Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

De lesz. :huh: Terveim szerint két-három héten belül lehet G Astrás / C Corsás verzió...

Aztán akkor már csak kölcsönkijelző kérdése a B Vectráé, mert a protokolljuk közös

a G Astráéval, ha minden igaz. :lol:

a "kölcsön" mit takar? B veki kijelző kézhezvétele tanulmányozás céljából?

Megosztás:

Ha esetleg közeljövőben feljutok Lurdy-ra, akkor odaadom az enyémet, és max. majd postán, kompival együtt vissza? Szerinted?

A postán vissza komputerrel verzió azért nem jó, mert mivel az első ilyen típus lesz, az autóval

együtt kell majd tesztelni a beszerelésnél... De majd megbeszéljük, milyen lehetőségek vannak erre. :huh:

Megosztás:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Gabi!

Kösz a pénteki segítséget, majd beszámolok a fogyi alakulásáról.

Udi segítségével bemértük a kompjútört' is, ha már kéznél volt minden.

Tapasztalat: sebesség kb 1 km/h-val tér el, a méterszámláló pedig 1000 méteren 1 métert.

Hozzáteszem a 175/65R14-re lett belőve a bc, de most 195/50R15 van fent. (elvileg váltóméret pici különbséggel. Meg a gps pontossága is 1.2 méter volt.

Megosztás:

Gabi!

Kösz a pénteki segítséget, majd beszámolok a fogyi alakulásáról.

Udi segítségével bemértük a kompjútört' is, ha már kéznél volt minden.

Tapasztalat: sebesség kb 1 km/h-val tér el, a méterszámláló pedig 1000 méteren 1 métert.

Hozzáteszem a 175/65R14-re lett belőve a bc, de most 195/50R15 van fent. (elvileg váltóméret pici különbséggel. Meg a gps pontossága is 1.2 méter volt.

Ha szabad érdeklődnöm, mivel mértétek be? GPS-szel? És Szemesre nem akarjátok levinni? :unsure:

Megosztás:

A sorok közt ott van a válasz is, de leírom, igen GPS-el mértük.

Ha mindegy jól megy akkor Szemesre én is viszek saját GPS-t, ha gondolod mérhetünk majd vele.

Ehh, tényleg ott a válasz, hiába nemrég keltem :unsure:

Igen, erre gondoltam, ha lesz egy kis időnk rá, jó lenne.

Köszi előre is :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.