Nono88 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Igen! oksa. Meglesem akkor! Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Az impulzus-jeladó a régebbi autóknál a mechanikus spirálos-bowdenes sebességmérést (km/h óra) alakítja át digitális jellé, vagyis x impulzussá y sebességnél. Ezt felhasználja az ECU (motorvezérlő számítógép), az "okosabb" (sebességfüggő) rádió-kazetofon és a... MID. Leegyszerűsítve: az impulzus-jeladótól "tudja" a MID a sebességet és az ECU-tól húzott szálból az elhasznált üzemanyag mennyiségét. Ezekből számítja ki a fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Az impulzus-jeladó a régebbi autóknál a mechanikus spirálos-bowdenes sebességmérést (km/h óra) alakítja át digitális jellé, vagyis x impulzussá y sebességnél. Ezt felhasználja az ECU (motorvezérlő számítógép), az "okosabb" (sebességfüggő) rádió-kazetofon és a... MID. Leegyszerűsítve: az impulzus-jeladótól "tudja" a MID a sebességet és az ECU-tól húzott szálból az elhasznált üzemanyag mennyiségét. Ezekből számítja ki a fogyasztást. nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de tetem a kocsiba egy CAR400ast ami seb.érzékelős, néztem hova kéne kötni, de csak olyan kapcs.rajzot leltem, amiben van ABS és annak a jeladójára van kötve, szted rátolhatom a impulzus-jeladóra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de tetem a kocsiba egy CAR400ast ami seb.érzékelős, néztem hova kéne kötni, de csak olyan kapcs.rajzot leltem, amiben van ABS és annak a jeladójára van kötve, szted rátolhatom a impulzus-jeladóra is? Ha nem barmoltad szét a gyári csatit az Astrádban, akkor csak beteszed a gyári keretbe és ennyi. Be van húzva a vezeték, ha a TID vagy MID jelzi a sebességet. TID-nél úgy tudod kideríteni, hogy közlekedsz az autóval, majd egyszerre megnyomod a két gombot hosszasan. Ekkor kiírja a pillanatnyi sebességet, majd utána egy kijelzőtesztet is nyomat. Az automata hangerőszabályzáshoz pedig az UML gombot kell nyomni 5 másodpercig, ekkor pittyen egyet a rádió és az oldalnyilakkal tudod -5-től +5-ig állítani a szabályzás erejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Sziasztok ! Tegnap programoztattam a márkaszervízbe 1 bc-t 1994-re 12 havi f astra c16se motorkóddal aminek a jeladó impulzusa 16665 kellene hogy legyen. A lista szerint 1994 es programkód közűl a 81-est választottam. Az ez az én astrámba lett programoztatva és az enyém 95-ös évjárat. A bc most 16530 imp. Számot ír ki. Pedíg a műszeren 94 -es évjárat lett kiválasztva. Tehát más autóba nem tudok programoztatni az én kocsimba? Meg kell nézni a műszeregységben lévő impulzusjeladóra írt számot. Pl 15 imp. Ezt meg kell szorozni a W számmal ami legyen például 1102, így jön ki az 16530-as érték, ami a BC-nek kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 sziasztok! segitséget szeretnék kérni,c14nz opelom van szereztem hozzá egy gsiből board computert de bekötést nem nagyon értem megvan hozzá a 26os csatlakozó is,néztem a bekötési rajzot ami a 96utánihoz van meg a német leirást de nem nagyon tudok elmenni rajta, valaki tudna segiteni akinek már sikerült bekötnie ijen motorhoz? választ előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 sziasztok! segitséget szeretnék kérni,c14nz opelom van szereztem hozzá egy gsiből board computert de bekötést nem nagyon értem megvan hozzá a 26os csatlakozó is,néztem a bekötési rajzot ami a 96utánihoz van meg a német leirást de nem nagyon tudok elmenni rajta, valaki tudna segiteni akinek már sikerült bekötnie ijen motorhoz? választ előre is köszönöm! Ha pontos kérdéssel tudsz előállni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 kérdésem az volna hogy ennél a motor tipusnál is kell e a computeren belül hidalgatni? addig eljutottam hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hozzá kötöttem iletve egyberaktam azokat a szálakat amiket a testre kell majd kötnöm,aztnemtudom hogy még mijen szálakat kellene kötnöm és hová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 kérdésem az volna hogy ennél a motor tipusnál is kell e a computeren belül hidalgatni? addig eljutottam hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hozzá kötöttem iletve egyberaktam azokat a szálakat amiket a testre kell majd kötnöm,aztnemtudom hogy még mijen szálakat kellene kötnöm és hová. Igen meg kell csinálni az átkötéseket! Illetve plusz egy vezetéket kell behízni a DIAG csati asszem G vezetékére, vagy a D re most nem tudom pontosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 kérdésem az volna hogy ennél a motor tipusnál is kell e a computeren belül hidalgatni? addig eljutottam hogy az üzemanyag szintjeladóhoz hozzá kötöttem iletve egyberaktam azokat a szálakat amiket a testre kell majd kötnöm,aztnemtudom hogy még mijen szálakat kellene kötnöm és hová. :omg:GYIK :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 köszönöm a gyors választ! akkor az a lényeg hogy áthidalásokat leirtak szerint megcsinálom,üzemanyag jeladóhoz egyszál és a diagcsatihoz megkeresm hova kell kötni és kész is,csak erre voltam kiváncsi :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norm Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Esetleg ha valakit érdekel tudok segíteni a bekötésben csináltam már egy párat! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 hali! megcsináltam az áthidalásokat,tankra rákötve, a 26-os csatin pin 21 próbáltam diagcsatinál mindenhova kötni de sehol se mér, mindenre 0át ir kivéve a megtehető kilométerre azt jelzi,nemtudom hogy nem e a sebeség jelell van e gond mert nekem ojan nem megy be az 12escsati 5ös pinjére,iletve még van egy szabad szálam a 26os csatlakozónál a 14-esbarna fehér azt hova kell kötni? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 hali! megcsináltam az áthidalásokat,tankra rákötve, a 26-os csatin pin 21 próbáltam diagcsatinál mindenhova kötni de sehol se mér, mindenre 0át ir kivéve a megtehető kilométerre azt jelzi,nemtudom hogy nem e a sebeség jelell van e gond mert nekem ojan nem megy be az 12escsati 5ös pinjére,iletve még van egy szabad szálam a 26os csatlakozónál a 14-esbarna fehér azt hova kell kötni? :omg: Az ECUra! Anyós lábtér! Idézet GYIK-ból! "Kezdjük az ECU fogyasztásjellel: Az X9-es sorkapocs 5-ös pinjéről kell "megcsapolni" ezt a szálat, elvileg nincs tovább vezetve azokban az Astrákban, amelyikben nem volt gyárilag BC. Ezt a sorkapocsból tudni fogjuk. A sorkapocs az ECU alatt található egy kis műanyag fekete tartókonzolon, felfele húzva kivehető, de ki is pattintható, visszarakni csúsztatva kell. Elvágjuk a vezetéket, de ne tőben hátha kell még később. Sorkapcsot teszünk a végére, majd egy 0,5-ös vagy 0,75-ös vezetékkel összekötjük a kijelző vezetékein elhelyezett sorkapocs megfelelő pontjára, ahova a 21-es (fekete-barna) pin-t kötöttük." Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 bekötöttem az ecura a barna fekete szálat a leirtak szerint de a probléma ugyan az nem méri a fogyasztást átelenőriztem mindent,diagcsatihoz bekötve,üzemanyaghoz is,ecu-hoz is,hidalások is jók mit nézhettem el? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 bekötöttem az ecura a barna fekete szálat a leirtak szerint de a probléma ugyan az nem méri a fogyasztást átelenőriztem mindent,diagcsatihoz bekötve,üzemanyaghoz is,ecu-hoz is,hidalások is jók mit nézhettem el? :icon11: Álljunk meg egy szóra. Nem méri, tehát 0,0l/100km-t vagy 0.0l/h-t ír? Álló helyzetben 0.0l/h, azaz liter per órát kell írnia. Mozgás közben átvált l/100km-re. Ha járó motornál is 0-t ír, akkor valami nem passzol, lehetséges a rossz vezeték választás. A csatit könnyű felismerni: 9 pinből áll, innen az X9-es elnevezés és a kellős közepén van eredetileg a fogyasztásjel az ECU-tól. De, ha járó motornál írja a liter per órát, de nem vált át l/100km-re, akkor viszont az útjeladó hiányzik neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 hali! megcsináltam az áthidalásokat,tankra rákötve, a 26-os csatin pin 21 próbáltam diagcsatinál mindenhova kötni de sehol se mér, mindenre 0át ir kivéve a megtehető kilométerre azt jelzi,nemtudom hogy nem e a sebeség jelell van e gond mert nekem ojan nem megy be az 12escsati 5ös pinjére,iletve még van egy szabad szálam a 26os csatlakozónál a 14-esbarna fehér azt hova kell kötni? :omg: A 12-es csati 5-ös pinje az táp, villany, póver, áram, etc. A 12-es csati tizenkettedik pinje a sebeségjel, azt kell áthidalni a 26-os csati huszadik pinjére belül. A 26-os csati 14. pinje pedig ami kell a diag csatlakozóba. 16-pines diag csati esetén a 8.ba (bal oszlop legfelső) kell bedugni és oda érintkezőt is kell szerezni, ha pedig még a régi 10-pines csatid van, akkor a "G" jelűre kell rákötni. Oda elvileg már van kötve drót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 a megtehető kilomért érdekes jól irja csak a többire nem ir semmit,km-ir sztem akkor a sebeségjelel lessz probléma délután leelenörzöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 megtaláltam a problémát nekem a 12es csati 12ik pinjére nemjön be semmi ürres kivan hagyva gyárilag tehát ezt kéne áthidalni de ugye nincs mit :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 megtaláltam a problémát nekem a 12es csati 12ik pinjére nemjön be semmi ürres kivan hagyva gyárilag tehát ezt kéne áthidalni de ugye nincs mit :o Hiányzik a sebességjel, gondolom előtte sima DID kijelződ volt csak. A műszeregység vezetékkötegéről kell egy jelet adni oda, keress egy kék-piros vezetéket, az a sebességjel vezetéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 bekötöttem a sebeségjelet kipróbáltam és amogy megyek GESCHW-nál számolja a kilométereket ha megálok akkor meg csökken de azt még mindig nem irja mennyi a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 bekötöttem a sebeségjelet kipróbáltam és amogy megyek GESCHW-nál számolja a kilométereket ha megálok akkor meg csökken de azt még mindig nem irja mennyi a fogyasztás. A fogyasztásjelet bekötötted az ECU-tól? Az alatta levő 9 pólusú csatiban elvileg ott van a vezetéke, fekete-barna asszem, a BC-n a nagyobbik csati 21-es lábára megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 persze azt bekötöttem még szinbe is egyezik,nemtudom hogy az lehet-e hiba hogy a hőmérséklet jelónak kábelt nem hidaltam át mert nekem nincs gomba a kocsiba ezért azt nem használnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 persze azt bekötöttem még szinbe is egyezik,nemtudom hogy az lehet-e hiba hogy a hőmérséklet jelónak kábelt nem hidaltam át mert nekem nincs gomba a kocsiba ezért azt nem használnám. A külső hőmérő semmiképp nem okozna ilyen problémát. Ott valami elkötés van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astraC14nz Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 rámértem a ecunál található fekete barna szálra multiméterrel és nem mutat semmit,próbáltam gyujtással,menet közbe is azért lett gyanus hogy ott lehet a baj mert a bc semmit se csinál ha rákötöm,a többi szálnál meg igen tehát létezik ojan hogy az ecutól nemjönne jel? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts