mocihoz tartozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts