Lanti Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Gabi,már a meglévő BC-val is foglalkozol ugye? Gondolok itt arra PL: Bremsbelag nekem ezt mindíg kiírja mert nem gyári fékpofi van bent mondjuk ezt kivenni a funkció listából, vagy gonodolok még arra hogy esetleg angol vagy Magyarnyelven is meglehet tanítani? :) Bremsbelag-nal mindenki azt mondja hogy csak össze kell kötni a két vezetéket... nah nekem 2 éve nincs megcsinálva.. de egyszerű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Bremsbelag-nal mindenki azt mondja hogy csak össze kell kötni a két vezetéket... nah nekem 2 éve nincs megcsinálva.. de egyszerű :) Ha annyi elég akkor nemgond :) Összekötöm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Jah, futóműnél egyszerűen összekötöd a testet és a jelvezetéket a fékkopásjelző csatinál :) Nyelvet csak azt lehet neki beállítani, amit gyárilag tud, ezt a gyári szám szerint lehet megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sziasztok! Akkor ezek szerint nincs senkinek tropa computere? :) Mert azt már tudom, hogy a nőnek hol lehet kapni a részeit! :) De hogy kijelzőt hol kapok vagy valakinek esetleg van rossz computere! Persze egy olyan aminek a kijelzője jó! Vagy tudtok-e segíteni hogy hol lehetne szerezni mert nem szeretnék megint 10000 ft fizetni az egészért! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Sajnos kevés esélyed van a dologra, ugyanis ezeknek szinte mindig a kjelzője megy tönkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ez rossz hír! Akkor ezek szerint óra nélkül fogok lenni :) Mind1 köszönöm a gyors választ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ez rossz hír! Akkor ezek szerint óra nélkül fogok lenni :) Mind1 köszönöm a gyors választ! :) Bontóban keresgélhetnél vagy esetleg a vaterán nekem is azt javasolták a fórumos kollégák !! :) Sikerült is szereznem 6500Ft-ért, igaz annak a hőfokjelzőjén vannak kis csillagok, de azért használható ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ez rossz hír! Akkor ezek szerint óra nélkül fogok lenni :) Mind1 köszönöm a gyors választ! :) esetleg itt nézd meg :) http://www.opelbonto.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hy találtam egy jóó oldalt!! http://www.eelkevisser.nl/robert.html ismeritek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ja, nagyon régi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hy találtam egy jóó oldalt!! http://www.eelkevisser.nl/robert.html ismeritek?? Na azért csak vigyázz ezzel a "piszkálódással" :D nem ilyen egyszerű valójában szal ez szép és jó csak.... :D Javítva : ly :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 valólyában Juj! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Juj! :D :) Lyuly. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Lyuly. :) naa,hejesen irlyatok máár!!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Juj! :D :) Javíva na :D Amúgy jobb ha megszokjátok mert lessz még ilyenebb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 J0hnny külömben is : SIJÓFOK :) Vagy SILYÓFOK?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Sziasztok!Még új belépő vagyok,nem olvastam teljesen végig mindent.Az lenne a kérdésem hogy 1,4 16V X14XE Astrába be lehet-e építeni a GSI BC-jét.Nagyon piszkálja az agyam,árulnak is kompletten német nyelvü leírással.Nagy meló lenne,nem tolok el valamit a kocsiban?Előre is köszi a segítséget.Geri Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Sziasztok!Még új belépő vagyok,nem olvastam teljesen végig mindent.Az lenne a kérdésem hogy 1,4 16V X14XE Astrába be lehet-e építeni a GSI BC-jét.Nagyon piszkálja az agyam,árulnak is kompletten német nyelvü leírással.Nagy meló lenne,nem tolok el valamit a kocsiban?Előre is köszi a segítséget.Geri Inkább ezt próbáldd meg. A gyári nagy meló. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2008 Megoszt Elküldve Május2, 2008 Sziasztok!Még új belépő vagyok,nem olvastam teljesen végig mindent.Az lenne a kérdésem hogy 1,4 16V X14XE Astrába be lehet-e építeni a GSI BC-jét.Nagyon piszkálja az agyam,árulnak is kompletten német nyelvü leírással.Nagy meló lenne,nem tolok el valamit a kocsiban?Előre is köszi a segítséget.Geri Így van, ahogy Hening is írta, nagy meló, ráadásul még ha be is vezetékezed, kell hozzá egy Tech műszer, hogy hozzáállítsák a motortipushoz (ha egyáltalán hozzá lehet), az pedig leginkább márkaszervízekben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Így van, ahogy Hening is írta, nagy meló, ráadásul még ha be is vezetékezed, kell hozzá egy Tech műszer, hogy hozzáállítsák a motortipushoz (ha egyáltalán hozzá lehet), az pedig leginkább márkaszervízekben van. Köszi!Akkor inkább nem vágok bele.Bár van márkaszervízben ismerősöm,lehet hogy azért megkérdezem őt is.Geri Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Végigböngésztem az egész BC fórumot! :sowwy: Jó dolgokat ír,és nem is baj hogy nem vágtam bele a gyári BC projektbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 mert nem szeretnék megint 10000 ft fizetni az egészért! Hát én a Keresztúri uton egy bontóban vettem 4 ezerért... Igaz, h nekem csak a sima van, nem olyan "GSI-s"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
geriopel Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 De leállt ez a fórum! B) Pedig régen érdekes hozzászólások voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 De leállt ez a fórum! B) Pedig régen érdekes hozzászólások voltak. Te pontosan melyik fórumról beszélsz? B) :D Mert ahogy én látom itt egy csomo ember csomo gondját oldják meg a srácok ingyen és gyorsan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 De leállt ez a fórum! B) Pedig régen érdekes hozzászólások voltak. Nincsenek problémák. Mindenkinek tökéletesen funkcionál az autója. :D Egyébként hozzászólásokból van bőven. Vagy már mindet olvastad? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts