opel16v Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nem, semmi köze hozzá. :) A motorvezérlő ugyanis nem tud ilyen adatokat. Az injektorra van rákötve, azon keresztül nézi az átengedett benya mennyiségét. A beszerelés utánai automata kalibráció meg arra hivatott, hogy bemérje az injektor tényleges áteresztési paraméterét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nem, semmi köze hozzá. :) A motorvezérlő ugyanis nem tud ilyen adatokat. Az injektorra van rákötve, azon keresztül nézi az átengedett benya mennyiségét. A beszerelés utánai automata kalibráció meg arra hivatott, hogy bemérje az injektor tényleges áteresztési paraméterét. ;) De ha az injektorra van rákötve, akkor miért kell külön fordulatszámjel? Az injektor nyitási frekvenciája egyuttal a fordulatszám is, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 De ha az injektorra van rákötve, akkor miért kell külön fordulatszámjel? Az injektor nyitási frekvenciája egyuttal a fordulatszám is, nem? Nem mindegy, hogy hengerenkénti befecskendezés, vagy központi. :) Ezért kell a fordulatszám. De Gabi majd ha erre jár, szerintem kifejti a részleteket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 csakhogy ha jól tudom, a nyitási ideje is változhat. legalábbis nekünk nemrég mikor techel nézegettük Petya kocsiját, akkor frankón írt vmi nyitási időt msec ben... igaz nem sokat, de változott.. de lehet faxságot mondok Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 injektorról nem lehet fordszámjelet nyerni. Főleg mert nem mindig működik (motorfék pl). :) Mindegy hogy központi vagy hengerenkénti, az automata kalibrációnál az együttes áteresztési paraméter van meghatározva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én arra gondoltam, hogy a központi a hengerenkéntihez képest 4x többet jelet ad(mert az utóbbinál 1 injektor kábelére csatlakozik, vagyis csak 1 injektor jeleit veszi, nem négyet. És ahogy Gabi is írta, motorféknél nem dolgoznak... Na nem okoskodok többet, mert a végén nem lesz BC a vekibe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én arra gondoltam, hogy a központi a hengerenkéntihez képest 4x többet jelet ad( Ha csak ez lenne, akkor simán lehetne elosztani 4-el. Na de megértettem... . Mivel a központi befecskendező egy fordulat alatt csak egyszer adagol, nincsen az a veszély, hogy az egyik henger jobban dolgozzon? Vagy esetleg az első kettő, azok amelyek beszivási üteme közelebb van a befecskendezés kezdetéhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Mivel a központi befecskendező egy fordulat alatt csak egyszer adagol... Sztem ez így ebben a formában nem biztos, hogy igaz, valószínűbb, hogy mindig akkor spriccel egyet, amikor valamelyik henger éppen szívási ütemhez ér. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Sztem ez így ebben a formában nem biztos, hogy igaz, valószínűbb, hogy mindig akkor spriccel egyet, amikor valamelyik henger éppen szívási ütemhez ér. :) Szerintem itt a pont! No de ez már lassan nem BC téma! ;) A lényeg, hogy jól mér a Gabi BC-je, ha pontosra sikeredik a kalibrálás... ami meg a felhasználón múlik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Ha csak ez lenne, akkor simán lehetne elosztani 4-el. Na de megértettem... . Mivel a központi befecskendező egy fordulat alatt csak egyszer adagol, nincsen az a veszély, hogy az egyik henger jobban dolgozzon? Vagy esetleg az első kettő, azok amelyek beszivási üteme közelebb van a befecskendezés kezdetéhez? A központi injektor minden fordulaton egyszer van nyitva meghatározott ideig, a hengerenkénti pedig minden negyedik fordulaton nyit csak. Ennyi a különbség. :) Nincs különbség a hengerek között üzemanyagellátottságban, az meg már más kérdés, hogy a szélső két hengernek mindig más a munkapontja az eltérő hőmérséklet miatt (belső hengerekben nagyobb a hőmérséklet). Na de ez már asszem túl is van tárgyalva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Sziasztok Lakók! Szia 16v! Kérdésem a következő lenne. Nekem van egy c14nz motoros classik astrám, kérdésem a következő lenne milyen átalakítás és mennyi idő ebbe egy komplett bc-t beszerelni, mondjuk neked? (ez egy enyhe célzás :blink: Szóval ami mindent mér, fordulat, fogyi stb. ilyen érdekelne. Ja egyébbként tatabányai vagyok! Üdv: BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A kérdésekre telefonon meg is kaptad a választ, várom a hívásod jövő hét csütörtökön! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A kérdésekre telefonon meg is kaptad a választ, várom a hívásod jövő hét csütörtökön! B) Előre is Köszönöm! Csütörtökön délelőtt hívlak! Addig is Szép Napot! És sok kanyart! :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Az mitől lehet, hogy az analóg órám mutat kb: 90 fokot az XM1 meg 82-83-at. De ez úgy általában állandónak vehető, hogy 7-8 fok eltérés van a kettő között. Bevallom nem vártam még meg, hogy venti bekapcsoljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Az mitől lehet, hogy az analóg órám mutat kb: 90 fokot az XM1 meg 82-83-at. De ez úgy általában állandónak vehető, hogy 7-8 fok eltérés van a kettő között. Bevallom nem vártam még meg, hogy venti bekapcsoljon. Pedig meg kéne várni! :blink: Anno én is megvártam, és beállítottuk a BC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jah, egyszer várd meg hogy bekapcsoljon a venti. Ha akkor 96 fokot mutat, akkor a BC jól be van állítva, és az órád "siet". Ha meg nem így van, akkor be tudod kalibrálni egy notebook segítségével az eltérést a BC-ben. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nekem jól működött mikor bekapcsolt a venti 96 fokot mutattot...de hidegen össze-vissza mért, utánna bekalibráltam és azóta csak 2-3 fok eltérés van...de ez természetes. Gepard: ha kell szívesen segítek kalibrálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nekem jól működött mikor bekapcsolt a venti 96 fokot mutattot...de hidegen össze-vissza mért, utánna bekalibráltam és azóta csak 2-3 fok eltérés van...de ez természetes. Tied volt az első ilyen komputer :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akit érdekel még ilyen komputer, jelentkezzen, most van bőven! :blink: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akit érdekel még ilyen komputer, jelentkezzen, most van bőven! B) http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Igen, nekem gsi-be, de ezt már letárgyaltuk asszem hogy kölcsön kell adnom, mert még MID-et nem csináltál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jaja... akit MID-hez, vagy 10 karakteres TID-hez (B Vectra, G Astra, C Corsa) érdekelne, attól először kijelzőt kérek kölcsön, és ráprogramozom a komputert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 hello, milyen árba mennek a board computerek?? és az enyémbe is be-lehet szerelni, vagy bármelyik F-es astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jaja... akit MID-hez, vagy 10 karakteres TID-hez (B Vectra, G Astra, C Corsa) érdekelne, attól először kijelzőt kérek kölcsön, és ráprogramozom a komputert. Akkor nekem csak rá kell programozni és kész? Mennyi időre van szükséged hozzá pl. talin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Bármelyik F Astrába, amelyik benzines, és TID vagy DID kijelzője van (tehát nem gyári BC-s). Árakat írtam az eladó/tuning alkatrészek topicban! B) 16+14+8=34 :blink: Akkor nekem csak rá kell programozni és kész? Mennyi időre van szükséged hozzá pl. talin? Új illesztőprogit kell csinálnom hozzá, ami nem 5 perc, és sok szopaccsal jár. Szal 1 vagy 2 hét amíg mókolok vele. Ez a kijelzőn semmiféle átalakítással nem jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Bármelyik F Astrába, amelyik benzines, és TID vagy DID kijelzője van (tehát nem gyári BC-s). Árakat írtam az eladó/tuning alkatrészek topicban! :D 16+14+8=34 :blink: Új illesztőprogit kell csinálnom hozzá, ami nem 5 perc, és sok szopaccsal jár. Szal 1 vagy 2 hét amíg mókolok vele. Ez a kijelzőn semmiféle átalakítással nem jár. Nem féltem a kijelzőt mert már szét lett szedve párszor---------->LED rulezz B) Na jó ha talizunk kikapom és odaadom kisérletezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts