kori Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Ez a board jó lenne B Vectrába is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Elméletileg rá lehet igazítani, csak kellene nekem egy ilyen kijelző pár napra, hogy ráprogramozzam. Astrába és B Omiba a sima 8 karakteresekhez már jó, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 hidd el nem élvezet amikor kiirja, hogy 39,5 l / 100 km :lol: stiftnél nekem 39.6 konstans :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
fintarob Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Sziaszok! Kezdő vagyok! Érdekelne, van-e lehetőség utólag beépíteni fogyasztás mérőt, board comp.-t? Konkrétan Vectra B-be szeretném. R. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2005 Megoszt Elküldve Július19, 2005 Gábor! Meg lehet cserélni a spd és rpm menüpontokat? Az induláskor RPM legyen. Nem írtál semmit a valótlan idejű méréseimre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgyurika Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Sziasztok! Végigolvastam az egészet, és lenne egy kérdésem:'96-os Astra F Caravan-hoz létezik olyan bc, ami fogyasztási adatokat is kijelez a motor típusa X16XEL. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Szeptemberre fog létezni. :lol: Igaz nem gyári, hanem egy kiegészítő cucc. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Rövid kérdés: Hogyan lehet törölni a hibatárat? Állítólag pár percre le kell venni az akkusarut majd vissza de nekem nem akarta törölni. először 1-2percre majd Kb 5-6 percre vettem le de akkor sem törlődött. Tovább kell várnom vagy ezt nem is lehet így törölni? (multec s v2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Szerintem van amit csak tech-el lehet törölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Amit csak tech-el lehet törölni arra a "25 indítás után törlődik" sem igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Mivel kismillió komputer típus létezik, ezért nem tudom a választ a kérdésedre, még az enyémet is alig ismerem ilyen szempontból (nálam folyamatosan vannak hibakódok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sajna nálam is vannak (13,43) állandóan lásd motor topik. A 43 annyira nem izgat de a 13 igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Gábor, mi kell majd a fogyasztásmérős kiegészítőhöz, ha elkészül? Gondolom valamiképpen érzékelni kell az átfolyó üzemanyagmennyiséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Semmi más, mint a kiegészítő modul, ami most készül... (az injektorról veszi a jelet) Egyébként már benne van az omegában, tegnap sikeresen beépítettem, már csak be kell lőni és tesztelni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Semmi más, mint a kiegészítő modul, ami most készül... (az injektorról veszi a jelet) Egyébként már benne van az omegában, tegnap sikeresen beépítettem, már csak be kell lőni és tesztelni. :lol: Szivesen felajánlom ilyen tesztcélokra az Astrámat! :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Kösz, egyenlőre szegényesen indul a dolog, csak azoknak tudok ilyet beépíteni majd, akinek már van komputer, mert nincs pénzem új komputereket építeni. ;) Ja, és természetesen azoknak is csak kemény bagóért, mert a modul is nagyon sokba kerül ám nekem megépíteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Kösz, egyenlőre szegényesen indul a dolog, csak azoknak tudok ilyet beépíteni majd, akinek már van komputer, mert nincs pénzem új komputereket építeni. ;) Ja, és természetesen azoknak is csak kemény bagóért, mert a modul is nagyon sokba kerül ám nekem megépíteni... :lol: Mennyi lesz kb a modul, illetve nekem együtt a kettő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Most már bizti, hogy a modul 14 lesz, beépítéssel együtt. A következő széria komputer viszont picivel drágább lesz mint az előző, folyamatosan drágulnak az alkatrészek és a szolgáltatások hozzá. :lol: A kettő együtt kb. 30000 lesz beépítéssel. És ez még mindig nem drágább, mint egy gyári BC-t behekkelni, valamint jóval többet is tud. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Gabi az én kompimat meg tudjuk majd sasolni szemesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Természetesen. :lol: Jelentem az Omegában már élvezem a fogyasztásmérős modul hasznos mivoltát. ;) Ma este belőttem a funkciókat, a fogyit már jól méri, meg a töltőfeszültséget is, a vízhőfokon és a tankszinten még küzdök kicsit, mert a jeladóknak meg kell majd mérnem a szélső értékeit... Később applikálom az olajnyomás-szondát is az Omiba, akkor az is be lesz lőve. Aztán tudni fog még ilyeneket mérni a megfelelő szondával a jövőben: olajhőmérséklet, turbónyomás, turbóhőmérséklet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Természetesen. :lol: Jelentem az Omegában már élvezem a fogyasztásmérős modul hasznos mivoltát. ;) Ma este belőttem a funkciókat, a fogyit már jól méri, meg a töltőfeszültséget is, a vízhőfokon és a tankszinten még küzdök kicsit, mert a jeladóknak meg kell majd mérnem a szélső értékeit... Később applikálom az olajnyomás-szondát is az Omiba, akkor az is be lesz lőve. Aztán tudni fog még ilyeneket mérni a megfelelő szondával a jövőben: olajhőmérséklet, turbónyomás, turbóhőmérséklet. Ha már benyaszint,dizelbe hogy lehetne beaplikálni az üa mérőt?Mert a benyásokban van olyan,ami jelzi kis sárga lámpicskuval,ha kevés már az üa,de dizelből ezt kisporolták a káposztaevők! Gabi hol és hogyan mérik ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Dízelbe sajnos ez a modul nem lesz jó, csak benyás injektorosokba. Azt hirtelen nem tudom megmondani, hogy az alacsony szint lámpa honnan kapja a szuflát. Sztem a mérőfejben van egy kapcsoló is a poti mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Dízelbe sajnos ez a modul nem lesz jó, csak benyás injektorosokba. Azt hirtelen nem tudom megmondani, hogy az alacsony szint lámpa honnan kapja a szuflát. Sztem a mérőfejben van egy kapcsoló is a poti mellett. Félreértettél Mester!Nem akarok én semmilyen kütyüt a gépbe,nekem csak annyi kellene,hogy jelezze ha már alig van a tankban valami!Erről szeretném tudni,hogy azt hogyan lehetne megoldani!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Arra mondtam, hogy perpill. nem vágom. :lol: De hogy lásd, jó gyerek vagyok, utánanéztem. ;) Szal az órában van egy elektronika, ami a jeladó bizonyos értékénél bekapcsolja az égőt. Tehát olyan műszeregységet kell keresned, amiben van ilyen cuccos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Vagy utólag lehet csinálni egy kis komparátor áramkört, ami figyeli a benzintank felől jövő jelet. Gábor: kb. mennyi az ellenállása annak a tankban levő jeladónak, amikor a lámpának jeleznie kell? Esetleg csinálnék egy ilyen kiegészítőt... Mellesleg az én autómban sincs, vagy legalábbis nem műxik az a lámpa, mert simán kifgyott a benzin a kocsiból egy pesti kereszteződésben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts