geriopel Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 A B.C. fórumra gondoltam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Van konkrét kérdés esetleg? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Áááá, csak még mindig piszkálja az agyacskám, hogy miért olyan nehéz a gyári B.C.-t beépíteni!Tudom,és el is olvastam....de akkor is!Most volna 11.000-ben egy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Áááá, csak még mindig piszkálja az agyacskám, hogy miért olyan nehéz a gyári B.C.-t beépíteni!Tudom,és el is olvastam....de akkor is!Most volna 11.000-ben egy. B) Vedd meg, és megtudod! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Vedd meg, és megtudod! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 B) Jóvanna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 B) Jóvanna! Meséld már el mi a próblémád??????Miért várod el bárkitőkl is hogy ingyen segítsen,pláne Gabitól aki ebből is él...és gondolom nem keveset gürizett azzal hogy ezt az egészet kitalálja,megcsinálja....... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Meséld már el mi a próblémád??????Miért várod el bárkitőkl is hogy ingyen segítsen,pláne Gabitól aki ebből is él...és gondolom nem keveset gürizett azzal hogy ezt az egészet kitalálja,megcsinálja....... B) B) A gürizés ok,de meg (még) nem gazdagodott Gabi ebből(sajnos). Hagyd rá,ha nem tetszik neki a fórum olvasson mást. Ui:néha én is kezdem úgy érezni,hogy ingyenes online szervíz vagyunk,jóhiszeműen segítünk,aztán a végén még mi vagyunk a f@szok Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Gabitól aki ebből is él... B) B) :D ...zsíroskenyéren ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ennek a dolognak most nem az a lényege szerintem, hogy Gabi ebből él-e vagy sem be kell látni, hogy nem egyszerű a gyári beszerelése és kséz ha nem érti, akkor vegye emg és szenvedjen azzal Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 B) B) :D ...zsíroskenyéren :P Ezért is írtam hogy ebből is...tudom ám hogy ebböl fedezed a verseny karrieredet....azért is halad ilyen magasan felfelé :P ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ui:néha én is kezdem úgy érezni,hogy ingyenes online szervíz vagyunk,jóhiszeműen segítünk,aztán a végén még mi vagyunk a f@szok Ne ezért nem nagyon szoktam technika topicba írogatni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 B) B) :D ...zsíroskenyéren ;) Hát van akinek még zsír is jut a kenyérre, az ne panaszkodjon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hát van akinek még zsír is jut a kenyérre, az ne panaszkodjon. B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Felfogtam!Nem kell ilyen mérgesnek lenni!Én csak kérdeztem,mert azt mondta az illető hogy gond nélkül beépíthető.Persze ő is el akarja adni a cuccot.Csak biztosra akarok menni,ezért kérdeztelek titeket Kedves Márkatársak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Felfogtam!Nem kell ilyen mérgesnek lenni! Aki itt mérges volt az Te voltál ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem is voltam mérges!!!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ezért kérdeztelek titeket Kedves Márkatársak! Pici iróniát érzek ebben! B) Azt hiszem a nem megfelelő hangnem nálad volt,ezek után nem kell csodálkoznod azon,ha mi is így reagálunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Peace, gyerekek ;) Ezért is írtam hogy ebből is...tudom ám hogy ebböl fedezed a verseny karrieredet....azért is halad ilyen magasan felfelé :P B) Jaja, látszik mennyit ment pl idén az autó :P :lol: B) Hát van akinek még zsír is jut a kenyérre, az ne panaszkodjon. :D Olcsón kapom a metabond kenőanyagokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Olcsón kapom a metabond kenőanyagokat B) Elképzeltem ahogy győzködöd a fórumtársakat a metabondzsíroskenyér előnyeiről... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Elképzeltem ahogy győzködöd a fórumtársakat a metabondzsíroskenyér előnyeiről... B) Nem vagyok én kínai zugárus B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Elképzeltem ahogy győzködöd a fórumtársakat a metabondzsíroskenyér előnyeiről... B) Biztos jobban csúszik :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Biztos jobban csúszik ;) :D Még kifelé is B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Még kifelé is B) B) én még a szennyeződéseket is leoldja, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacos Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Üdv. Lenne egy kis gondom.c16nz motoros autóba szereltem gsi bc-t csak az a gond hogy a diag csati-nak nincs D lába.llyenkor hova kössem azt avezetéket ami oda menne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts