opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Az a baj, hogy én sem merek ajánlani, mert egyiket sem próbáltam még. Láttam már olyat ami biztosan működött, csak nemtom az milyen márka és típus volt :unsure: Én saját gyártmányt használok, de az csak melóhelyi cuccos, spéci feladatokra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Értem, tehát amolyan próba cseresznye alapon kéne ilyet vegyek, persze előbb gép kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ha bármilyen soros eszköz stabilan működik rajta, akkor a BC is fog. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Vagy arra érted hogy trip leállítás-újraindításkor az átlagfogyi mérését is újraindítja? Igen arra gondoltam, hogy jó lenne ha a napi km, meg az átlagsebesség mérését, az átlagfogyi méréstől függetlenül is lehetne használni. Akár lehetne ez egy külön új opció is, ha készül majd újabb szoftver. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Igen arra gondoltam, hogy jó lenne ha a napi km, meg az átlagsebesség mérését, az átlagfogyi méréstől függetlenül is lehetne használni. Akár lehetne ez egy külön új opció is, ha készül majd újabb szoftver. :unsure: Az új változat annyiban más, hogy az átlagfogyasztást mindig kijelzi, a trip méréstől függetlenül. Annyiban viszont kötődik hozzá, hogy a trip mérés elindításával újrakezdi az átlagolást. De több változtatást már nem csinálok rajta, végleges immár. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 De több változtatást már nem csinálok rajta, végleges immár. :blink: Ha mégis akkor azért gondolj rám. ;) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 LÁtom Gabi a cs-on már amilyen Helpdesk jelleget kezd felvenni a téma... nem? Vannak ám kérdések. ui: http://www.laptop.hu/index.php?main=main&p...mode=kiegeszito az ilyeneket ugye el lehet felejteni a BC-hez? Ennél van olcsóbban is, olyan 4500.- körül, nem is gagyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ennél van olcsóbban is, olyan 4500.- körül, nem is gagyi. tárgytalanná vált, mert amit szereztem, azon van com. Mindenesetre thx! :blink: Gabi! Ha tudsz, lécci dobj egy linket a terminál programhoz, és majd légy elérhető! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 tárgytalanná vált, mert amit szereztem, azon van com. Mindenesetre thx! :blink: Gabi! Ha tudsz, lécci dobj egy linket a terminál programhoz, és majd légy elérhető! :unsure: Milyet szereztél, mert nekem is kellene vennem egy nótbukot, nekem is munkára kell soros porttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Gabi! Ha tudsz, lécci dobj egy linket a terminál programhoz, és majd légy elérhető! :unsure: http://www.bcweb.hu/terminal.zip :blink: Hívj nyugodtan, ha nem venném fel éppen, nemsokára visszacsörgök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 http://www.bcweb.hu/terminal.zip :unsure: Hívj nyugodtan, ha nem venném fel éppen, nemsokára visszacsörgök. holnapra csúszott! de ha nagyon összecsúszik a programom, akkor mégodébb csúszik. THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Folyamatosan csúszásban vagyok... Gabi! Már párszor jártam úgy, hogy "kifagyott" a vízhőmérséklet mérés, aztán pár perc múlva javult meg. Ma meg próbáltam egy 400-as mérést, és a végén lesötétült a kijelző... így csak az időt tudtam meg, de azt is utólag, mikor beengedett a menüjébe. Ezeket ki lehet úgy javítani, hogy én a gépnél, te meg telefon végen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A kijelző elsötétülés elég vad, szerintem valami kontakt lesz a kábelek csatlakozásánál. Lehet szét kell majd bontani a műszeregységnél... és akkor azt is ellenőrizni kell, hogy esetleg a szomszédos kábelekből nem-e zárlatol egy-egy szál a mellette levő csatlakozónál. A víz mérés szünetben nézz már rá hogy a pillanatnyi fogyasztást méri-e ebben az időben? (a két modul közti kommunikációt zavarhatja valami nagyobb elektromágneses tér, ilyenkor újra kell inicializálnia a kapcsolatot, és így egy kis szünet lehet az adatokban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 a sötétülést lehet eltúloztam... az alsó sor, ahol a bc kijelez, na az sötétül el, az óra, külső hőmérő marad... bocs.. ezért gondoltam, hogy "bug" van a dologban. a vízhő "fagyása" közben a többi működik. pont ezen voltam elcsodálkozva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 a sötétülést lehet eltúloztam... az alsó sor, ahol a bc kijelez, na az sötétül el, az óra, külső hőmérő marad... . a vízhő "fagyása" közben a többi működik. pont ezen voltam elcsodálkozva... Az az elsötétülés is vad, tehát ugyanúgy fennáll a kontaktos gyanúm. A vízmérés külön áll csak meg? Milyen tartományban? Köthető valamihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nem szokott elsötétülgetni sose a kijelző. Nem tom... lehet nem bírta a gyorsulást... A vízhő gyakorlatilag akkor tájt fagyott eddig meg, amikor éppen megmoccan a mutató, vagy picit felejbb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Nem szokott elsötétülgetni sose a kijelző. Nem tom... lehet nem bírta a gyorsulást... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Ez a gép nem erre van kitalálva, csak kicsit szórakoztam vele.. na.. De tényleg bosszantó volt. mert eltűnt a kijelzése, aztán mire észbekaptam... lépegettem a menüpontokban, és csak az időt találtam meg... csatlakozásra visszatérve... tudod, Gabi, itt rögzítettünk, na ugyan nem kötegelővel és pillanatragasztóval(lehet itt a baj), de szigetelőszalaggal meg van erősítve a csati... és ezt a minap alaposan meg tudtam nézni(RCA ki-be szerelés közben), és nincs szétesve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 csatlakozásra visszatérve... tudod, Gabi, itt rögzítettünk, na ugyan nem kötegelővel és pillanatragasztóval(lehet itt a baj), de szigetelőszalaggal meg van erősítve a csati... és ezt a minap alaposan meg tudtam nézni(RCA ki-be szerelés közben), és nincs szétesve. Lehet hogy pont ez a szerelgetés bolygatott meg valamit. Az a csati nem túl bizodalmas, hiszen emléxel rá, mit kellett vele küzdeni anno. Meg kellene nézni, hogy tényleg mindegyik pin a helyén van-e, illetve a CDL-en levő sorcsatiba is rendben vannak a kábelek, meg ugyanígy az XM1 modulon is. Ha megint előfordul ez a kijelző elsötétülés, akkor ezt javaslom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 oksa. addig is figyelek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A vízhő gyakorlatilag akkor tájt fagyott eddig meg, amikor éppen megmoccan a mutató, vagy picit felejbb.. És mi a jelenség? Milyen hőfokon ragad meg, meddig, és utána mi lesz az érték? Eddig nem volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 1x 2x előfordul, hogy kifagy... volt, hogy 96-ot mutatva, volt hogy 2-t, volt, hogy 25-öt... nem jellemző, de előfordul... és korábban is csinálta, nem csak most, mióta ott mókolgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 De mi ilyenkor a pontos jelenség? Mér hidegtől felfele rendesen, aztán egyszercsak 96 lesz belőle egy percig, majd újra a normálisat méri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 nekem mindig 96-ról indul... vagyis hidegen odakapcsolva leszambázik 96-ra, aztán ha utána monjuk elkapcsolok, és időnként visszanézek, van, hogy az ilyen visszanézéskor kifagy. de többnyire csak abban a részben, ahol 96-ról kezd felmenni a hőfok 2-től 50-ig... :lol: :) matematikát senki ne keressen az előbbi mondatomban! :) ja és ha nem lépek ki a hőfoktól, akkor nem is lesz újra mérés... ha kilépek onnan, és kb. 1-2 perc múlva vissza, akkor már mér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 96-ról indul? Mert akkor még kell rajta állítani asszem. ja és ha nem lépek ki a hőfoktól, akkor nem is lesz újra mérés... ha kilépek onnan, és kb. 1-2 perc múlva vissza, akkor már mér. Hmmm... ez a kilépős mókás dolog érdekes, ez még akár lehet sw bug is. Utánajárok. :) Mondjuk mástól még nem hallottam ezt a problémát, ezt nem értem a dologban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts