Davee Elküldve Szeptember15, 2013 Elküldve Szeptember15, 2013 K.I.T.T (http://hu.wikipedia.org/wiki/KITT) Ez most hogy jött ide? :D
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2013 Elküldve Szeptember15, 2013 Ez most hogy jött ide? :D Gondolom Ő hívta...
Davee Elküldve Szeptember15, 2013 Elküldve Szeptember15, 2013 Gondolom Ő hívta... Azóta is karistolja a mellszőre a szélvédőt :D
dane Elküldve Szeptember29, 2013 Elküldve Szeptember29, 2013 Sziasztok, nem tudjátok véletlenül, hogy Gödöllőn hol tudják átprogramozni a BC-met? X14XE motorkódhoz angol metrikus program kellene. Üdv
Tiu Elküldve Október2, 2013 Elküldve Október2, 2013 Csak annyiban BC, hogy kell hozzá sebességjel, de itt is működik az Omega B második gázbowdene és a visszajelzése is :icon1:. Tempomat_01
daykiller Elküldve Október17, 2013 Elküldve Október17, 2013 Csak annyiban BC, hogy kell hozzá sebességjel, de itt is működik az Omega B második gázbowdene és a visszajelzése is :icon1:. Tempomat_01 Már két éve akarok tempomatot az Astrába, mert már három éve tudom, hogy beszerelhető, erre megelőzöl. :D
Tiu Elküldve Október17, 2013 Elküldve Október17, 2013 Már két éve akarok tempomatot az Astrába, mert már három éve tudom, hogy beszerelhető, erre megelőzöl. :D Nekem nem volt útban a szervó. :icon1:
Stevy Elküldve November7, 2013 Elküldve November7, 2013 Szerintetek az mitől lehet ,hogy a TID-em gyújtás elvétel után is világít ? (világítás is le van véve) Szóval csak magában világít és sehogy nem kapcsol le. Mikor gyújtást leveszem egyet elsötétül ,de újra felgyullad.
Davee Elküldve November8, 2013 Elküldve November8, 2013 Szerintetek az mitől lehet ,hogy a TID-em gyújtás elvétel után is világít ? (világítás is le van véve) Szóval csak magában világít és sehogy nem kapcsol le. Mikor gyújtást leveszem egyet elsötétül ,de újra felgyullad. TID gyári hibás, és a forrasztások elengednek, emiatt vagy nem működik, vagy összeérnek a lábak. Ki kell venni és a csatlakozó aljzat összes lábát újra forrasztani utána menni fog. 1
mrbenedict Elküldve November13, 2013 Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Vaan egy 1993-as C16NZ-m. Sima óra kijelző van benne, még hőmérséklet visszajelző sincs, viszont szeretnék bekötni egy rendes computert. Mi szükséges hozzá, esetleg hol találom meg a dolgokat? (Leírás, meg ilyenek)
aholy Elküldve November13, 2013 Elküldve November13, 2013 Sziasztok! Vaan egy 1993-as C16NZ-m. Sima óra kijelző van benne, még hőmérséklet visszajelző sincs, viszont szeretnék bekötni egy rendes computert. Mi szükséges hozzá, esetleg hol találom meg a dolgokat? (Leírás, meg ilyenek) GY.I.K.
stirlitz Elküldve November13, 2013 Elküldve November13, 2013 Ne haragudj, de nem találom ott. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1796
mrbenedict Elküldve November13, 2013 Elküldve November13, 2013 Elég lesz látni az órát, köszönöm azért :)
Sunci Elküldve November15, 2013 Elküldve November15, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás
zotya975 Elküldve November16, 2013 Elküldve November16, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás Nagyon jó! Tömeggyártáson nem gondolkodtál eladási célból? Benzin ár 100-1000...egy darabig talán belefér... :D
FPepe Elküldve November16, 2013 Elküldve November16, 2013 Sziasztok! Elkészült a fedélzeti hetedik verziója, amely már a végleges verzió. Egyenlőre tesztüzemben van, közzéteszem a leírását amiben minden funkciója benne van. Képek az elkészült prototípusról:VideóLeírás Szép munka! Bár tudnék házilag ilyen panelt gyártani. Azt a dip tokozású IC-t hogyhogy alulról forrasztottad be? Lusta voltál panelt fúrni? :)
Sunci Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Nagyon jó! Tömeggyártáson nem gondolkodtál eladási célból? Benzin ár 100-1000...egy darabig talán belefér... :D Az autózás már halott ügy lesz szerintem ha 1000 forint felé megy a benzin ára :D De gondolkoztam eladáson. Egyenlőre tesztüzemben van. Ha hibátlanúl működik csakis azután. 1-2 hibát javítóttam azóta a szoftveren. Hozzá hangolom a kocsihoz majd és ha úgy látom hogy jó értékeket ír akkor eladható lesz.
Sunci Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Szép munka! Bár tudnék házilag ilyen panelt gyártani. Azt a dip tokozású IC-t hogyhogy alulról forrasztottad be? Lusta voltál panelt fúrni? :) Akkor nem volt SMD ic-m belőle és csak azért az egyért nem akartam rednelni. :D
zotya975 Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Az autózás már halott ügy lesz szerintem ha 1000 forint felé megy a benzin ára :D De gondolkoztam eladáson. Egyenlőre tesztüzemben van. Ha hibátlanúl működik csakis azután. 1-2 hibát javítóttam azóta a szoftveren. Hozzá hangolom a kocsihoz majd és ha úgy látom hogy jó értékeket ír akkor eladható lesz. Á nem hiszem minden nagyobb kerek szám elérésekor ezt mondták...meg amúgy is majd váltunk euróra... :D
Sunci Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Á nem hiszem minden nagyobb kerek szám elérésekor ezt mondták...meg amúgy is majd váltunk euróra... :D Igen de, ezzel a fizetésünk nem fog nőni ám :D
Tompika76 Elküldve December12, 2013 Elküldve December12, 2013 Hello ! Kérem mondja meg valaki, hogy a megdöglött TID-em (sima idő+dátum) , be tehetem-e a hőmérséklet kijelzős fajtát ? Mit kell csinálni, hogy jó legyen ? Ahogy néztem a csatlakozók egyformán 12 lábból állnak. Ha valaki részletesen leírná, megköszönném ! :icon1:
aholy Elküldve December12, 2013 Elküldve December12, 2013 hőgy hőmérsékletet is mérjen kell egy ilyen a lökhárítóba, meg két derót a tid-ig talán az elektromosban kérdezgettem az idén hogy mi kell a hova,le is írta valaki érthetően. keres rá Hello ! Kérem mondja meg valaki, hogy a megdöglött TID-em (sima idő+dátum) , be tehetem-e a hőmérséklet kijelzős fajtát ? Mit kell csinálni, hogy jó legyen ? Ahogy néztem a csatlakozók egyformán 12 lábból állnak. Ha valaki részletesen leírná, megköszönném ! :icon1: 1
Tompika76 Elküldve December12, 2013 Elküldve December12, 2013 Köszönöm ! Esetleg azt nem tudod, hogy hová megy pontosan az a 2 derót ? :blink: :D kell egy ilyen a lökhárítóba, meg két derót a tid-ig
aholy Elküldve December12, 2013 Elküldve December12, 2013 már nem :D, de le van írva a villanyos topikban elvileg ha ide nyomsz akkor odaugrik az első hsz-emhez, utána le van írva úgy hogy nekem is sikerült megoldani Köszönöm ! Esetleg azt nem tudod, hogy hová megy pontosan az a 2 derót ? :blink: :D 1
Recommended Posts