Davee Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 K.I.T.T (http://hu.wikipedia.org/wiki/KITT) Ez most hogy jött ide? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Ez most hogy jött ide? :D Gondolom Ő hívta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Gondolom Ő hívta... Azóta is karistolja a mellszőre a szélvédőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dane Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hogy Gödöllőn hol tudják átprogramozni a BC-met? X14XE motorkódhoz angol metrikus program kellene. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október2, 2013 Megoszt Elküldve Október2, 2013 Csak annyiban BC, hogy kell hozzá sebességjel, de itt is működik az Omega B második gázbowdene és a visszajelzése is :icon1:. Tempomat_01 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Csak annyiban BC, hogy kell hozzá sebességjel, de itt is működik az Omega B második gázbowdene és a visszajelzése is :icon1:. Tempomat_01 Már két éve akarok tempomatot az Astrába, mert már három éve tudom, hogy beszerelhető, erre megelőzöl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Már két éve akarok tempomatot az Astrába, mert már három éve tudom, hogy beszerelhető, erre megelőzöl. :D Nekem nem volt útban a szervó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Szerintetek az mitől lehet ,hogy a TID-em gyújtás elvétel után is világít ? (világítás is le van véve) Szóval csak magában világít és sehogy nem kapcsol le. Mikor gyújtást leveszem egyet elsötétül ,de újra felgyullad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Szerintetek az mitől lehet ,hogy a TID-em gyújtás elvétel után is világít ? (világítás is le van véve) Szóval csak magában világít és sehogy nem kapcsol le. Mikor gyújtást leveszem egyet elsötétül ,de újra felgyullad. TID gyári hibás, és a forrasztások elengednek, emiatt vagy nem működik, vagy összeérnek a lábak. Ki kell venni és a csatlakozó aljzat összes lábát újra forrasztani utána menni fog. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Vaan egy 1993-as C16NZ-m. Sima óra kijelző van benne, még hőmérséklet visszajelző sincs, viszont szeretnék bekötni egy rendes computert. Mi szükséges hozzá, esetleg hol találom meg a dolgokat? (Leírás, meg ilyenek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Vaan egy 1993-as C16NZ-m. Sima óra kijelző van benne, még hőmérséklet visszajelző sincs, viszont szeretnék bekötni egy rendes computert. Mi szükséges hozzá, esetleg hol találom meg a dolgokat? (Leírás, meg ilyenek) GY.I.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Ne haragudj, de nem találom ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Ne haragudj, de nem találom ott. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1796 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Elég lesz látni az órát, köszönöm azért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunci Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás Nagyon jó! Tömeggyártáson nem gondolkodtál eladási célból? Benzin ár 100-1000...egy darabig talán belefér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás Szép munka! Bár tudnék házilag ilyen panelt gyártani. Azt a dip tokozású IC-t hogyhogy alulról forrasztottad be? Lusta voltál panelt fúrni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunci Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Nagyon jó! Tömeggyártáson nem gondolkodtál eladási célból? Benzin ár 100-1000...egy darabig talán belefér... :D Az autózás már halott ügy lesz szerintem ha 1000 forint felé megy a benzin ára :D De gondolkoztam eladáson. Egyenlőre tesztüzemben van. Ha hibátlanúl működik csakis azután. 1-2 hibát javítóttam azóta a szoftveren. Hozzá hangolom a kocsihoz majd és ha úgy látom hogy jó értékeket ír akkor eladható lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunci Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Szép munka! Bár tudnék házilag ilyen panelt gyártani. Azt a dip tokozású IC-t hogyhogy alulról forrasztottad be? Lusta voltál panelt fúrni? :) Akkor nem volt SMD ic-m belőle és csak azért az egyért nem akartam rednelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Az autózás már halott ügy lesz szerintem ha 1000 forint felé megy a benzin ára :D De gondolkoztam eladáson. Egyenlőre tesztüzemben van. Ha hibátlanúl működik csakis azután. 1-2 hibát javítóttam azóta a szoftveren. Hozzá hangolom a kocsihoz majd és ha úgy látom hogy jó értékeket ír akkor eladható lesz. Á nem hiszem minden nagyobb kerek szám elérésekor ezt mondták...meg amúgy is majd váltunk euróra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunci Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Á nem hiszem minden nagyobb kerek szám elérésekor ezt mondták...meg amúgy is majd váltunk euróra... :D Igen de, ezzel a fizetésünk nem fog nőni ám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompika76 Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Hello ! Kérem mondja meg valaki, hogy a megdöglött TID-em (sima idő+dátum) , be tehetem-e a hőmérséklet kijelzős fajtát ? Mit kell csinálni, hogy jó legyen ? Ahogy néztem a csatlakozók egyformán 12 lábból állnak. Ha valaki részletesen leírná, megköszönném ! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 hőgy hőmérsékletet is mérjen kell egy ilyen a lökhárítóba, meg két derót a tid-ig talán az elektromosban kérdezgettem az idén hogy mi kell a hova,le is írta valaki érthetően. keres rá Hello ! Kérem mondja meg valaki, hogy a megdöglött TID-em (sima idő+dátum) , be tehetem-e a hőmérséklet kijelzős fajtát ? Mit kell csinálni, hogy jó legyen ? Ahogy néztem a csatlakozók egyformán 12 lábból állnak. Ha valaki részletesen leírná, megköszönném ! :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompika76 Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Köszönöm ! Esetleg azt nem tudod, hogy hová megy pontosan az a 2 derót ? :blink: :D kell egy ilyen a lökhárítóba, meg két derót a tid-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 már nem :D, de le van írva a villanyos topikban elvileg ha ide nyomsz akkor odaugrik az első hsz-emhez, utána le van írva úgy hogy nekem is sikerült megoldani Köszönöm ! Esetleg azt nem tudod, hogy hová megy pontosan az a 2 derót ? :blink: :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts