Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gábor, mit gondolsz, egy ilyennel nem lehetne megoldani a dieselek fogyasztásmérését?

Ezzel biztosan nem. Az a baj, hogy a megfelelő átfolyásmérők nagyon drágák, és nehéz beszerezni őket.

• 4 weeks later...
Elküldve
sajan nem .És nem is hallottam még ilyenről.

ja még valami!

Vettem bele egy gyári opel magnót(rá van irva , gogy opel és levehető előlapos-3 eft.haszn. német boltban.)

Kérdésem az, hogy a BC-én irnia kellene-e a rádió által közölt dolgokat... :roll: gondolok olyanra, hogy sms vagy telefonszámok...stb.

És az sem biztos , hogy ez agyári magnója.

Ha gondolod bár ez a németnyelvű BC hez van de a leírás maga magyar.. Letöltheted INENN

Kivagdostam neked vagy akinek kell .... Remélem ez kell :huh:

Elküldve

Sziasztok!

Ti jártasak lehettek ebben! kicsit off, de azért nem teljesen:)

A kocsimban 5WK7 442-es kijelző van és elromlott, kicserélhető ez 5WK7 418-ra?

Mi a különbség? ez is TID?

Brill00

Elküldve

Sajnos nem tudok róla hogy lenne.

külsőre én is megismerem :huh: de keresek 5WK7 442-es kijelzőt és erre jelentkezett valaki a fent említettel.

Elküldve
Gabi, van valami hír a dizel BC ről? Szerintem többen is örülnénk neki, ha sikerülne összehoznod. :huh:

Az a régi fajta, ami az enyémben van sztem működne dieselben, csak ez nem tud fogyasztást mérni. Dieselnél ez a nehéz...

Elküldve
Az a régi fajta, ami az enyémben van sztem működne dieselben, csak ez nem tud fogyasztást mérni. Dieselnél ez a nehéz...

Nem tud 5 alatt mérni? :huh:

Elküldve
:huh:

Sajnos a fogyasztásmérést nem tudom megoldani a dízelnél.

Egyébként minden más működik abban is, csak ez nem.

A negatív számokkal nem boldogul :lol:

És ne feledjük, hogy a dieseles kmórában nincs sebességjeladó (általában), pedig az is kell a BC-nek.

Elküldve
A negatív számokkal nem boldogul :lol:

És ne feledjük, hogy a dieseles kmórában nincs sebességjeladó (általában), pedig az is kell a BC-nek.

Az enyémben van. :huh:

Elküldve
Az enyémben van. :huh:

Gondolom a tiédben TID kijelző van, sztem azokba amiatt tettek jeladót, mert a TID ki tudja írni a sebességet is (alacsonyabb tartományban).

A gyáilag DID kijelzősökben tudtommal nincs, legalábbis a miénkben nem volt.

Elküldve
ha jól értem a gyári TID ki tudja írni a sebességet? és hogyan?

Menet közben nyomva tartod pár másodpercig mindkét gombot egyszerre.

Elküldve

Akkor lajjjjikusként megkérdezem,A 1992 es C20XE ben Miylen tipusú BC van és mit lehet kiíratni vele amit most per pillanat nem ír?? :huh:

Elküldve
Menet közben nyomva tartod pár másodpercig mindkét gombot egyszerre.

Nem vagyok benne biztos, de azért megkérdezem. Az nem a MID-nél működik?

Elküldve

navazze, és erre nem jöttem rá cirka egy év alatt, szép:D

egyáltalán mi a TID? lehet ezt is télreértem. Az a TID ami ír külső hőmérsékletet is?

meg időt dátumot... rádió hülyeségét... stb?

3 felé osztott kijelzős vacak?

Elküldve
Nem vagyok benne biztos, de azért megkérdezem. Az nem a MID-nél működik?

Nem tudom, nekem működik. Igaz nem tudom mi a különbség. Az enyém az időt mutatja, a dátumot vagy az rds-t, és a külső hőmérsékletet. " amig jó volt " :huh:

Elküldve
Nem tudom, nekem működik. Igaz nem tudom mi a különbség. Az enyém az időt mutatja, a dátumot vagy az rds-t, és a külső hőmérsékletet. " amig jó volt " :lol:

Akkor lehet, hogy az enyém is mutatná. :huh: Nem is tudtam. Mindíg tanul az ember. :)

Elküldve
Akkor lehet, hogy az enyém is mutatná. :huh: Nem is tudtam. Mindíg tanul az ember. :)

Ne várj tőle csodát. Először kiir valami kodot, pl. nekem ezek szerint a hibakódot. :lol: Aztán az aktuális pillanatnyi sebességet, és utána az összes pixelt teszteli. Ennyi. Mindezeket csak pár másodpercig mutatja. És a sebességet csak asszem 50 km.ig.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.