Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 hol találsz Te egy balféket? 8as láb: "BalFék Lámpához" :D Vaaaaaaaan..... amúgy vessző is!!! :D:D
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Vattafakk,, és most? http://kepfeltoltes.hu/130323/1198539180CC_bek_t_se__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Most jó a kép. De annyi bibit találtam, hogy a 12-es pinről a MID 4-re is kell kötni egy szálat, amúgy kifogástalan a rajz. Hja közben javítottad, nemszótam. Egyébként a féklámpát egybe írjuk, sztem stirlitz erre célzott, bár a helyében nem szólnék ilyenért. :P
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Most jó a kép. De annyi bibit találtam, hogy a 12-es pinről a MID 4-re is kell kötni egy szálat, amúgy kifogástalan a rajz. Hja közben javítottad, nemszótam. Egyébként a féklámpát egybe írjuk, sztem stirlitz erre célzott, bár a helyében nem szólnék ilyenért. :P Toom, csak nem fért volna ki abba a bizonyos szövegdobozba....meg így szebb :D
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Komolyabb módosításokat végeztem el és rengeteg plusz információval láttam el a BC leírásomat. Tessék csekkolni, még most szóljatok ha hiba van benne! :D
stirlitz Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Komolyabb módosításokat végeztem el és rengeteg plusz információval láttam el a BC leírásomat. Tessék csekkolni, még most szóljatok ha hiba van benne! :D jól eldugtátok, vhogy én az elektromosnál keresném, nem a Beltérnél
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 jól eldugtátok, vhogy én az elektromosnál keresném, nem a Beltérnél Nem én vóóótam. De a GyIK társalgóba nézd. :D
stirlitz Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Komolyabb módosításokat végeztem el és rengeteg plusz információval láttam el a BC leírásomat. Tessék csekkolni, még most szóljatok ha hiba van benne! :D má akartam kérdezni: a G csatlakozóra több eszköz(ECU,ABS,MID) is csatlakozik, ilyenkor azokat össze kell kötni? gondolom igen
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 má akartam kérdezni: a G csatlakozóra több eszköz(ECU,ABS,MID) is csatlakozik, ilyenkor azokat össze kell kötni? gondolom igen Konkrétan hozzá kell kötni a MID-et is ahhoz a vezetékhez, de ez is le van írva a gyik társalgóban, ha elolvasnád. :D És az ECU nincs a G-n, annak ott a B. :P
stirlitz Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Konkrétan hozzá kell kötni a MID-et is ahhoz a vezetékhez, de ez is le van írva a gyik társalgóban, ha elolvasnád. :D És az ECU nincs a G-n, annak ott a B. :P má mögvan, minek olvasgassam.... :whistle: jó most nem néztem meg pontosan (a légzsáké is oda megy) mintha a Diag mazzagról nem írtál volna, direkt?
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 má mögvan, minek olvasgassam.... :whistle: jó most nem néztem meg pontosan (a légzsáké is oda megy) mintha a Diag mazzagról nem írtál volna, direkt? Bazz, belinkeljem? :D Gyik társalgó :D uccsó hsz.
Tiu Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Én is ránéztem a GyÍK-ban a BC-re és nem találtam benne újat. :wacko: Lehet ez volt a nehezítés, de ezután már meg sem nézem. Biztos jó lett. :icon13:
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Én is ránéztem a GyÍK-ban a BC-re és nem találtam benne újat. :wacko: Lehet ez volt a nehezítés, de ezután már meg sem nézem. Biztos jó lett. :icon13: Akkor belinkelem. Nem hiszem el. :D http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1539&p=937704
Tiu Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :w00t: Köszi! Esetleg érdemes lenne betenni, hogyan lehet megnézni milyen kódra van szükség a helyes működéshez. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=83&page=64#entry553671 kód => impulzusszám + nyelv + gyári rádió + motorkód Talán még ez: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=83&page=127#entry885387 ..és a kódlista: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_f_mid.pdf A végéhez: Tech1 is jó az állításhoz. Jó lett. :icon13:
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :w00t: Köszi! Esetleg érdemes lenne betenni, hogyan lehet megnézni milyen kódra van szükség a helyes működéshez. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=83&page=64#entry553671 kód => impulzusszám + nyelv + gyári rádió + motorkód Talán még ez: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=83&page=127#entry885387 ..és a kódlista: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_f_mid.pdf A végéhez: Tech1 is jó az állításhoz. Jó lett. :icon13: Ok. Ezeket még belerakom. A kódlistáva amúgy is meg voltam lőve, mert a régi link már nem vót jó.
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :D 90 228 341 Német, alpha kód : EA 90 228 342 Angol, EC 90 306 556 Olasz/spanyol, EE 90 306 557 Francia, EF 90 434 120 csak D, NL I, F, 90 434 121 GB, E, S, 90 434 474 ALL 90 434 425 ALL
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :D 90 228 341 Német, alpha kód : EA 90 228 342 Angol, EC 90 306 556 Olasz/spanyol, EE 90 306 557 Francia, EF 90 434 120 csak D, NL I, F, 90 434 121 GB, E, S, 90 434 474 ALL 90 434 425 ALL Az első négy nem F Astráé. Benne vannak a plusz dolgok a leírásomban. Egyéb kérés? :D
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Az első négy nem F Astráé. Benne vannak a plusz dolgok a leírásomban. Egyéb kérés? :D ŐŐ hátöö izé nem látom azt hogy a leírásod melyik tipusra vonatkozik....face elötti vagy utáni.. Ha netán keresné a 16 pines Diag csatiban a "D"-t meg a "G"-t... <_< Esetleg egy egy kép az ALDL ről meg a tesóról...
stirlitz Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Az első négy nem F Astráé. Benne vannak a plusz dolgok a leírásomban. Egyéb kérés? :D én a "Diag"-nál a Diag1-Diag5 menüre gondoltam, meg azok kódjára
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :D Itt van Diag 1, Diag 2, Diag 3, Diag 4, Diag 5 ös menüpont. Az 1 - es ben, ha nem nyúlunk hozzá, akkor egy öntesztet csinál a MID, és ha van hiba, akkor azt kiírja, ha nincs, akkor az „ERROR ---„ felirat jelenik meg! A 2 - es még X akta. A 3 - as nál gomb érzékelés felismerés tesztet lehet csinálni. A MID en a két gomb külön-külön és a karon az „R” gomb nyomásával egy „+” jelenik meg a kijelzőn. Ezzel jelzi hogy érzékeli a gomb nyomását. A 4 - es nél egy kijelző tesztet lehet csinálni az „R” gomb megnyomásával. Az 5 - ösnél lehet a tankszintet beállítani, csak Tech 2 es műszerrel! Ha kijelzőnél lévő felső gombot nyomod meg, akkor a megtehető km-t tudod finom hangolni, a karon lévő „S” gombbal, és az „R” gomb hosszú nyomásával tudod memorizálni! Ha a kijelzőnek az alsó gombját nyomod, akkor a tankszintet lehet beállítani. (FIGYELEM!!! HIBÁS BEÁLLÍTÁS A M.I.D. TÖNKRETÉTELÉT EREDMÉNYEZI) Tech 2 es műszer rádugása után, Itt kétféle megoldás is van: Vagy le kell engedni az összes benzint a tankból és Pontosan 12 litert kell visszatölteni, Vagy le kell húzni az üzemanyag szint jelző csatlakozót és egy 120Ohm - os ellenállással zárni az áramkört, és így beállítatni a Tech 2 es műszerrel a MID ben!
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Az első négy nem F Astráé. Benne vannak a plusz dolgok a leírásomban. Egyéb kérés? :D Ha nem azé akkor melyikeké?
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 ŐŐ hátöö izé nem látom azt hogy a leírásod melyik tipusra vonatkozik....face elötti vagy utáni.. Ha netán keresné a 16 pines Diag csatiban a "D"-t meg a "G"-t... <_< Esetleg egy egy kép az ALDL ről meg a tesóról... Kép nincs, de amúgy le van írva, hogy 10pin-es és 16pin-es diagcsati. Számolni meg csak megtanult. Ha nem azé akkor melyikeké? Calibra, Kadett, Vectra. :D Egyébként tankszint állításhoz nem kell Tech2. :D Beírtam a tankszint állítást is. Már csak azt áruld el nekem, hogy miért írsz olyat le (tankszint állítás), aminek köze sincs az igazsághoz és még ki sem próbáltad? :D
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Kép nincs, de amúgy le van írva, hogy 10pin-es és 16pin-es diagcsati. Számolni meg csak megtanult. Calibra, Kadett, Vectra. :D Egyébként tankszint állításhoz nem kell Tech2. :D Beírtam a tankszint állítást is. :icon13:
Morpheus Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Kép nincs, de amúgy le van írva, hogy 10pin-es és 16pin-es diagcsati. Számolni meg csak megtanult. Calibra, Kadett, Vectra. :D Egyébként tankszint állításhoz nem kell Tech2. :D Beírtam a tankszint állítást is. Már csak azt áruld el nekem, hogy miért írsz olyat le (tankszint állítás), aminek köze sincs az igazsághoz és még ki sem próbáltad? :D Mi a nem igaz benne? Miből gondolod hogy nem próbáltam?
daykiller Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 :D Itt van Diag 1, Diag 2, Diag 3, Diag 4, Diag 5 ös menüpont. Az 1 - es ben, ha nem nyúlunk hozzá, akkor egy öntesztet csinál a MID, és ha van hiba, akkor azt kiírja, ha nincs, akkor az „ERROR ---„ felirat jelenik meg! A 2 - es még X akta. A 3 - as nál gomb érzékelés felismerés tesztet lehet csinálni. A MID en a két gomb külön-külön és a karon az „R” gomb nyomásával egy „+” jelenik meg a kijelzőn. Ezzel jelzi hogy érzékeli a gomb nyomását. A 4 - es nél egy kijelző tesztet lehet csinálni az „R” gomb megnyomásával. Az 5 - ösnél lehet a tankszintet beállítani, csak Tech 2 es műszerrel! Ha kijelzőnél lévő felső gombot nyomod meg, akkor a megtehető km-t tudod finom hangolni, a karon lévő „S” gombbal, és az „R” gomb hosszú nyomásával tudod memorizálni! Ha a kijelzőnek az alsó gombját nyomod, akkor a tankszintet lehet beállítani. (FIGYELEM!!! HIBÁS BEÁLLÍTÁS A M.I.D. TÖNKRETÉTELÉT EREDMÉNYEZI) Tech 2 es műszer rádugása után, Itt kétféle megoldás is van: Vagy le kell engedni az összes benzint a tankból és Pontosan 12 litert kell visszatölteni, Vagy le kell húzni az üzemanyag szint jelző csatlakozót és egy 120Ohm - os ellenállással zárni az áramkört, és így beállítatni a Tech 2 es műszerrel a MID ben! Nah akkor: Tankszintet a diagban tudsz állítani. :D 5-ös menü. A kijelzőn lévő gombokkal nem megtehetőt finomhangolod, hanem az üzemanyagszintet állítod. :D Ezáltal a megtehető is változik. Nem fog beledögleni a BC. :D Nem kell leengedni az összes benzint. :D He? :D
stirlitz Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Mi a nem igaz benne? Miből gondolod hogy nem próbáltam? me akkor nem írtad vóna, hogy csak tech2-vel lehet
Recommended Posts