daykiller Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nekem a BC-m angol mértékegységeket használ(mérföld, gallon). A kérdésem az lenne, hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy kilométerben és liter/100km-ben számoljon? thx Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. szóval mindenkinek akinek angol nyelvű a BC-je annak gallont és mérföldet használ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. Már hogyne lehetne? :lol: Azzal a kóddal, mit múltkor adtam neked, angol lenne, és metrikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 szóval mindenkinek akinek angol nyelvű a BC-je annak gallont és mérföldet használ? Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. Metrikus inkább német nyelvvel, de pl Daykiller talált olyan kódot ami az ő motorjával, angol nyelvvel, valamint metrikus egységekkel menne. Meg kell nézni a táblázatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Metrikus inkább német nyelvvel, de pl Daykiller talált olyan kódot ami az ő motorjával, angol nyelvvel, valamint metrikus egységekkel menne. Meg kell nézni a táblázatot. Én adtam neki azt a kódot, és igen, a táblázatból (109) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. -egybekijelzős -angol nyelv -gallon, mérföld mértékegységek -átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 -egybekijelzős -angol nyelv -gallon, mérföld mértékegységek -átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni? A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód). Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód). Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint. el tudnád küldeni a táblázatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 el tudnád küldeni a táblázatot? Itt található, az Astra F részben, MID Codes, évjárat szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Itt található, az Astra F részben, MID Codes, évjárat szerint. radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat? Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között. Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót) Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat? Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között. Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót) Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém? Így van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. Szóval akkor most megtudtuk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Szóval akkor most megtudtuk? :lol: Mondom, feltéve, hogy ilyen jeladó van a km-órádban. Asszem van valami dignosztikai üzemmódja, valaki írta nemrég, de nem tudom, hogy van :lol: Bár a táblázatokat nézve, ehhez a motortipushoz csak ilyen jeladót ír, úgyhogy igen, akkor tulajdonképpen megtudtuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szóval akkor most megtudtuk? :lol: Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot. FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot. FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol: Szerintem se jó a 82. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem se jó a 82. de az nem baj hogy az enyém C18XEL? a 82-esnél pedig 1.4 és 1.6-osok vannak a fenti táblázat alapján... Szóval akkor márkaszervizbe kell vinnem, hogy állítsák át? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 de az nem baj hogy az enyém C18XEL? a 82-esnél pedig 1.4 és 1.6-osok vannak a fenti táblázat alapján... Szóval akkor márkaszervizbe kell vinnem, hogy állítsák át? :lol: Szerintem rádiótól függően 66 vagy 73. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem rádiótól függően 66 vagy 73. :lol: tuti hogy 66-os... megnéztem!!! De akkor most hogy is tudom metrikussá varázsolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Amint néztem a táblázatban, nekem a 79-es lenne az ideális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 [tuti hogy 66-os... megnéztem!!! De akkor most hogy is tudom metrikussá varázsolni? :lol: Amint néztem a táblázatban, nekem a 79-es lenne az ideális! Így! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 [ Így! :lol: de hogy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Rendben, at tudom hogy most 66-os, és nekem 79-es kellene! De hol tudom megcsináltatni? Ki teszi rá a 79-est? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Rendben, at tudom hogy most 66-os, és nekem 79-es kellene! De hol tudom megcsináltatni? Ki teszi rá a 79-est? :lol: :lol: Ne csak nézz, láss: Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 köszi szépen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts