RAZERX Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Nem értem ! Akkor hogy programozzák be a bc az impulzus számot hogyha adott minden km órában? A bc program kódhoz egy megadott impulzus szám tartozik pl.040 kód estén 8760! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Nem értem ! Akkor hogy programozzák be a bc az impulzus számot hogyha adott minden km órában? A bc program kódhoz egy megadott impulzus szám tartozik pl.040 kód estén 8760! Ugy hogy az adott imp. szamhoz es motorkodhoz irjak be a kodot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Ugy hogy az adott imp. szamhoz es motorkodhoz irjak be a kodot. Köszi! Tehát akkor először keresem meg hogy milyen km órám van nézem meg rajta számokat szorozzam össze és a kapott számot nézem meg hogy mi illik hozzá? Az f astra mid és gsi f astra mid között van különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Szép napot4 sikerülne ocsó pézé hozzájutnom egy astra gsi midhez csak azt nem tudom hogy fel lehet é programozni c16se motorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Srácok! X14NZ-be lehet MID-et rakni? Vagy halott ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Szép napot4 sikerülne ocsó pézé hozzájutnom egy astra gsi midhez csak azt nem tudom hogy fel lehet é programozni c16se motorhoz? Mérne lehetne? Srácok! X14NZ-be lehet MID-et rakni? Vagy halott ötlet? Ismétlem magam: miért ne lehetne? C18NZ-ig pl ugyanazt az oszlopot kell nézni, ami a C16SE-hez vagy X14NZ-hez szükséges. Tehát a C18NZ-nek már van külön oszlopa a kódválasztáshoz. Gyakorlatilag a kisblokknak egy beállítása van a többi extrán kívül, mint pl kerékméret, rádió default vagy nem, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Szép estét! Sikerült szert tennem egy komplett kábel kötegre amiből ki akarom műteni a bc csati és kábelt! A gondom az hogy 2db egyforma citromsárga 26 pines csati van benne! az egyik 26 pines mellett van egy fekete 12 pines is! Már most mondom hogy nem légszák amásik mert azt is megtaláltam! Minek van benn 2 db egyforma 26 pines? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 Bc csati kek szinu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 kék ??? ó de hülye vagyok én vectrárol beszélek ez meg itt astra forum !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Október31, 2012 Megoszt Elküldve Október31, 2012 Gyikban azt olvastam, hogy az jó, ha a TID-en elő tudom hozni a pillanatnyi sebességet. Ez jelent valamit? Kevesebb meló/ kevesebb kábelezés/ stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október31, 2012 Megoszt Elküldve Október31, 2012 Gyikban azt olvastam, hogy az jó, ha a TID-en elő tudom hozni a pillanatnyi sebességet. Ez jelent valamit? Kevesebb meló/ kevesebb kábelezés/ stb.? Hát nem sokkal kevesebb. Kb nem 8 vezetéket kell behúzni, hanem 7-et. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Gyikban azt olvastam, hogy az jó, ha a TID-en elő tudom hozni a pillanatnyi sebességet. Ez jelent valamit? Kevesebb meló/ kevesebb kábelezés/ stb.? A tiéden nem műkszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 A tiéden nem műkszik? Dede, pont ezért kérdeztem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok Lehet hülye kérdés, de ha nekem alapból nincs BC akkor azt utólag lehetséges berakni, nem lenne rossz ha látnám a fogyasztást pl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok Lehet hülye kérdés, de ha nekem alapból nincs BC akkor azt utólag lehetséges berakni, nem lenne rossz ha látnám a fogyasztást pl :D Mire is való a Gyakran Ismételt Kérdések fórum rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Sziasztok Lehet hülye kérdés, de ha nekem alapból nincs BC akkor azt utólag lehetséges berakni, nem lenne rossz ha látnám a fogyasztást pl :D Te Zeedd, neked miért van x18xe1 motorod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Te Zeedd, neked miért van x18xe1 motorod? :) Mér nem hagyod békén? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi111 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Hello Mindenkinek! F Astrába szeretnék fedélzeti computert beépíteni/beéppítettni. Érdekelne, hogy mi kell hozzá, hol lehet beszerezni alkatrészeket, nagy munka-e berakni. Továbbá az a kérdésem lenne, hogy tempomatot lehet e építeni F Astrába, volt e gyári kivitelben ilyen? Érdekelne még elektromos ablak, elekotromos tükör és fordulatszámmérős műszerfalegység is. :) Előre is köszönöm a segítséget. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Hello Mindenkinek! F Astrába szeretnék fedélzeti computert beépíteni/beéppítettni. Érdekelne, hogy mi kell hozzá, hol lehet beszerezni alkatrészeket, nagy munka-e berakni. Továbbá az a kérdésem lenne, hogy tempomatot lehet e építeni F Astrába, volt e gyári kivitelben ilyen? Érdekelne még elektromos ablak, elekotromos tükör és fordulatszámmérős műszerfalegység is. :) Előre is köszönöm a segítséget. Üdv! Ha már írtál a GyIK-ba, pedig nem is oda kéne írnod, akkor miért nem tudtad elolvasni a GyIK-ot? Nem kellett volna akkor megkérdezned a BC beépítést. Tempomat felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi111 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Ha már írtál a GyIK-ba, pedig nem is oda kéne írnod, akkor miért nem tudtad elolvasni a GyIK-ot? Nem kellett volna akkor megkérdezned a BC beépítést. Tempomat felejtős. Most regisztráltam az oldalra, és itt találtam ilyen hozászólásokat amik ezzel kapcsolatosak, ezért ide írtam. És azért kérdeztem, hogy valaki vállalna e beépítést vagy segítséget tud e adni a szerelésben. Egy fórumot úgy képzelnék el, ha van valami kérdés, akkor be lehet írni azt, maximum belinkel valaki egy 20 oldallal ezelőtti hozzászólást amire emlékszik, hogy onnan kezdjem el olvasni és akkor megtudom, ne kelljen több mint 130 oldalt végiglapozgatni, ami nem kevés időt jelent. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Hello Mindenkinek! F Astrába szeretnék fedélzeti computert beépíteni/beéppítettni. Érdekelne, hogy mi kell hozzá, hol lehet beszerezni alkatrészeket, nagy munka-e berakni. Továbbá az a kérdésem lenne, hogy tempomatot lehet e építeni F Astrába, volt e gyári kivitelben ilyen? Érdekelne még elektromos ablak, elekotromos tükör és fordulatszámmérős műszerfalegység is. :) Előre is köszönöm a segítséget. Üdv! hello most raktam be board-ot meg tempomatot az autóba a tempomat hibátlan nagyon zsírul működik úgylátom írni kell egy gyík-ot nekem is mert semmi sem lehetetlen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi111 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 hello most raktam be board-ot meg tempomatot az autóba a tempomat hibátlan nagyon zsírul működik úgylátom írni kell egy gyík-ot nekem is mert semmi sem lehetetlen. :) Hello! Engem érdekelne mindkettő megvalósítása :) Tempomat milyen ment bele? Van gyári hozzá? Vagy univerzális? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Hello! Engem érdekelne mindkettő megvalósítása :) Tempomat milyen ment bele? Van gyári hozzá? Vagy univerzális? :) board Ügyben keresd Spzoli usert a tempomat meg benzines b omega szervómotor és irányjelzőkar 20000-tól +egy kis vezetékelés csatik stb 10 +berakni kb ennyi röviden Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 board Ügyben keresd Spzoli usert a tempomat meg benzines b omega szervómotor és irányjelzőkar 20000-tól +egy kis vezetékelés csatik stb 10 +berakni kb ennyi röviden Központis vagy hengerenkénti motorba raktad be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Központis vagy hengerenkénti motorba raktad be? Az teljesen mindegy mind a kettőbe lehet, nekem 4pillangót mozgat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts