Soma01 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Köszi! Akkor vehetek tőled egyet ha ilyet akarok... Ha beraknám a Te BC-det, akkor a mostanit ki kell venni? Mit kell változtatni még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Köszi! Akkor vehetek tőled egyet ha ilyet akarok... Ha beraknám a Te BC-det, akkor a mostanit ki kell venni? Mit kell változtatni még? Nem magam ellen akarok beszélni, de csak a tankszint kiírásért akarod megvenni? :D Elvileg megy azon a kijelzőn is egyébként, csak másik gombokat kellene berakni, mert ugye a gyári BC használja azt a két gombot, amit az enyém is szeretne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nem csak a kerékátmérő számít ilyenkor, hanem az impulzusjeladó fajtája is, ugyanis 3 féle is van :D Csak hogy ne legyen egyszerű. :D Szia Gabi! Hát igen egy lényeges infó kimaradt :P 175/70 R13-as kerekecske az üldőzőmön! Szerinted lehetne esetleg ezek tudatában valamit kezdeni a dologgal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Akkor a gyári ki lenne kötve és az eredeti gombokat az új BC-nek adjuk. Vagy ezt nem lehet? Szerintem lehet. Ja, a Te BC-d a megtehető kilométert hogy számolja? A rendes átlagfogyasztás alapján amit amúgy is számol és amíg le nem nullázod számol, vagy számol egy másik átlagot is az utolsó 15-20Km alapján is és ezzel számol mit a gyári BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Hát igen egy lényeges infó kimaradt :D 175/70 R13-as kerekecske az üldőzőmön! Szerinted lehetne esetleg ezek tudatában valamit kezdeni a dologgal? Én biztos nem tudok vele mit kezdeni, mivel nem ismerem részletesen a gyári BC-k programozási lehetőségeit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Akkor a gyári ki lenne kötve és az eredeti gombokat az új BC-nek adjuk. Vagy ezt nem lehet? Szerintem lehet. Ja, a Te BC-d a megtehető kilométert hogy számolja? A rendes átlagfogyasztás alapján amit amúgy is számol és amíg le nem nullázod számol, vagy számol egy másik átlagot is az utolsó 15-20Km alapján is és ezzel számol mit a gyári BC? Lehet, persze. Megtehető km az átlagfogyi adat alapján van, amit lehet nullázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Én úgy tudom ,hogy a gyáriban úgymond 2db átlagfogyi van. Az egyik a sima, amit akkor nullázol amikor akarsz. A másik egy belső, amit te nem is látsz, az alapján csak számolja a megtehető utat. Ez utóbbi mindig csak az utolsó 15-20Km átlagát számolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Az lehet hogy abban úgy van, az enyémben nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 a helye meg van! Oda kell berakni a helyére mert a "D" pontnak a neve D= MID/DID a MID az a Multi Info Display a DID is valamilyen Info Display! a barna/piros vezeték megy oda kell raknod rá egy olyan csatit amit be tudsz oda pattintani bontós biztos ad neked egy bontott biztositék tábláról! :D Én is nézegettem a csatit,nekem 2X8 as csatim van,de abban nincs mindegyikben érintkező.Ilyenkor mi van?Egyenlőre csak kiváncsiságból nézegettem,összevetettem a rajzzal,amit innen töltöttem le,de ott nem is találtam ilyen csatit.Ti miből dolgoztatok,milyen rajzot szedtetek le?ja,és sikerült már belőni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Kell bele bontóból szerválni olyan pint, ha be akarod kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Kell bele bontóból szerválni olyan pint, ha be akarod kötni. Pin=csati? És akkor már ugyanúgy kell bekötni,mint a leírásban van?A bontottat csak át kell kötni,vagy hogy megy ez....gondolom nem csak bepattintani kell.Ez amúgy a rajzon lévő X13-as csati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A csatlakozóban levő pinről beszélek, merthogy az külön kiszedhető-betehető. Egy bontott csatiból át tudod tenni a szükséges helyre a tiedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 A csatlakozóban levő pinről beszélek, merthogy az külön kiszedhető-betehető. Egy bontott csatiból át tudod tenni a szükséges helyre a tiedben. Oké, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Szia Gabi! Nekem a TE Bc-d van bent, akkor ezek szerint azzal sem lehet semmit kezdeni? Már mint a pontosítással? Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nekem a TE Bc-d van bent, akkor ezek szerint azzal sem lehet semmit kezdeni? Már mint a pontosítással? Azzal lehet :D Egész könnyen :D Kell hozzá egy notebook, és rá kell csatlakozni a soros portjára :P Melyik verzió van neked? (HW verzió, vagy mikor vetted?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Sikerülni sikerült! Nem kis melo de nem olyan vészes (ha csak a fogyasztási adatok kellenek! Ha kellenek fékpofa kopások meg olajfogyasztás meg ablakmosó stb. na akkor nagyon kemény, de nekem nem ezek miatt kellett, így azok ki vannak iktatva! Jobban mutat mint a sima kijelző (Főleg kék ledddel :D )) inkább rábírni a pontos mérésre az már más kérdés Lacos most szerelte be és elvileg most nemrég ment vagy megy márkaszervízbe hogy be tudják-e programozni! Én még nem voltam programoztatni! Így alapjáraton állóhelyzetben 4.5 L/h mutat és 9.8L 100km/h ami sok egy kicsit! nekem megért 11-et! Várom én is, hogy mit mond Lacos! Sunny!Még mindig áll a kérdés:hogy alakult a BC project,sikerült belőni.Érdekelne mire jutottatok!Mennyire pontosak a fogyasztási adatok?Amíg nem volt beállítva,az az adat mennyire volt reális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Azzal lehet :D Egész könnyen :D Kell hozzá egy notebook, és rá kell csatlakozni a soros portjára ;) Melyik verzió van neked? (HW verzió, vagy mikor vetted?) Szia Gabi! A beszerelés dátuma: 2006.04.14. A verziószámot nem jegyeztem fel, mert azt anno Te írtad fel amikor az üzemanyag szint minimumot rögzítettem a compba! Előre megbeszélt hétvégi talikba benne lennél Börsön? Mert a pc-t elég nehéz lecipelni a garagéba, no meg hulle is vagyok hozzá :P)))) Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A beszerelés dátuma: 2006.04.14. A verziószámot nem jegyeztem fel, mert azt anno Te írtad fel amikor az üzemanyag szint minimumot rögzítettem a compba! Előre megbeszélt hétvégi talikba benne lennél Börsön? Mert a pc-t elég nehéz lecipelni a garagéba, no meg hulle is vagyok hozzá :D)))) Végső esetben megbeszélhetünk valamit, de elég nehéz mostanában egyeztetnem ilyesmit, mert nem nagyon tudom utolérni magam melóügyben mostanság... ha esetleg mégis lenne lehetőséged rácsatlakozni, telefonon pár perc alatt egyeztetnénk a dolgokat. Ha meg nem, akkor Esztergom rali után egyeztethetünk valamit (júl 12-13). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Gábor, az lenne a kérdésem, hogy nem gondolkodtál még azon, hogy a BC-det kiegészítsd egy olyan fukcióval, hogy a gyári CC dobozzal jelezze az izzókiégést? Csak 3 szabad bemenet kell hozzá a procin :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Gábor, az lenne a kérdésem, hogy nem gondolkodtál még azon, hogy a BC-det kiegészítsd egy olyan fukcióval, hogy a gyári CC dobozzal jelezze az izzókiégést? Csak 3 szabad bemenet kell hozzá a procin :rolleyes: Már nem lesz változás a BC-n, nincs időm foglalkozni ezzel, mellesleg mást nem is nagyon érdekelne ez a dolog rajtad kívül ;) Amúgy meg lehet szerkeszteni két LED-et a műszerfalra, oszt azzal jelezni a CC doboz hibajelzését ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Már nem lesz változás a BC-n, nincs időm foglalkozni ezzel, mellesleg mást nem is nagyon érdekelne ez a dolog rajtad kívül ;) Amúgy meg lehet szerkeszteni két LED-et a műszerfalra, oszt azzal jelezni a CC doboz hibajelzését ;) Jövök itt a hülyeségeimmel mi? :rolleyes: Egyébként az enyémhez való kiegészítő dobozka (fogyimérés, ilyesmi) van még? És mennyi pííz lenne? Be tudom üzemelni egyedül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Jövök itt a hülyeségeimmel mi? :rolleyes: Egyébként az enyémhez való kiegészítő dobozka (fogyimérés, ilyesmi) van még? És mennyi pííz lenne? Be tudom üzemelni egyedül? Ne hülyéskedj, már nekem is bele kell kukkantanom annak a beüzemeléséhez a sw-be ;) Régen volt ;) De amúgy tudok csinálni ha igényt tartasz rá. 14 körül jönne ki kb, nem igazán változott a beker ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Sziasztok! Tippet szeretnék kapni hogy mi a fene történt a kijelzőmmel a konzolon, mert eddig mindenhol egyenletesen mutatta a dolgokat rádió rds jelét és jobb szélen az időt, de most már a jobb oldalon kicsit olyan mintha elhalna tompán mutatja az időt bekoszosodott vagy izzó baja van? Hány izzó világítja azt vagy nem is izzó? Könnyű kivenni és megnézni szétszedni? Elöre is köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Sziasztok! Tippet szeretnék kapni hogy mi a fene történt a kijelzőmmel a konzolon, mert eddig mindenhol egyenletesen mutatta a dolgokat rádió rds jelét és jobb szélen az időt, de most már a jobb oldalon kicsit olyan mintha elhalna tompán mutatja az időt bekoszosodott vagy izzó baja van? Hány izzó világítja azt vagy nem is izzó? Könnyű kivenni és megnézni szétszedni? Elöre is köszi a válaszokat Az időt nem bal oldalt mutatja? Izzó baja lesz. Könnyű kiszedni. Gumilap fel, csavar kicsavar, hátulról megbök és kinn is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Az időt nem bal oldalt mutatja? Izzó baja lesz. Könnyű kiszedni. Gumilap fel, csavar kicsavar, hátulról megbök és kinn is van. Köszönöm jobb oldalt mutatja ez a régi egyszerű 8 digit + time és két gomb és kész! Még egy olyat kérdeznék hogy milyen és hány izzó szükséges bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts