FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 ...Az Astra ECU-ja mi szerint számolja a fogyasztott üzemanyagot? Befecskendezési mennyiség?... Nem, az injektor nyitási ideje alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Hát kezdek elszomorodni... Nagyon szeretnék egy BC-t a kocsiba, de Kadettét nem nagyon lehet találni... Meg hát az elég gagyin is néz ki! :rolleyes: Ezért vagyok rákattanva az Astráéra. Végül mégis az lesz az eredmény, hogy nem lehet berakni? Bár az eredeti ötletgazda szintén egy Kadettba rakta be. Igaz, az azthiszem C20NE motoros. Ezt a leírást küldte nekem a srác: Kadettba Astra BC Ránéztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Bizonyos dolgokat nem egészen értek, C16NZ motor létezett Astrában is, akkor meg miért is nem lehet az Astra BC-jét bekötni? Lehet, hogy kell hozzá kábeleket szerezni, de elvileg minden jel rendelkezésre áll egy Kadettben is, ami az Astrában. Csak egy ilyen motorú Astrából való compit kell szerezni. Vagy Gábor BC-jét, ami sztem szintén működne benne, és azt lehet konfigurálni Tech műszer nélkül is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Bizonyos dolgokat nem egészen értek, C16NZ motor létezett Astrában is, ... és azt lehet konfigurálni Tech műszer nélkül is... Ebben teljesen igazad van... DE! Sajnos nemhogy ilyen motorú Astrából, akármilyenből nehéz volt a pénztárcámhoz való BC-t találni (ez a magyarázat, hogy miért nem a Gabiét veszem, és ahoz még akkor is kellene kijelzőt vennem). Innen kapom a hűtővíztágulási tartályt, bajuszkapcsolót, kábelek nagy részét is, ahol meg vágni kell, ott úgy vágja a srác, hogy a színek szerint azonosítható legyen. Mindezt 15e forintért!!! Lehet, meg kell vele szenvednem, ha egyáltalán kivitelezhető. Ennek akarok a végletekig utánajárni, mert ezt a pénzt sem tudom kidobni, ha adott esetben nem jön be... Sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Ebben teljesen igazad van... DE! Sajnos nemhogy ilyen motorú Astrából, akármilyenből nehéz volt a pénztárcámhoz való BC-t találni... Értem. Ez esetben nézzük végig, milyen jelek kellenek neki: - sebességjel, ezt lehetne a műszerfalról venni, ha nem digitális. Egyébként annak a jeladójáról lehet. - fordulatszámjel, C16NZ motornál ezt sztem a gyújtásmodulról lehet venni, vagy a motorvezérlő compi megfelelő lábáról. - fogyasztás, ezt a BC tudtommal az 1. injektor kábeléről veszi, ezzel nem lehet gond, csak vezetékezni kell. - tankszint, ezt a meglevő tankszintjeladóról lehet vezetni. A pontosságát nem tudom, milyen lesz, sztem kicsit más lehet a tankja a Kadettnak. - Check control, azaz izzókiégés figyelés, tudtommal ezt is nézi a BC. Ez egy kis dobozka, amit be kell kötni az egyes lámpák vezetékébe sorosan. Ha nem akarod használni, a BC-re menő 2 vezetékét kell sztem fix szintekre kötni, és nem generál hibakódokat, de lehet, hogy Tech műszerrel ki is lehet kapcsolni ezt a funkcióját. - hőmérsékletjelek, a külső hőmérsékletjelet egy Astra lökösbe szerelhető jeladóval lehet megoldani, a motorhőmérsékletet (ha méri a BC egyáltalán) a műszerfalra menő vezetékről. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Sztem nem lehetetlen belehekkelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Értem. Ez esetben nézzük végig, milyen jelek kellenek neki:... Sztem nem lehetetlen belehekkelni. Ezeket én is végiggondoltam. A Digi műszerfal beszerelése miatt a legtöbb jelem megvan (sebességjel úthosszjeladóról, fordulatszámjel szintén megvan stb). Amit be kell hoznom: az ablakmosó- és hűtővízfolyadékszintek, és a hőmérő. Ezekkel nincs is gond. Ha a fogyasztáshoz az 1. injektor kábeléről kell a jel, akkor ezzel sem lesz gond, azt az 1 injektoromat csak megtalálom már... :rolleyes: (bár ezzel lehet gond, ha a BC szoroz 4-gyel!)A CC része egyenlőre nem érdekel (talán majd a későbbiekben), de arról is hallottam, ha földhöz zárom az adott lábait, nem jelez hibát. - fogyasztás, ezt a BC tudtommal az 1. injektor kábeléről veszi, ezzel nem lehet gond, csak vezetékezni kell. Erről kellene megbizonyosodnom, ezt kellene tutira tudnom, hogy működik-e, és vége az aggodalmaskodásomnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 ...Erről kellene megbizonyosodnom, ezt kellene tutira tudnom, hogy működik-e, és vége az aggodalmaskodásomnak. Opel16V ezt tutira el tudja mondani neked, de én is biztosra veszem, hogy így van. Egyébként milyen motorú autóból való a BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Azt hiszem C20NE. De várj, most, hogy így gondolkodom (ha jól emlékszem az N azt jelenti), az is központi befecsis. Lehet, hogy a 4-es szorzóval nem lesz baj... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 No, ha azt jelenti, akkor nem halok meg hülyén! Én azt hittem, hogy az azt jelenti, hogy nóc szelep. :rolleyes: De tényleg. A központi injektorosok nem az S-esek? Ezt most igazi laikusként kérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 No, ha azt jelenti, akkor nem halok meg hülyén! Én azt hittem, hogy az azt jelenti, hogy nóc szelep. :rolleyes: De tényleg. A központi injektorosok nem az S-esek? Ezt most igazi laikusként kérdezem... Nem, az Si a hengerenkénti injektor. De azért, hogy ne legyen ennyire egyszerű: a C20NE motor valóban elvileg központi injektoros, a valóságban viszont 4db párhuzamosan vezérelt injektora van. Tulajdonképpen olyan, mintha központis lenne, viszont az injektorok hengerenként vannak, így elvileg kisebb üzemanyagmennyiség kell egy-egy injektorról. Valószínűleg mindenképpen kalibrálni kell ezt a funkciót Tech-el, viszont sztem megvannak az egyes motortípusokhoz való számkódok, amit csak beütnek a Tech-el és máris tudja a BC, hogyan mérjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Nem az injektor közvetlen jelét használja a gyári BC. Az enyém használja azt. A gyári BC az ECU-ról kap egy fogyasztásjelet, amit az a befecskendezett mennyiség után számol, és ad ki a megfelelő lábán. De azt nem tudom megmondani, hogy a C16NZ vezérlője tud-e ilyen jelet produkálni, azaz szerelték-e gyárilag BC-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 ...De azt nem tudom megmondani, hogy a C16NZ vezérlője tud-e ilyen jelet produkálni, azaz szerelték-e gyárilag BC-vel. Sztem igen: C16NZ Mindig tanul vmit az ember :rolleyes: Csak azt kéne tudni, hogy az ECU melyik lábán jön ki az a jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Nem, az Si a hengerenkénti injektor... Valószínűleg mindenképpen kalibrálni kell ezt a funkciót Tech-el, viszont sztem megvannak az egyes motortípusokhoz való számkódok, amit csak beütnek a Tech-el és máris tudja a BC, hogyan mérjen. Bocs, utánanéztem: A motorkódban a Z jelenti a központi befecskendezést, az E a hengerenkéntit... Sztem igen: C16NZ Mindig tanul vmit az ember :rolleyes: Csak azt kéne tudni, hogy az ECU melyik lábán jön ki az a jel. Na ez már bíztató. Bár azt is megnéztem, hogy a motorvezérlő elektronika is teljesen eltér: Az enyém Multec, a C20NE meg Motronic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Sztem igen: C16NZ Mindig tanul vmit az ember :rolleyes: Csak azt kéne tudni, hogy az ECU melyik lábán jön ki az a jel. Ebben szerintem nincs BC, csak odaírták. Szokták. Ha megnézed az ablaktörlőkapcsolót nagyítva, nincs rajta a R és S betű... <_< Az Si motor motorszáma C16SE ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Na az már biztos, hogy volt C16NZ motoros Astrában is BC: BC programkódok Nézegettem az Astra kapcsolási rajzait is, és a BC-nél nem zár ki egyetlen motort sem: Kapcs.rajz Akkor szerintetek mehet a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Igen, ezek szerint volt ilyen. A2 pinen van a vezérlődön a kapcsrajz szerint a fogyasztásjel. Már csak tech-es embert kell találnod, aki átprogramozza a BC-t, és beállítja az ECU-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Gábor, az ECU nem tárolja véletlenül az üzembehelyezése óta megtett kilométereket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Gábor, az ECU nem tárolja véletlenül az üzembehelyezése óta megtett kilométereket? Tudtommal nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Der Kraftstoffmengenmesser : Üzemanyagmennyiségmérő (Na most hogy ez valójában mi is...passz... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ez akkor kell, ha karbis motorra akarnál BC-t és a fogyasztásmérö is jó lenne, ha müködne. Egyébként én is épp most fogok egy Kadett BC-t bekötni a Corsámba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Ez akkor kell, ha karbis motorra akarnál BC-t és a fogyasztásmérö is jó lenne, ha müködne. Egyébként én is épp most fogok egy Kadett BC-t bekötni a Corsámba. :) Nem lehetne ezt a dieselekhez is felhasználni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2007 Megoszt Elküldve Július24, 2007 Nem lehetne ezt a dieselekhez is felhasználni? Mennyi ilyet látsz eladót? :) Meg mennyiért? B) Meg aztán nem tudni hogy gázolajálló-e... Anno átjártam a témát, de nem találtam kifizethető árú és ténylegesen rendelhető átfolyásmérőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Gábor, lehet kérdeztem már, csak most eszembe jutott a másik topicban folyó csevegésről: mitől lehet, hogy a BC-m a fordulatszámmérésnél csal? Kb. 200-al alámér. Megfigyeltem már többször is pl. zöldkártyamérésnél, az analóg (pontosabban mutatós :) ) fordszámmérőm pontosan azt mutatja, amit a zöldkártyamérésnél a műszer, de a BC kb. 200-al kevesebbet. Gondolom valami beállítás kérdése lenne... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Gábor, lehet kérdeztem már, csak most eszembe jutott a másik topicban folyó csevegésről: mitől lehet, hogy a BC-m a fordulatszámmérésnél csal? Kb. 200-al alámér. Megfigyeltem már többször is pl. zöldkártyamérésnél, az analóg (pontosabban mutatós :) ) fordszámmérőm pontosan azt mutatja, amit a zöldkártyamérésnél a műszer, de a BC kb. 200-al kevesebbet. Gondolom valami beállítás kérdése lenne... B) Ja, akkor nem jól lett beállítva. Notebook és soros kábel kérdése a dolog :) Ha esetleg Blitzre jössz, ott akár együtt is be tudjuk lőni :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2007 Megoszt Elküldve Július25, 2007 Ja, akkor nem jól lett beállítva. Notebook és soros kábel kérdése a dolog :) Ha esetleg Blitzre jössz, ott akár együtt is be tudjuk lőni :) jó hogy mondod. B) addigra ki kéne találni nekem is a "lefagyás" okát. :omg: csak addig még ki kéne olvassam a verziót is ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts