Losee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ugyan nem értek hozzá, de a D szálhoz kell szerezni érintkezőt a csatiba és akkor má jó is lesz. A G-t meg össze kell kötni a már benne lévő vezetékköteggel. :lol: Akkor még 1 kérdés: ugye régi csatim van, 10 pines. Van bontásból 16 pines biztosítéktáblám, fejből tudja vki, hogy ugyanolyan érintkezők vannak-e benne? Leg1szerűbb lenne előkotornom, csak nem mostanában leszek a közelében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Akkor még 1 kérdés: ugye régi csatim van, 10 pines. Van bontásból 16 pines biztosítéktáblám, fejből tudja vki, hogy ugyanolyan érintkezők vannak-e benne? Leg1szerűbb lenne előkotornom, csak nem mostanában leszek a közelében. Ugyanolyan szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Akkor még 1 kérdés: ugye régi csatim van, 10 pines. Van bontásból 16 pines biztosítéktáblám, fejből tudja vki, hogy ugyanolyan érintkezők vannak-e benne? Leg1szerűbb lenne előkotornom, csak nem mostanában leszek a közelében. Ugyanaz. Az érintkezője. a 10pinesnek mint a 16osnak. Én is most szereltem be bc-t és 10es pines biztitáblából szettem a pint az én 16osomba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ugyanaz. Az érintkezője. a 10pinesnek mint a 16osnak. Én is most szereltem be bc-t és 10es pines biztitáblából szettem a pint az én 16osomba Thx :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 No, hogy ne legyek off: BC programozáshoz a D és G szálat is bekötöttétek, vagy csak elég a G-t? Mert a diagcsatimban a D érintkezője hiányzik, a G-re meg rá tudok kötni, arra ugye megy kábel. Invictus, Fpepe...? Bekötöttem, sztem kell a programozáshoz. Én is bontott vezetékkötegből szedtem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Bekötöttem, sztem kell a programozáshoz. Én is bontott vezetékkötegből szedtem ki. Köszi! Jó idő lesz, meg időm lesz bekötöm, aztán kereslek majd az érdi srác miatt (ott csináltad, ha jól emlékszem?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Köszi! Jó idő lesz, meg időm lesz bekötöm, aztán kereslek majd az érdi srác miatt (ott csináltad, ha jól emlékszem?) Igen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothz Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Sziasztok! Tudna valaki C14SE motorhoz kódindexet a BC beállításhoz!? Tökéletesen működik csak átkellene állítani 1,8-as motorról 1,4-es-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Sziasztok! Tudna valaki C14SE motorhoz kódindexet a BC beállításhoz!? Tökéletesen működik csak átkellene állítani 1,8-as motorról 1,4-es-re. http://www.opel-infos.de/downloads.html Itt vannak a kódok felül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Sziasztok! Tudna valaki C14SE motorhoz kódindexet a BC beállításhoz!? Tökéletesen működik csak átkellene állítani 1,8-as motorról 1,4-es-re. Keresgélj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Sziasztok! Tudna valaki C14SE motorhoz kódindexet a BC beállításhoz!? Tökéletesen működik csak átkellene állítani 1,8-as motorról 1,4-es-re. Pl. 01 ha gyári rádiód van, 22 ha nem gyári a rádiód, és nem kell a kijelzése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Pl. 01 ha gyári rádiód van, 22 ha nem gyári a rádiód, és nem kell a kijelzése. De figyelni kell az imulzusokra is. Ha későbbi az autó akkor inkább 86 vagy 95. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 De figyelni kell az imulzusokra is. Ha későbbi az autó akkor inkább 86 vagy 95. Jogos. Viszont ezt honnan tudja, amíg nem próbálta ki a BC-t? Nincs ráírva sehová a műszeregységre tudtommal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Jogos. Viszont ezt honnan tudja, amíg nem próbálta ki a BC-t? Nincs ráírva sehová a műszeregységre tudtommal :lol: Évjáratból lehet tudni. Ha megnézed a BC kódos táblázatokat, egy bizonyos évjárattól (asszem '94) már csak 16-os impulzus van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Évjáratból lehet tudni. Ha megnézed a BC kódos táblázatokat, egy bizonyos évjárattól (asszem '94) már csak 16-os impulzus van. Nem a BC-re gondoltam, honnan tudja, hogy a műszeregysége hány impulzusos, ha nem az autó alap tartozéka, hanem utólag tette bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nem a BC-re gondoltam, honnan tudja, hogy a műszeregysége hány impulzusos, ha nem az autó alap tartozéka, hanem utólag tette bele? Jó eséllyel a 94 előtti 8 impulzusos. Ennek külön van az útszakaszjeladója, az a kis fekete "T" a hátulján. A későbbiek integáltak és 16 impesek. (De rosszul is tudhatom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Nem a BC-re gondoltam, honnan tudja, hogy a műszeregysége hány impulzusos, ha nem az autó alap tartozéka, hanem utólag tette bele? Megkérdezi hányas évjáratúból lett kibontva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ádám! B Corsa X14XE-be szerinted lenne értelme betenni astra GSi BC-t? CC-n kivül minden funkció működhet vele? pl fogyimérés stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ádám! B Corsa X14XE-be szerinted lenne értelme betenni astra GSi BC-t? CC-n kivül minden funkció működhet vele? pl fogyimérés stb. Azta! Nem hittem volna, hogy megtalálom: Corsa MID Szal, lehet próbálkozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Azta! Nem hittem volna, hogy megtalálom: Corsa MID Szal, lehet próbálkozni :lol: Utálom ezt a ronda nyelvet,de angolul az astráé már megvan. Én arra voltam kiváncsi "Okoska",hogy X14XE-vel együtt tud-e működni,mivel a táblázatban nem volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Utálom ezt a ronda nyelvet,de angolul az astráé már megvan. Én arra voltam kiváncsi "Okoska" ,hogy X14XE-vel együtt tud-e működni,mivel a táblázatban nem volt benne. :lol: Amúgy a 17. oldalon írja az X14XE-hez a kódokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 :lol: Amúgy a 17. oldalon írja az X14XE-hez a kódokat. A németben igen,de az astra f doksiban nem,bár utána agyaltam,hogy az X16XE az ua. Na mindegy.Hétvégére meglesz,aztán bütykölök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ádám! B Corsa X14XE-be szerinted lenne értelme betenni astra GSi BC-t? CC-n kivül minden funkció működhet vele? pl fogyimérés stb. Szerintem van. Ha belegondolsz fogyasztásjel is ugyanúgy van, tehát a funkciók működni fognak. Egyedül a tankszint ami kérdéses, hiszen a Corsa tankja kisebb, ezt nem tudom hogy kezelné a BC legegyszerűbb lenne kimérni azt a szálat. Bár van a BC-ben tankkorrekciós is, lehet pár litert állítgatni. Ha a tartályok is ugyanolyanok akkor az is műkszik. Átnézegettem a PDF-et és ha megnézed ott is csinál tankkorrekciót....mikor -3,0 van kiíratva. G Astra BC is szépen mutat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Utálom ezt a ronda nyelvet,de angolul az astráé már megvan. Én arra voltam kiváncsi "Okoska",hogy X14XE-vel együtt tud-e működni,mivel a táblázatban nem volt benne. Vmilyen uton modon el lehet kerni az astra-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ádám! B Corsa X14XE-be szerinted lenne értelme betenni astra GSi BC-t? CC-n kivül minden funkció működhet vele? pl fogyimérés stb. Mi most fogjuk Karcsival vmikor beszerelni az enyémbe, majd jelzek, hogy mennyire pontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts