mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nem féltem a kijelzőt mert már szét lett szedve párszor---------->LED rulezz :blink: Na jó ha talizunk kikapom és odaadom kisérletezni B) Ez egy igen hasznos dolog lesz. :D Asszem sokakat fog ezután érdekelni a Gabi féle BC! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 hello, milyen árba mennek a board computerek?? és az enyémbe is be-lehet szerelni, vagy bármelyik F-es astrába? sok pénzel mindent el lehet intézni rengeteg pénzzel mégtöbbet :blink: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...d=44&Itemid=105 de sztem bc-n ne erölködj, irj pü-t az opel16v-nek az ő megoldása neked sokkal jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jah, egyszer várd meg hogy bekapcsoljon a venti. Ha akkor 96 fokot mutat, akkor a BC jól be van állítva, és az órád "siet". Ha meg nem így van, akkor be tudod kalibrálni egy notebook segítségével az eltérést a BC-ben. :blink: Na megvártam, kb: 97-98 között félúton kapcsolt valahol, ekkor az analóg műszer 101-et mutatott. Amikor kikapcsolt a venti, 92-ről 91-re váltott éppen vissza. (ezt már az analógon nem néztem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Tehát lényegében a BC egy fokot csal (de még azon is lehet kalibrálni, hogy teljesen pontos legyen), a műszered pedig jó sokat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Sziasztok! Keresek Astra GSi BC kapcsolós ablaktörlő kart! Új vagy használt is jó. Ha valakinek van, vagy tud bontót ahol van az kérem szóljon! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Sziasztok! Keresek Astra GSi BC kapcsolós ablaktörlő kart! Új vagy használt is jó. Ha valakinek van, vagy tud bontót ahol van az kérem szóljon! Köszönöm! Omega kapcsoló is ugyanaz, csak arra kell figyelni, sedanba vagy hátsó ablaktörlősbe keresel-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Tehát lényegében a BC egy fokot csal (de még azon is lehet kalibrálni, hogy teljesen pontos legyen), a műszered pedig jó sokat. :blink: Szia Gabi! Elösszőr is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! Akkor a holnap 5 re a au....-nál leszek! Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Oks, hívj mielőtt indulsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Akit érdekel még ilyen komputer, jelentkezzen, most van bőven! :blink: Szia! Van még? Némi elektronikai ismeretem van. Be tudom magam szerelni? B) Postán küldés működhet? Köszi előre is. :D Üdv! (első hozzászólásom. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Szia! Igen, már volt rá példa hogy postán küldtem, nem olyan nehéz a beszerelés. :blink: Viszont nem árt hozzá egy notebook is (soros porttal), ha netán beállításokat kell igazítani. Merre lax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Akit érdekel még ilyen komputer, jelentkezzen, most van bőven! :blink: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Irtam PÜ-t!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 (edited) Szia! Igen, már volt rá példa hogy postán küldtem, nem olyan nehéz a beszerelés. :D Viszont nem árt hozzá egy notebook is (soros porttal), ha netán beállításokat kell igazítani. Merre lax? Szia! Köszi a választ. :blink: Salgótarjáni vagyok. :S Bár könnyen lehet, hogy a közeljövőben járok Budapesten... A gép nem gond, van a garázsomban egy asztali gép, amin van soros port, ha az is megfelel. :D Lehet, hogy jobban járok, ha elviszem hozzád a cseppséget? Egyébként egy '97-es Sedan, X14XE motorral... B) ..és szeretnék bele fogyimérőt is, és kellene a kapcsolós ablaktörlő kapcsoló is hozzá... (szerintem mindez május közepéig legkésőbb esedékes...) Módosítva Április25, 2006 : Bobber Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Bobber! Ha jársz erre, megbeszéljük, és beszerelem neked. :D Kb. két órás műtét lesz, és hétköznap délutánonként 5től érek rá, illetve néha hétvégén is, bár az ritkább. :blink: Szólj ha tuti időpontot tudsz, nehogy elfogyjon ez a készlet is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Egyébként egy '97-es Sedan, X14XE motorral... Egy tesó!!! Az mitől lehet, hogy fullig tankoltam, és nem megy bele csak 50 liter. A szedánnak is kisebb lenne a tankja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 (edited) Egy tesó!!! Az mitől lehet, hogy fullig tankoltam, és nem megy bele csak 50 liter. A szedánnak is kisebb lenne a tankja? Hát, lehet. Nekem is csak annyi fér bele... :) Amúgy annyira tesó, hogy még a színünk is stimmel. :) Csak nekem (még) nincs ilyen szépen megcsinálva, mint neked. Módosítva Április29, 2006 : Bobber Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Evribodri! Jelezze akinek valamit kéne állítgatni a komputeren Soltvadkerten... igényfelmérés... :) Ja, és akinek (két embernél volt asszem) konstans fogyit ír a komputer gyújtásnál járó motor nélkül, megvan a javítás, ha ott lesz Soltvadkerten, frissítjük a SW-t. :) Akinek pedig kedve támad egy ilyet applikálni az autójába, szintén megoldható Soltvadkerten! kb. 1,5 óra alatt telepíteni tudjuk beállítással együtt. Szombati nap tökéletes lesz rá. :( http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Igényt jelezni szíveskedjetek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Amennyiben nem nagy probléma, és megoldott a 10 karakteres kijelzőre, 26 tűs csatira is a ketyere, akkor lehet jeletkeznék... vagy ha addig megoldod ezeket. Persze valszeg full kiépítésben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Még nincs továbblépés az ügyben. :) Amit kaptam kijelzőt, teljesen rossz volt, de úgy néz ki lesz másik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Akkor jó lenne ha alakulna... mert úgy sejtem, hogy vadkertre pont jó lenne, ha lenne egy garnitúra cumó, ami nekem is jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Nem sok reményt látok rá, de meglátjuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Van egy kis eltérés a mért és a valós fogyasztás között, kb 0,9-1 liter. Ezen ugye lehet állítani valamit? Vagy azért van, mert amikor egyhelyben állok akkor nem méri az átlag fogyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Nem, lehet rajta finomítani. :lol: Ha lesz nálad egy notebook, csörrents meg, és elmondom hogyan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ok köszi. Ha lesz gép a közelemben csörgök, de ez lehet, hogy csak 2 hét múlva lesz. A héten már nem biztos, hogy összejön, a jövő héten meg nyaralni megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Oks, kellemes nyaralást, remélem az időtök jobb lesz mint most! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Aki szeretne még a nyáron ilyen board komputert, jelezze most... két db van jelenleg akciósan. :huh: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip gabor@opel16v.hu 70/3136658 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts