stirlitz Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Az hogy lehet, hogy a BCm ezt írja ki: 066 2 GD 16530 ilyen nincs a kódlistában, legalábbis ebben nincs: http://www.astrasite.de/mid-programmspeichercodes/# nem a kód(66) határozza meg a impulzusszámot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Az hogy lehet, hogy a BCm ezt írja ki: 066 2 GD 16530 ilyen nincs a kódlistában, legalábbis ebben nincs: http://www.astrasite...speichercodes/# nem a kód(66) határozza meg a impulzusszámot? Ha jól sejtem, mérföldes, angol beállítás, C18XE motorral, gyári rádióval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Ha jól sejtem, mérföldes, angol beállítás, gyári rádióval. hát mondjuk a rádió nem megy rajta, de nem ez a lényeg hanem hogy a kód hozza az impulzusszámot vagy azt külön kell "beütni" eddig azt hittem hogy ez együtt jár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Ahogy én látom a 066 kódhoz 16xxx imp.szám van jelölve, így az annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 hát mondjuk a rádió nem megy rajta, de nem ez a lényeg hanem hogy a kód hozza az impulzusszámot vagy azt külön kell "beütni" eddig azt hittem hogy ez együtt jár Amikor az enyémet programozták, nem lett semmi más átírva, csak a kód, sztem az állítja át az impulzusszámot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 A kódlistában a megfelelő kód kiválasztásához nézni kell az impulzusszámos oszlopot is. Tehát igen, a kód határozza meg az impulzus számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 A kódlistában a megfelelő kód kiválasztásához nézni kell az impulzusszámos oszlopot is. Tehát igen, a kód határozza meg az impulzus számát. ako még mindig nem értem, hogy lehet amit kiírt a BCm, a 66kódhoz, nem16530 való, hanem a 16665 vagy kicsire nem adunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 A 16xxx és a 8xxx lényeg csak, mert két fajta impulzus számú sebességjel adó van. Ennyit kell csak tudnia, a többi a váltóáttétel és a kmó W számától adódik. ;) Ezért ja, kicsire nem adunk. :D Amúgy, üdv a klubban. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 na most bekeveredtem, vagy késő vala C16NZ,F13,175/70R13,W1111,CAR400,metrikus és angol a 109es jó választás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 A 16xxx és a 8xxx lényeg csak, mert két fajta impulzus számú sebességjel adó van. Ennyit kell csak tudnia, a többi a váltóáttétel és a kmó W számától adódik. ;) Ezért ja, kicsire nem adunk. :D Amúgy, üdv a klubban. :icon1: Váltóáttétel nem, csak az óra belső áttételezése, amit ugye a W szám mutat. :rolleyes: Ezt kell szorozni az impulzusjeladóéval és meg is kaptuk, hogy melyik a pontos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 na most bekeveredtem, vagy késő vala C16NZ,F13,175/70R13,W1111,CAR400,metrikus és angol a 109es jó választás? Jó lesz az. ;) Van itt is kódtáblázat., bár sok különbség nincs köztük. :icon1: Váltóáttétel nem, csak az óra belső áttételezése, amit ugye a W szám mutat. :rolleyes: Ezt kell szorozni az impulzusjeladóéval és meg is kaptuk, hogy melyik a pontos. :) A váltóáttételtől függ a W szám. ;) :icon1: A szorzás is igaz elméletileg, de a BC-re az autótípus és évjárat megadása után a kiválasztott számú program töltődik fel. Nem néz az meg sem váltóáttételt sem W számot, csak áttöltődik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Jó lesz az. ;) Van itt is kódtáblázat., bár sok különbség nincs köztük. :icon1: A váltóáttételtől függ a W szám. ;) :icon1: A szorzás is igaz elméletileg, de a BC-re az autótípus és évjárat megadása után a kiválasztott számú program töltődik fel. Nem néz az meg sem váltóáttételt sem W számot, csak áttöltődik. ;) Az mondjuk igaz, hogy némelyik váltóhoz nem az 1102-es órát rakták, hanem az 1111-est. A szorzás nem elméleti, hanem gyakorlati, mert ha kiszámolod, kijönnek azok az értékek, amiket be lehet állítani a BC-nek. ;) Mindenesetre nekem a gyári váltóhoz a gyári órája van, így 16530-as impulzus van belőve neki és az átlagsebességet halálpontosan mutatja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy hol talalom a kulso homerseklet erzekelot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy hol talalom a kulso homerseklet erzekelot? Ha van ködlámpád, gyári, akkor a bal első mellett. Alulról látni lehet. Ha nincs, akkor is ott van, csak nehezebb megtalálni. :D A lökős bal oldalán van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Ha van ködlámpád, gyári, akkor a bal első mellett. Alulról látni lehet. Ha nincs, akkor is ott van, csak nehezebb megtalálni. :D A lökős bal oldalán van. Vagy leszakadt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nyári Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Köszönöm szépen .:-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Választott már vki "für Japan" opciós kódot a BC-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Választott már vki "für Japan" opciós kódot a BC-be? Nem, de lehet jobbról balra fog akkor írni. (Japániában is jobb kormány van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Nem, de lehet jobbról balra fog akkor írni. (Japániában is jobb kormány van.) akárhogy nézegettem angol és km-es C16NZ hez csak japcsi van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 akárhogy nézegettem angol és km-es C16NZ hez csak japcsi van A 082 miért nem jó? Ott nincs "für Japan" :icon1: angol, km, gyári rádióval Még azt nem láttam, hogy most jól méri az átlagsebességet, ha lenullázod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 A 082 miért nem jó? Ott nincs "für Japan" :icon1: angol, km, gyári rádióval Még azt nem láttam, hogy most jól méri az átlagsebességet, ha lenullázod? akkor mást nézünk az mérföldes, legalábbis itt az: http://www.opel-info...astra_f_mid.pdf itt meg a 82es ehhez való motor: C14SE ammeg nem jó http://www.astrasite...speichercodes/# ja nem mér jól, 92es facelift előtti, meg 8xxxx es, most 066 kód van benne az 16xxx-es, és 100nál mutat 30m/h-át szóval még nemtom melyik lesz, de jó lenne elsőre eltalálni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 akkor mást nézünk az mérföldes, legalábbis itt az: http://www.opel-info...astra_f_mid.pdf itt meg a 82es ehhez való motor: C14SE ammeg nem jó http://www.astrasite...speichercodes/# ja nem mér jól, 92es facelift előtti, meg 8xxxx es, most 066 kód van benne az 16xxx-es, és 100nál mutat 30m/h-át szóval még nemtom melyik lesz, de jó lenne elsőre eltalálni :unsure: Ha nem jól mér most, akkor 8xxx-es kell így van. A 043-as lesz jó Neked. :icon1: (mivel nincs több lehetőség, a Japán dologgal nem érdemes foglalkozni, ha arab lenne... ott tényleg fordítva olvasnak :icon6: ) Látom Te is soronként akarod nézni az astrasite-os oldalt. :D Ott a C14NZ-től az X16SZR-ig ugyanaz a kód jó, pl. a 095-ös, ha km, angol és gyári rádió nélkül. ;) (másik oldalon is ugyanez van, a 082 tényleg nem egyforma a két oldalon :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Ha nem jól mér most, akkor 8xxx-es kell így van. A 043-as lesz jó Neked. :icon1: (mivel nincs több lehetőség, a Japán dologgal nem érdemes foglalkozni, ha arab lenne... ott tényleg fordítva olvasnak :icon6: ) Látom Te is soronként akarod nézni az astrasite-os oldalt. :D Ott a C14NZ-től az X16SZR-ig ugyanaz a kód jó, pl. a 095-ös, ha km, angol és gyári rádió nélkül. ;) (másik oldalon is ugyanez van, a 082 tényleg nem egyforma a két oldalon :huh: ) ja én is szemeztem a 43assal :icon1: mondjuk most elnézve ez a jó kódlista http://www.astrasite.de/mid-programmspeichercodes/# mert itt 66os kód tényleg 16665-os, amit most kiír a BC köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Választott már vki "für Japan" opciós kódot a BC-be? Nekem pl. az van benne. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Nekem pl. az van benne. Miért? hát hogy az normális? szóval érted csak megjegyzés, vagy van némi hatása már hogy negatív és hányas kód van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts