Laci4 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ha az emlitett 3 részre tagolt egy soros,azaz TID(mert a 2 soros már a MID, ha jól tom), szal TID-em van, csak kicsit sajnos beteg. És azóta nem volt időm foglalkozni vele. a panelt és a kijelzőt összekötö fóliacsík pilledt meg.. De a másik kérdés, mint ahogy látom, neked Dévuuud van. abban meg van egyátalán minden ami erre csatlakozna? (mondjuk nem is tom, mit kellene a TID-nek tudnia... ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyepi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Szia! Nekem 10 karakteres kijelzőm van! http://www.eelkevisser.nl/fabio.html Nem tudom pontosan, hogy mi kell a BC-nek a működéséhez, de ha sikerülne kinyomoznom, akkor megkeresném azokat! Útjeladó van az autóban, gondolom a Km-hez ez kell, esetleg a fogyasztásmérés lehet nehézkes. Gondolom én! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Fogyasztásmérés része nekem sem igazán műxik, de mondjuk momentán nem is érdekel annyira. :) Saccra úgyis tudom, mennyit eszik a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 TID, DID sima kijelző, nem tud semmit, csak kiírni az interfészén kapott szöveget (persze idő/dátum és TID esetén hőmérséklet is van). A MID-ben viszont benne van a BC is (nem külön egység), amire csatlakoznak az autóban levő jeladók, szenzorok. Jelenleg az én komputerem a 8 karakteres DID,TID kijelzőket tudja csak kezelni, de ha felmerül az igény, tudja a 10 karakteres TID-et is és a MID-et is, csak rá kell programozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyepi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Hi! Láttad, hogy az enyém milyen (fentebb)! Ehhez össze lehet hozni valami funkciókat? Kellene az is, hogy milyen jelekte lenne szükség a működéséhez! Üdv: Gyepi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 A tied sima TID, nem tud semmilyen funkciót, csak az idő/dátum és a hőmérséklet kijelzést. Emellett a rádió interfészét fogadja, amire viszont fel lehet tenni az én komputerem. Arról meg bővebben itt: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 A tied sima TID, nem tud semmilyen funkciót, csak az idő/dátum és a hőmérséklet kijelzést. Emellett a rádió interfészét fogadja, amire viszont fel lehet tenni az én komputerem. Arról meg bővebben itt: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Ez elég komoly cucc... :D Létezik megoldás esetleg a G Astra alap kijelzőlyére ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :) Csak rá kell programoznom az interfészt, mivel az már 10 karakteres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :D Csak rá kell programoznom az interfészt, mivel az már 10 karakteres. Ha már itt tartunk az enyémben benne lesz a jövő hónapban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ja, ha akarod. :) Éppen elfogyott a múlt héten megint egy széria, de hó végére készen lesz az újabb sorozat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :D Csak rá kell programoznom az interfészt, mivel az már 10 karakteres. Próbálok szerválni 1-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Ja, ha akarod. :) Éppen elfogyott a múlt héten megint egy széria, de hó végére készen lesz az újabb sorozat. ;) Hát már mióta akarom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Tom! Amikor mondtam hogy gyere, akkor aszontad csúszik a projekt, mer elverted a pénzed lányokra. ;) Utána meg nem szóltál! :) Paja! Oks, ha adsz kölcsönbe egy ilyen kijelzőt két hétre, kedvezményt is kapsz a komputer árából. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Oks, ha adsz kölcsönbe egy ilyen kijelzőt két hétre, kedvezményt is kapsz a komputer árából. :) Megdumáltuk... :D Az Évadnyitóra magpróbálok szerválni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Tom! Amikor mondtam hogy gyere, akkor aszontad csúszik a projekt, mer elverted a pénzed lányokra. ;) Utána meg nem szóltál! :) Sejtettem hogy valami ilyen dolog volt a háttérben, de hogy ezt így ki is mondtam... ;) Na mind1, akkor köszi a türelmed és akkor a pü-ben megbeszéltek szerint járjunk el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Nem kellett kimondanod, ismerlek. :) :D ;) Paja! Majd értesíts, ha van fejlemény. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Gabi! Arról lehet szó, hogy az évnyitón megsasoljuk az én komputerem is. Tudod, behalt még valamikor tavaly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Jaja, megnézzük, megoldjuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Jaja, megnézzük, megoldjuk. :) Ok, előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 X-es motorkódú kocsiba van már valakinek fogyimérő beszerelve? Kíváncsi lennék a fogyasztás adatokra 50 Km/h-nál 3-4-5 sebességi fokozatokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 X-es motorkódú kocsiba van már valakinek fogyimérő beszerelve? Kíváncsi lennék a fogyasztás adatokra 50 Km/h-nál 3-4-5 sebességi fokozatokban. :rolleyes: Nekem van! Igaz még most zajlik a kalibrálás! Kecsóra ha minden jól megy, már lesz adat... nem baj, ha x16xel-ből lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 :rolleyes: Nekem van! Igaz még most zajlik a kalibrálás! Kecsóra ha minden jól megy, már lesz adat... nem baj, ha x16xel-ből lesz? Közelítő adatnak kell csak, úgyhogy jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Közelítő adatnak kell csak, úgyhogy jó lesz. neked van amúgy ilyen jellegű adatod? jöhet pü-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 neked van amúgy ilyen jellegű adatod? jöhet pü-ben is. Csak amit Udi írt az F astra fogyasztás topicban, de az meg C-s motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Úgy látom gyorsan lesz rágva a vacsi kecsón, mert mindenki derékig lesz a kocsikban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts