Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 oh ...hát sajnálom :) new munkád van már? (akkor télleg a mult7n még ott vótá most megmár nem vagy....) sry az offért Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu! NA! Miz? Kiszerveztek? A genyák! És akkó? Mosmivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 most az van, hogy megy az Örsre sportos recepciós lányként a szoliba dolgozni :) bocsánat :oops: offolok és még bunkó is voltam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 most az van, hogy megy az Örsre sportos recepciós lányként a szoliba dolgozni :) bocsánat :oops: offolok és még bunkó is voltam :oops: genya :) nincs semmi. most pihi, és munkahelykeresés. remélem gyorsan fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu :) Ezt nagyon sajnálom. Most mihez kezdesz? Milyen elképzeléseid vannak meló téren? Ha gondolod utánna nézhetünk hátha van jó meló........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu meg is lepödtem, tegnap, amikor a kis hölgy közölte, h már nem dolgozol ott :) akkor a mobil számaid se élnek? Vagy melyik él? Esetleg privbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu :) Ezt nagyon sajnálom. Most mihez kezdesz? Milyen elképzeléseid vannak meló téren? Ha gondolod utánna nézhetünk hátha van jó meló........... hát szivás az biztos. egyenlőre a hét pihenéssel, és a felgyülemlett ügyeim intézésére van, és jövőhéten körbetelefonálok egy két helyet. jövőhéten már megyegy egy OFF pözsó ON kereskedésbe meghallgatásra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu: Ha kell vmit segíteni akkor szólj! (Számitástechnika és egyebek) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Uhuhu: Ha kell vmit segíteni akkor szólj! (Számitástechnika és egyebek) :) köszi fiuk!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ehhh... Hát ez rossz hír... És bánod nagyon? Vagy lehetnek jobb kilátások is, mint ez a meló volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Részvétem!!!! :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 "jövőhéten már megyegy egy OFF pözsó ON kereskedésbe meghallgatásra " Sorry. Azért kösz a helpeket. Mész majd a pözsó topicba is? Miért nem maradsz a márkánál? Mindenesetre soxerencsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 Tech-1 et keresek kölcsön 1-2 perc erejéig (reichweite kalibráció miatt) Akit tud szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Tech-1 et keresek kölcsön 1-2 perc erejéig (reichweite kalibráció miatt) Akit tud szóljon. kölcsön nem tudok, de van egy eladó 2kilóért :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 aztec : kb. 5percre kéne...... :) Annyi cash-em nincs 5percre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 kölcsön nem tudok, de van egy eladó 2kilóért :!: tudnék rá vevőt, ha megvan az opel kártya is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 Tudok hozzá komplett TIS-t szolgáltatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Tudok hozzá komplett TIS-t szolgáltatni :) az a baj, hogy a tissel csak akkor lehet programozni a Tech1-et, ha megvan a herdverkulcs is. de az nem szokott meglenni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Azért azt is megoldották már... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 ezt nemtóm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 PetiGSI! Kérdezz rá itt, hogy mennyi lenne a művelet: auto-pel.fw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június25, 2004 Megoszt Elküldve Június25, 2004 Sziasztok, Bocsi, hogy ide írok, de itt olvastam, hogy uhuhu már nem dolgozik az M3-nál... uhuhu: Hova vigyük szervizbe az autót (kérdezem most itt azok nevében, akiknek még új, garis az autó)? Melyik márkaszervizt tudnád ajánlani? Maradjunk az M3-nál? Eddig miattad vittem oda az autót... megbíztam benned és az ottani csapatban. Olyan szerelési munkákat tudtál elintézni gariban, amikre másik szervizekben már rég leakasztottak volna pár rugóval (pl. dobfék nyikorgás történet), emellett lelkiismeretesen utánajártál a panaszoknak, és olyan dolgokat sikerült megoldanotok, amikkel 2 másik szervizben sem tudtak mit kezdeni. Számíthatunk e még az M3-ban ilyen lelkiismeretes munkára nélküled? telo Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Na vki mondja el nekem, hogyan kell bekalibrálni a bc-t, hogy normális értéket mutasson a megtehető úthoz :idea: :?: 120ohmos ellenállatom már van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Sziasztok, Bocsi, hogy ide írok, de itt olvastam, hogy uhuhu már nem dolgozik az M3-nál... uhuhu: Hova vigyük szervizbe az autót (kérdezem most itt azok nevében, akiknek még új, garis az autó)? Melyik márkaszervizt tudnád ajánlani? Maradjunk az M3-nál? Eddig miattad vittem oda az autót... megbíztam benned és az ottani csapatban. Olyan szerelési munkákat tudtál elintézni gariban, amikre másik szervizekben már rég leakasztottak volna pár rugóval (pl. dobfék nyikorgás történet), emellett lelkiismeretesen utánajártál a panaszoknak, és olyan dolgokat sikerült megoldanotok, amikkel 2 másik szervizben sem tudtak mit kezdeni. Számíthatunk e még az M3-ban ilyen lelkiismeretes munkára nélküled? telo akkor te vagy az esüst asztrás?? :) köszi az elismerő szavakat!! Megpróbáltam megfelelni a munkakörömnek, és az Opeleseknek ! ezekszerint sikerült :-) Sajnos nem tudok most senkit sem ajánlani, mert mint tudjuk hogy amig nem áll az ember más háta mögött addig nembiztos hogy sikerül minőséget csinálni. És a minőséget produkálni tudó szerelő is eljött velem együtt. Igy nemhiszem hogy pozitivan állnak hozzád. - főképp ha tudoják hogy az én ismerősöm vagy :) Remélem nemsoká ujra MUNKÁBA ÁLLOK VALAHOL, TUDNI FOGOD :) szóval ne dobd el a számomat !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 "főképp ha tudoják hogy az én ismerősöm vagy" Akkor gondolom nem szolid elválás volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts