loree_gsi16v Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szívesen. :) Akinek még kell ilyen BC vagy csak fogyimérő modul, az szóljon, mert elkészült az újabb széria! Emlékeztetőül a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip ;) Gábor! Engem érdekelne a dolog, mennyibe fájna ez nekem. A ha úgy van akor a kövi talin instalállhatnánk ;) A válasz pü pls. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Gábor! Engem érdekelne a dolog, mennyibe fájna ez nekem. A ha úgy van akor a kövi talin instalállhatnánk ;) neked nincs bc-d? :) amugy Futó (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) ;) ) cartárs ezt a pici tid-be építi be tudtommal. Nemtom neked hivá férne el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bszemethy Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szívesen. :) Akinek még kell ilyen BC vagy csak fogyimérő modul, az szóljon, mert elkészült az újabb széria! Emlékeztetőül a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip ;) Szia Gabi! Engem érdekel egy XM-1 modul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 neked nincs bc-d? :) amugy Futó (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) ;) ) cartárs ezt a pici tid-be építi be tudtommal. Nemtom neked hivá férne el. Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h Ehhez valszeg kölcsön kell adnod Opel16V-nek a kijelződet, hogy hozzá tudja kalibrálni a szerkentyűjét.De talán Atommanóval voltak ilyen tárgyalások, szal lehet, hogy megy a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) :D ) Hát ezen 10percig visítottam! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Közkérdés megválaszolása: alapkomputer (sebesség, fordszám, gyorsulásmérések, km-számláló, időmérő) 16000 fogyimérő modul /xm1/ (pillanatnyi és átlagfogyi, tankszint, hátralevő km, vízhőmérséklet, töltés, olajnyomás) 14000 gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsoló is van, 8000Ft körül alakul az ára (Csergőből). Loree! "Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h" MID-re, ami neked is van, még nincs programozva a komputer, de ha kölcsönkapok egy ilyen kijelzőt két hétre, 99% hogy rá tudom programozni. Bszemethy! Írtam pü-t, majd írd meg mikor jó neked. Afonya! "Ez a computer mennyire "fájdalmas" anyagilag, és a dieselbe be lehet e építeni?" Árak felül, egyelőre diesel-be a fordszámjel mássága miatt még nem tudom beépíteni, de folyamatban ennek a hiányosságnak a kiküszöbölése. :) "Nekem alapjáraton általában 910-et mutat a Gabi fél műszer. Tegnap voltam z.kártyán, és amikor megkaptam a papírt akkor néztem az adatokat: alapjárati ford.szám 910 " Biztos leolvasták a kijelződről. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 OK Gabi! A legközelebb talin kiszedjük és megbeszéljük, én áldozok rá pluszba annyit hogy utána felmegyek Pestre érte. ;) :D :lol: De remélem minimum annyit fog tudni mint egy forma1-s autó computera :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Amit tud, le van írva. :) Ne várd tőle, hogy gyorsabb lesz az autód. ;) Oks, majd akkor legközelebb ha összefutunk, megdumáljuk a részleteket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Biztos leolvasták a kijelződről. ;) :D :) ;) ;) Komolyra fordítva, a komputerük kinyomtatott egy papírt, amit bevittem az ügyintéző hölgynek, és ő az alapján töltötte ki a kártyát. A fickó aki a mérést végezte be sem nézett a kocsiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Csak poén volt. Tényleg pontos a komputer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Közkérdés megválaszolása: alapkomputer (sebesség, fordszám, gyorsulásmérések, km-számláló, időmérő) 16000 fogyimérő modul /xm1/ (pillanatnyi és átlagfogyi, tankszint, hátralevő km, vízhőmérséklet, töltés, olajnyomás) 14000 gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsoló is van, 8000Ft körül alakul az ára (Csergőből). Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne. felteszed az egészet és csak azt a funkciót használod :) a gyári bc-n is van stopper de még egyszersem próbáltam ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne. Igen, az nekem is jó lenne, elcserélném rá az alap compit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 felteszed az egészet és csak azt a funkciót használod :) a gyári bc-n is van stopper de még egyszersem próbáltam ki ;) Na ja de, a fogyimérő 14k, a teljes meg 30k. Nem mind1 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Na ja de, a fogyimérő 14k, a teljes meg 30k. Nem mind1 ;) A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) Az igazi legalábbis :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) És hosszú távon ez se egy jó befektetés ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) Azért van amikor csak a p*ncit kell kifizetned (alkalmanként)! Azért, ha valaki tud olcsóbb megoldást fogyimérő műszerre, kérem jelezze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Azért, ha valaki tud olcsóbb megoldást fogyimérő műszerre, kérem jelezze! Létezik ilyen is : http://www.eelkevisser.nl/fuel.htm Részleteket ne kérdezz, még nem próbáltam ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni? És te mit értesz ebből :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 És te mit értesz ebből :) ;) Azt mondtad, Te is elektromos végzettségű vagy... ott található alul a kapcsolási rajz, de egyébként a szövegben található Fogy.zip file tartalmazza a prociba égetendő programot és a rajzot is ;) Tervezel neki egy dizájnos panelt, a baloldali menüből lenyitod az "Opel display" részt, ott megvan a DID (TID)-csati bekötése is :D De mostmár ne OFFoljunk itt tovább, ez BC-topik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni? Nagyon érdekelne! Elektromos ismeretem nincs. Egyezkedjünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ma mértem egy 0-ról 100-ra gyorsulást, a friss olajjal. 14.581 sec ez jó? X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts