Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Szerintem ne azt nézd, hogy központis vagy hengerenkéntis....hanem azt, hogy az Astra F BC-nél melyik motorok kapják ugyanazt a BC kódot mint a C16SE. Mivel az Astránál ugyanaz a kód tartozik az összes 1,6-oshoz, ezért szerintem a Vectránál is kipróbálhatnád a C16NZ kódot.

Így okés amit mondtam az előbb? :)

most 40 kód van benne de 36 volt az első akkor most probálok egy 80 kódot

most nézem a 80 kódot ehez pl két fajta impulzus szám is tartozik ezt már nem értem!

Megosztás:

Na...nem olvastam vissza mindent, de szerintem rossz utat erőltetett itt mindenki eddig.

...

Lehet nem ártott volna... ;)

A 40-es kód ami simán jó kellene legyen már volt, és az alapjárati érték nem tetszett a kollegának.

Erre jöttek az ötletek, és ha van valaki kezében egy Tech1, akkor akár az összes programot is végignézheti annak ellenére, hogy tudjuk, hogy melyik lenne az igazi. Ha egyikkel sem jó, akkor vagy kontakt hiba valahol, vagy a BC nem 100-as már.

Jártam úgy, hogy a kmó mutatott sebességet (digi) és a BC-hez mégsem "ért oda" a sebességjel, pedig ugyanazon a szálon van, és a jel volt kevés a jeladó érintkező kontaktja miatt.

Megosztás:

Lehet nem ártott volna... ;)

A 40-es kód ami simán jó kellene legyen már volt, és az alapjárati érték nem tetszett a kollegának.

Erre jöttek az ötletek, és ha van valaki kezében egy Tech1, akkor akár az összes programot is végignézheti annak ellenére, hogy tudjuk, hogy melyik lenne az igazi. Ha egyikkel sem jó, akkor vagy kontakt hiba valahol, vagy a BC nem 100-as már.

Jártam úgy, hogy a kmó mutatott sebességet (digi) és a BC-hez mégsem "ért oda" a sebességjel, pedig ugyanazon a szálon van, és a jel volt kevés a jeladó érintkező kontaktja miatt.

De igazából az is lehet, hogy a Vectra és az Astra BC-je másképp számol és nem fog passzolni egyik sem.

Megosztás:

Astrámban a C20NE-s kóddal is jó volt a hatótávolság, attól függetlenül, hogy 39 literes átlagfogyasztást mutatott.

Igaz akkor annak semmi köze akódhoz!

Hátha nem lesz jó akkor rakok bele egy astra midet csak ott meg nem tudom hogy majd az utjeladó jó lessz é meg astránál 13 kerekek voltak aszem !?

Megosztás:

Nekem meg melegen 1.2 hidegen 2

na kérem!

Kipróbáltam jó pár kodot és a 80 kód bizonyul jónak!

Szépen indult hidegen 1.6-.1.2 között ingadozot és fokozatosan ment lefelé 1 ig ahogy melegedet fel motor majd el kezdet emelkedni 1.6 ig mert el kezdet szarul járni a motor .Tehát most kicsit a moci rosszul jár és gondolom ezért ennyi a fogyasztásom 1.6 alapjáraton ??? vagy nem? meg hát ugye nincs katalizátor sport leömlök sport kipufogó gázgyorsitó is van meg 55 rozsdamentes rendszer

Megosztás:

na kérem!

Kipróbáltam jó pár kodot és a 80 kód bizonyul jónak!

Szépen indult hidegen 1.6-.1.2 között ingadozot és fokozatosan ment lefelé 1 ig ahogy melegedet fel motor majd el kezdet emelkedni 1.6 ig mert el kezdet szarul járni a motor .Tehát most kicsit a moci rosszul jár és gondolom ezért ennyi a fogyasztásom 1.6 alapjáraton ??? vagy nem? meg hát ugye nincs katalizátor sport leömlök sport kipufogó gázgyorsitó is van meg 55 rozsdamentes rendszer

Menet közben nem próbáltad még? A lambdád tuti jó? Az okozhatja ezt a melegen vacakoló motorüzemet, vagy csak a mókolt kipuffrendszer ennyire beleszól a működésébe.

Megosztás:

gázon gyönyörűen jár melegen hidegen benzinen hidegen szép egyenletes en aztán ahogy melegedik el kezd kicsit szarul járni a lambdára tipelek én is !

na közben nem figyeltem az imp számot ill az évjáratot mert most 8780 helyet 8664 van benne ! már kockásra kaparom magam ! de nem llátam hogy évjáratot felajánlot volna a tech 1 ?!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.