Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

nekem a BC-m angol mértékegységeket használ(mérföld, gallon).

A kérdésem az lenne, hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy kilométerben és liter/100km-ben számoljon?

thx

Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen.

Megosztás:

Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen.

szóval mindenkinek akinek angol nyelvű a BC-je annak gallont és mérföldet használ?

Megosztás:

Már hogyne lehetne? :lol: Azzal a kóddal, mit múltkor adtam neked, angol lenne, és metrikus.

Megosztás:

Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom.

Metrikus inkább német nyelvvel, de pl Daykiller talált olyan kódot ami az ő motorjával, angol nyelvvel, valamint metrikus egységekkel menne. Meg kell nézni a táblázatot.

Megosztás:

Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom.

-egybekijelzős

-angol nyelv

-gallon, mérföld mértékegységek

-átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra

Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni?

Megosztás:

-egybekijelzős

-angol nyelv

-gallon, mérföld mértékegységek

-átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra

Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni?

A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód).

Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint.

Megosztás:

A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód).

Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint.

el tudnád küldeni a táblázatot?

Megosztás:

Itt található, az Astra F részben, MID Codes, évjárat szerint.

radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat?

Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között.

Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót)

Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém?

Megosztás:

radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat?

Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között.

Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót)

Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém?

Így van :lol:

Megosztás:

Szóval akkor most megtudtuk? :lol:

Mondom, feltéve, hogy ilyen jeladó van a km-órádban. Asszem van valami dignosztikai üzemmódja, valaki írta nemrég, de nem tudom, hogy van :lol:

Bár a táblázatokat nézve, ehhez a motortipushoz csak ilyen jeladót ír, úgyhogy igen, akkor tulajdonképpen megtudtuk :lol:

Megosztás:

Szóval akkor most megtudtuk? :lol:

Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot.

FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol:

Megosztás:

Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot.

FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol:

Szerintem se jó a 82.

Megosztás:

Rendben, at tudom hogy most 66-os, és nekem 79-es kellene!

De hol tudom megcsináltatni?

Ki teszi rá a 79-est? :lol: :lol:

Ne csak nézz, láss:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.