Gepard Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Na, beszerelésre került a Futó féle BC, és teljesen lelombozott.Ez a fránya vas nem akart a digit jel szerint 164km/h fölé menni.Az óra szerint ugyanakkor olyan 175km/h-val mentem.Mindezt 5600RPM környékén.De Gabi megnyugtatott, hogy ha hűvösebb az idő, akkor még lehet gyorsabb.Anno sikerült már vele 180km/h környékén mennem, de a gyári 175-14-es gumival.Lehet, hogy a 195/50 ennél a sebességnél ennyit számítana?Vagy 1Xűen csak ritkán mejek ennyivel, és el van lustulva a moci? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szerintem 1.4-es géptől az totál reális sebesség. Hidegben szerintem max 5-el megy gyorsabban, a gumikat passzolom, tavasz óta nem voltam pályán a 195-ös papucsokkal. Izé, azaz sosem voltam még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szerintem 1.4-es géptől az totál reális sebesség. Hidegben szerintem max 5-el megy gyorsabban, a gumikat passzolom, tavasz óta nem voltam pályán a 195-ös papucsokkal. Izé, azaz sosem voltam még. :lol: te tényleg tudsz menni 180-al? Meddig huzatod ki a négyesben? Nekem 120 fölött csak vánszorog felfelé a mutató ötössel. Igaz, igazi padlógázt nem tudok nyomni, nem engedi a lábtörlőgumi. Vagy 120-nál még nem teljes a nyomaték ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 te tényleg tudsz menni 180-al? Meddig huzatod ki a négyesben? Nekem 120 fölött csak vánszorog felfelé a mutató ötössel. Igaz, igazi padlógázt nem tudok nyomni, nem engedi a lábtörlőgumi. Vagy 120-nál még nem teljes a nyomaték ???? Ami óra szerint 180, az valójában csak olyan 165... Ha nagyon tolom neki, akkor 120-ban kapja a 4-et. Ilyen évente 2-3 eset, ha van. Viszont szépen, lassan felgyorsul a gép óra szerint 170-180-ra, csak türelem kell hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Mondtam én hogy nem mennek ezek a gépek 170nél többet. :oops: :lol: Nekem négyesben 175nél tilt (hazafelé kipróbáltuk), de nem hinném hogy az 160 valósnál jóval több lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Mondtam én hogy nem mennek ezek a gépek 170nél többet. :oops: :lol: Nekem négyesben 175nél tilt (hazafelé kipróbáltuk), de nem hinném hogy az 160 valósnál jóval több lenne. Mitől menne? Nincs benne kraft, viszont nem is fogyaszt. Ahogy elnezem a benzin árakat, mégiscsak jobb, h nem GSI-m van, azzal elég gáz lenne minden nap városban kocsikáznom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Mitől menne? Nincs benne kraft, viszont nem is fogyaszt. Ahogy elnezem a benzin árakat, mégiscsak jobb, h nem GSI-m van, azzal elég gáz lenne minden nap városban kocsikáznom. Hát ez enyében tényleg nincs kraft, de legalább fogyaszt is rendesen! :lol: Azért hosszas győzködés után kiegyeznék egy Gsi-vel! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Hát ez enyében tényleg nincs kraft, de legalább fogyaszt is rendesen! :lol: Azért hosszas győzködés után kiegyeznék egy Gsi-vel! :lol: :lol: 7,2 most a full város nekem. Hopp, megint off. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Warwolf! Részvétem! :lol: A 195 papucsok tényleg számítanak a végsebességben. De hidegebb időben hátszéllel bizti lesz ez több is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 A kecskeméti szexció összes tagjának már az újabb szoftverrel működik a komputere... Pestiek, jelentkezzetek a letöltéshez! :lol: Ja, és van még két komputer, aki esetleg még érdeklődik, keressen meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 A kecskeméti szexció összes tagjának már az újabb szoftverrel működik a komputere... Pestiek, jelentkezzetek a letöltéshez! :lol: Ja, és van még két komputer, aki esetleg még érdeklődik, keressen meg. :lol: Ez most hányas verzió? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Újabb a tiednél. :lol: Ki van javítva a tárolási hiba, kiírja a 200-400m-en az elért sebességet is, valamint lehet PC-re kötni, és azzal buzerálni. :lol: Az új leírás (alig győzöm hangsúlyozni... :lol: ): http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szerintem 1.4-es géptől az totál reális sebesség. Hidegben szerintem max 5-el megy gyorsabban, a gumikat passzolom, tavasz óta nem voltam pályán a 195-ös papucsokkal. Izé, azaz sosem voltam még. :lol: Én úgy tudom 1.6-os a verda! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Jaja Wolfié 1.6-os Az enyém 1.4 és 180-nál a Gabi féle comp. 167-et mutatott 5500-as fordulatnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Azt meglehet valahogy oldani, hogy a kijelző ne csak 50-ig mutassa mennyivel megyek hanem a felett is és ne tűnjön el 1mp múlva ? Jah meg ne csaljon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ja, a komputeremmel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Na a salesmanager... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem akarom elbitorolni a pozíciód, ne aggódj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Ja, a komputeremmel... :lol: hmm de azt mondtad az dieselhez nem jó ... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ja, bocs, nem figyeltem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 A kecskeméti szexció összes tagjának már az újabb szoftverrel működik a komputere... Pestiek, jelentkezzetek a letöltéshez! :lol: Ja, és van még két komputer, aki esetleg még érdeklődik, keressen meg. :lol: Kiralysag! Nekem tuti kell majd egy de csak julius utan. Ugye kijelzi akkor is a fordulatszamot ha ilyen mero nincs a muszeregysegben? Gondolom azert jelet talalsz valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Biztos hogy lesz majd még, mert még a nyár folyamán gyártok újabb szériát. :lol: Akkor már valszeg meglesz a fogyasztásmérés opció is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Biztos hogy lesz majd még, mert még a nyár folyamán gyártok újabb szériát. :lol: Akkor már valszeg meglesz a fogyasztásmérés opció is. ;) Nem eszek egy hónapig, de akkor is kelleni fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Én is ezt teszem néha, ha versenyezni akarok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts