Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Ha az emlitett 3 részre tagolt egy soros,azaz TID(mert a 2 soros már a MID, ha jól tom), szal TID-em van, csak kicsit sajnos beteg. És azóta nem volt időm foglalkozni vele. a panelt és a kijelzőt összekötö fóliacsík pilledt meg..

De a másik kérdés, mint ahogy látom, neked Dévuuud van. abban meg van egyátalán minden ami erre csatlakozna? (mondjuk nem is tom, mit kellene a TID-nek tudnia... ) :)

Megosztás:

TID, DID sima kijelző, nem tud semmit, csak kiírni az interfészén kapott szöveget (persze idő/dátum

és TID esetén hőmérséklet is van). A MID-ben viszont benne van a BC is (nem külön egység), amire

csatlakoznak az autóban levő jeladók, szenzorok.

Jelenleg az én komputerem a 8 karakteres DID,TID kijelzőket tudja csak kezelni, de ha felmerül az igény,

tudja a 10 karakteres TID-et is és a MID-et is, csak rá kell programozni. :)

Megosztás:

Tom!

Amikor mondtam hogy gyere, akkor aszontad csúszik a projekt, mer elverted a pénzed lányokra. ;)

Utána meg nem szóltál! :)

Sejtettem hogy valami ilyen dolog volt a háttérben, de hogy ezt így ki is mondtam... ;)

Na mind1, akkor köszi a türelmed és akkor a pü-ben megbeszéltek szerint járjunk el. :D

Megosztás:

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.