mackosajt Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Mikor tudnál annyi időt szakítani rám, hogy valahol összefutnánk, aztán beapplikálnál és prőgramoznál egy kütyüt nekem a vekibe? Mert a kijelzőt lehet mégsenem nélkülözném. Ha lenne időd erre, akkor az egyiket le stipistopiznám! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 G-hez nincs még megoldás ? Van 1 BC-s kijelző ha az segít, sajna más a cstija mint a símának ( ami az autómban van...) És van már BC-s ablaktörlőkapcsolóm is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Astra G, Corsa C típusokhoz készül a megoldás, Vectrára még kicsit várni kell... :huh: Addig is ha valaki Astra F-be szeretne, azonnal tudom szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Astra G, Corsa C típusokhoz készül a megoldás, Vectrára még kicsit várni kell... :huh: Addig is ha valaki Astra F-be szeretne, azonnal tudom szerelni. Mi a legfőbb akadály? Kijelző? :lol: idő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Legfőképpen idő... de nem kell aggódni, amint működik a G Astrán, remélhetőleg hamarosan meglesz a B Vectra verzió is. :huh: Egyelőre költözés a téma, szal ezért is csúszik a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Hi Gábor! Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mostmár van egy diesel Astra nálunk a családban, úgyhogy alkalom adtán meglesem a fordszámjelét szkóppal és elküldöm neked az eredményt, utána talán dieselekbe is mehet BC :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Azt megköszönöm, viszont akkor még mindig csak az alapkomputerre van megoldás, fogyasztást mérni nem tudok dízelen. De lehet jelezni igényeket, ha valakit dízelre érdekel az alapkompi fogyasztásmérés nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Dieselen sztem nem is nagyon lehet fogyasztást mérni, esetleg ha beépítenénk az üzemanyagcsőbe egy érzékeny átfolyásmérőt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Amelyiknek elektronikus vezérlésű az adagolója, annál lehetne... de azok csak nemrég jelentek meg a piacon, és általában van is saját bc-jük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Dieselen sztem nem is nagyon lehet fogyasztást mérni... Mivel nincs is nagyon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Futó Mester Úr! kb. se tudsz mondani semmit? Idén még lesz komputerem? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 De lesz. :huh: Terveim szerint két-három héten belül lehet G Astrás / C Corsás verzió... Aztán akkor már csak kölcsönkijelző kérdése a B Vectráé, mert a protokolljuk közös a G Astráéval, ha minden igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 De lesz. :huh: Terveim szerint két-három héten belül lehet G Astrás / C Corsás verzió... Aztán akkor már csak kölcsönkijelző kérdése a B Vectráé, mert a protokolljuk közös a G Astráéval, ha minden igaz. :lol: a "kölcsön" mit takar? B veki kijelző kézhezvétele tanulmányozás céljából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Nem tanulmányozás, hanem teszt... nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mindenben ugyanaz a protokollja, és lehet hogy módosítani kell a komputer sw-én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Nem tanulmányozás, hanem teszt... nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mindenben ugyanaz a protokollja, és lehet hogy módosítani kell a komputer sw-én. Ha esetleg közeljövőben feljutok Lurdy-ra, akkor odaadom az enyémet, és max. majd postán, kompival együtt vissza? Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Mivel nincs is nagyon! :huh: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 Ha esetleg közeljövőben feljutok Lurdy-ra, akkor odaadom az enyémet, és max. majd postán, kompival együtt vissza? Szerinted? A postán vissza komputerrel verzió azért nem jó, mert mivel az első ilyen típus lesz, az autóval együtt kell majd tesztelni a beszerelésnél... De majd megbeszéljük, milyen lehetőségek vannak erre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Nos... Működik már G Astra, C Corsa 10 karakteres TID kijelzővel is a komputer... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Nos... Működik már G Astra, C Corsa 10 karakteres TID kijelzővel is a komputer... :) Az immobi pedig már a végső tesztelési fázisnál jár.....remélem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Az immobi pedig már a végső tesztelési fázisnál jár.....remélem! :unsure: Az immobi külön téma lesz. Télen. :) Majd szólok ha lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Gabi! Kösz a pénteki segítséget, majd beszámolok a fogyi alakulásáról. Udi segítségével bemértük a kompjútört' is, ha már kéznél volt minden. Tapasztalat: sebesség kb 1 km/h-val tér el, a méterszámláló pedig 1000 méteren 1 métert. Hozzáteszem a 175/65R14-re lett belőve a bc, de most 195/50R15 van fent. (elvileg váltóméret pici különbséggel. Meg a gps pontossága is 1.2 méter volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Akkor nálad egész pontosra sikeredett a kalibrálás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Gabi! Kösz a pénteki segítséget, majd beszámolok a fogyi alakulásáról. Udi segítségével bemértük a kompjútört' is, ha már kéznél volt minden. Tapasztalat: sebesség kb 1 km/h-val tér el, a méterszámláló pedig 1000 méteren 1 métert. Hozzáteszem a 175/65R14-re lett belőve a bc, de most 195/50R15 van fent. (elvileg váltóméret pici különbséggel. Meg a gps pontossága is 1.2 méter volt. Ha szabad érdeklődnöm, mivel mértétek be? GPS-szel? És Szemesre nem akarjátok levinni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ha szabad érdeklődnöm, mivel mértétek be? GPS-szel? És Szemesre nem akarjátok levinni? :unsure: A sorok közt ott van a válasz is, de leírom, igen GPS-el mértük. Ha mindegy jól megy akkor Szemesre én is viszek saját GPS-t, ha gondolod mérhetünk majd vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A sorok közt ott van a válasz is, de leírom, igen GPS-el mértük. Ha mindegy jól megy akkor Szemesre én is viszek saját GPS-t, ha gondolod mérhetünk majd vele. Ehh, tényleg ott a válasz, hiába nemrég keltem :unsure: Igen, erre gondoltam, ha lesz egy kis időnk rá, jó lenne. Köszi előre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts