spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 De azért próbáld meg összerakni! :lol: óókééé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 De át lehet állítani(tatni) nem? igen at lehet allitani, en is atallitottam az enyem ora csere utan, bar mindketto ora W=1111, de nem mert rendesen. nekem 8850 amit meg kellett cserelni, ha kell segitseg szolj... @+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 igen at lehet allitani, en is atallitottam az enyem ora csere utan, bar mindketto ora W=1111, de nem mert rendesen. nekem 8850 amit meg kellett cserelni, ha kell segitseg szolj... @+ Mert az órában található 3 vezetékes sebességjeladó különbözött. Gondolom Opel Márkaszervizben írattad át az impulzus számot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Mert az órában található 3 vezetékes sebességjeladó különbözött. Gondolom Opel Márkaszervizben írattad át az impulzus számot... :huh: Nem maga az a fekete jeladó különbözik, hanem az a tárcsa a tengelyen, amin a fényvisszaverő felületek vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nem maga az a fekete jeladó különbözik, hanem az a tárcsa a tengelyen, amin a fényvisszaverő felületek vannak. Hja, vágom. Akkor azt hiába cseréli az ember. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Mert az órában található 3 vezetékes sebességjeladó különbözött. Gondolom Opel Márkaszervizben írattad át az impulzus számot... -_- nem opel szervizben irattam at az impulzusszamot, magam programoztam at, es nincs TECH kutyum sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nem opel szervizben irattam at az impulzusszamot, magam programoztam at, es nincs TECH kutyum sem Hogyan csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nem opel szervizben irattam at az impulzusszamot, magam programoztam at, es nincs TECH kutyum sem Azt hogy csináltad? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Azt hogy csináltad? :huh: a kozponti kijelzoben irtam at a szamot kozvetlenul ha esetleg lenne valakinek ROSSZ ELPROGRAMOZOTT egysege erdekelne az erdekesseg kedveert, irjon egy PÜ-t, megvennem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 a kozponti kijelzoben irtam at a szamot kozvetlenul ha esetleg lenne valakinek ROSSZ ELPROGRAMOZOTT egysege erdekelne az erdekesseg kedveert, irjon egy PÜ-t, megvennem Hogyan?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 A fogyimérő vezeték kell a még megtehető km-ek méréséhez? vagy csak a üa szintjelzőből számolja ki a BC? Őszintén szólva nekem ez a funkció hiányzik legjobban és ha nem kell hozzá az ECU-tól menő vezeték (mer nálam az nincs :huh: )szívesen tennék bele egy BC-t. Valahol kallódik egy a garázsban csak meg kéne keresnem... ui.: nem mindegyik BC beszél több nyelven: a számok alapján lehet tájékozódni melyik BC-t mire lehet állítani 434 120 csak D, NL I, F, 434 121 re GB, E, S, 434 474 ALL 434 425 ALL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Hogyan?? :rolleyes: kozvetlenul a kijelzoben kicsereltem a letarolt szamot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 kozvetlenul a kijelzoben kicsereltem a letarolt szamot Erre én is kíváncsi lennék! Leírnád ennek a pontos menetét? Hogy lehet közvetlenül átírni Tech nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 van benne egy eprom, ami tárolja a konfigot, abban át lehet írni. pontosan én sem tudom, melyik byte-on van a szükséges beállítás. de ez csak kiforrasztással lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A fogyimérő vezeték kell a még megtehető km-ek méréséhez? vagy csak a üa szintjelzőből számolja ki a BC? kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 a kozponti kijelzoben irtam at a szamot kozvetlenul ha esetleg lenne valakinek ROSSZ ELPROGRAMOZOTT egysege erdekelne az erdekesseg kedveert, irjon egy PÜ-t, megvennem kozvetlenul a kijelzoben kicsereltem a letarolt szamot Nem az volt a kérdés hogy mit csináltál, hanem az, hogy miképp írtad át... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 van benne egy eprom, ami tárolja a konfigot, abban át lehet írni. pontosan én sem tudom, melyik byte-on van a szükséges beállítás. de ez csak kiforrasztással lehetséges. nem kell kiforrasztani, en keszitettem egy kis aramkort (szerintem a TECH is hasonlokeppen kommunikal), es egy PC-s programozoval lehet irni - olvasni Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nem az volt a kérdés hogy mit csináltál, hanem az, hogy miképp írtad át... -_- keszitettem egy kis aramkort (szerintem a TECH is hasonlokeppen kommunikal), es egy PC-s programozoval lehet irni - olvasni Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A fogyimérő vezeték kell a még megtehető km-ek méréséhez? vagy csak a üa szintjelzőből számolja ki a BC? Őszintén szólva nekem ez a funkció hiányzik legjobban és ha nem kell hozzá az ECU-tól menő vezeték (mer nálam az nincs ^_^ )szívesen tennék bele egy BC-t. Valahol kallódik egy a garázsban csak meg kéne keresnem... ui.: nem mindegyik BC beszél több nyelven: a számok alapján lehet tájékozódni melyik BC-t mire lehet állítani 434 120 csak D, NL I, F, 434 121 re GB, E, S, 434 474 ALL 434 425 ALL B) Akkor nekem bármelyik nyelven tud szövegelni... a legutolsó van nekem. :huh: keszitettem egy kis aramkort (szerintem a TECH is hasonlokeppen kommunikal), es egy PC-s programozoval lehet irni - olvasni Értem. Akkor inkább átiratom a BC-t 4500Ft-ért a fehérvári márkaszervizben, de lehet beugrok a veszprémibe is érdeklődni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 nem kell kiforrasztani, en keszitettem egy kis aramkort (szerintem a TECH is hasonlokeppen kommunikal), es egy PC-s programozoval lehet irni - olvasni jah, hát ez is megoldás, bár nem a legegyszerűbb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Akkor nekem bármelyik nyelven tud szövegelni... a legutolsó van nekem. :rolleyes: Értem. Akkor inkább átiratom a BC-t 4500Ft-ért a fehérvári márkaszervizben, de lehet beugrok a veszprémibe is érdeklődni. -_- lehetseges, de mint mar masok is irtak, a "szakszervizben" elrontottak a B.C-t. nem volt bizalmam es lehetosegem sem markaszervizbe vinni (nalunk nagyon draga lenne), inkabb megoldoldottam magam, eddig nem jott ajanlat hibas B.C-re, valoban megvennem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 lehetseges, de mint mar masok is irtak, a "szakszervizben" elrontottak a B.C-t. nem volt bizalmam es lehetosegem sem markaszervizbe vinni (nalunk nagyon draga lenne), inkabb megoldoldottam magam, eddig nem jott ajanlat hibas B.C-re, valoban megvennem Amúgy nekem annyira nem fontos a nyelv, mert a rádió szövege úgyis eltakarja, meg amúgy is érteni mit mond kis józan ésszel. Csak az impulzus szám és a motortípushoz legyen belőve, ha lehet, szeretem a pontos mérést. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 kell kár :lol: azért köszi :huh: és azt lehet tudni, hogy analóg vagy digitális jel megy azon a fogyivezetéken? mert ha analóg akkor átlehet verni, ha digi akkor tényleg passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 kár ^_^ azért köszi :huh: és azt lehet tudni, hogy analóg vagy digitális jel megy azon a fogyivezetéken? mert ha analóg akkor átlehet verni, ha digi akkor tényleg passz Szerintem digitális. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 az injektorok nyitási idejével arányos impulzus megy rajta. ezt méri a BC a fogyasztáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts