RAZERX Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Szerintem ne azt nézd, hogy központis vagy hengerenkéntis....hanem azt, hogy az Astra F BC-nél melyik motorok kapják ugyanazt a BC kódot mint a C16SE. Mivel az Astránál ugyanaz a kód tartozik az összes 1,6-oshoz, ezért szerintem a Vectránál is kipróbálhatnád a C16NZ kódot. Így okés amit mondtam az előbb? :) most 40 kód van benne de 36 volt az első akkor most probálok egy 80 kódot most nézem a 80 kódot ehez pl két fajta impulzus szám is tartozik ezt már nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Na...nem olvastam vissza mindent, de szerintem rossz utat erőltetett itt mindenki eddig. ... Lehet nem ártott volna... ;) A 40-es kód ami simán jó kellene legyen már volt, és az alapjárati érték nem tetszett a kollegának. Erre jöttek az ötletek, és ha van valaki kezében egy Tech1, akkor akár az összes programot is végignézheti annak ellenére, hogy tudjuk, hogy melyik lenne az igazi. Ha egyikkel sem jó, akkor vagy kontakt hiba valahol, vagy a BC nem 100-as már. Jártam úgy, hogy a kmó mutatott sebességet (digi) és a BC-hez mégsem "ért oda" a sebességjel, pedig ugyanazon a szálon van, és a jel volt kevés a jeladó érintkező kontaktja miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Lehet nem ártott volna... ;) A 40-es kód ami simán jó kellene legyen már volt, és az alapjárati érték nem tetszett a kollegának. Erre jöttek az ötletek, és ha van valaki kezében egy Tech1, akkor akár az összes programot is végignézheti annak ellenére, hogy tudjuk, hogy melyik lenne az igazi. Ha egyikkel sem jó, akkor vagy kontakt hiba valahol, vagy a BC nem 100-as már. Jártam úgy, hogy a kmó mutatott sebességet (digi) és a BC-hez mégsem "ért oda" a sebességjel, pedig ugyanazon a szálon van, és a jel volt kevés a jeladó érintkező kontaktja miatt. De igazából az is lehet, hogy a Vectra és az Astra BC-je másképp számol és nem fog passzolni egyik sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 De igazából az is lehet, hogy a Vectra és az Astra BC-je másképp számol és nem fog passzolni egyik sem. hát lehet lehet ! a 36 kódal pontosabb volt a hatótávolság ugy vettem észre ill szerintem megfelelz a valóságnak ez a 40 már nem anyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 hát lehet lehet ! a 36 kódal pontosabb volt a hatótávolság ugy vettem észre ill szerintem megfelelz a valóságnak ez a 40 már nem anyira Astrámban a C20NE-s kóddal is jó volt a hatótávolság, attól függetlenül, hogy 39 literes átlagfogyasztást mutatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Astrámban a C20NE-s kóddal is jó volt a hatótávolság, attól függetlenül, hogy 39 literes átlagfogyasztást mutatott. Igaz akkor annak semmi köze akódhoz! Hátha nem lesz jó akkor rakok bele egy astra midet csak ott meg nem tudom hogy majd az utjeladó jó lessz é meg astránál 13 kerekek voltak aszem !? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Igaz akkor annak semmi köze akódhoz! Hátha nem lesz jó akkor rakok bele egy astra midet csak ott meg nem tudom hogy majd az utjeladó jó lessz é meg astránál 13 kerekek voltak aszem !? A felniméret mindegy, az átmérő számít.... annak meg hasonlónak kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Nem tudja valaki hogy c16se nél menyi alapjáraton melegen a pill fogyasztás ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Nem tudja valaki hogy c16se nél menyi alapjáraton melegen a pill fogyasztás ??? Szinte lehet azt mondani, hogy motortól függetlenül az alapjárati fogyó 0,6-0,8 liter/óra között mozog melegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Szinte lehet azt mondani, hogy motortól függetlenül az alapjárati fogyó 0,6-0,8 liter/óra között mozog melegen. Egyetértek. Nekem hidegen 1,2 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Egyetértek. Nekem hidegen 1,2 liter. Nekem meg melegen 1.2 hidegen 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Nekem meg melegen 1.2 hidegen 2 na kérem! Kipróbáltam jó pár kodot és a 80 kód bizonyul jónak! Szépen indult hidegen 1.6-.1.2 között ingadozot és fokozatosan ment lefelé 1 ig ahogy melegedet fel motor majd el kezdet emelkedni 1.6 ig mert el kezdet szarul járni a motor .Tehát most kicsit a moci rosszul jár és gondolom ezért ennyi a fogyasztásom 1.6 alapjáraton ??? vagy nem? meg hát ugye nincs katalizátor sport leömlök sport kipufogó gázgyorsitó is van meg 55 rozsdamentes rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 na kérem! Kipróbáltam jó pár kodot és a 80 kód bizonyul jónak! Szépen indult hidegen 1.6-.1.2 között ingadozot és fokozatosan ment lefelé 1 ig ahogy melegedet fel motor majd el kezdet emelkedni 1.6 ig mert el kezdet szarul járni a motor .Tehát most kicsit a moci rosszul jár és gondolom ezért ennyi a fogyasztásom 1.6 alapjáraton ??? vagy nem? meg hát ugye nincs katalizátor sport leömlök sport kipufogó gázgyorsitó is van meg 55 rozsdamentes rendszer Menet közben nem próbáltad még? A lambdád tuti jó? Az okozhatja ezt a melegen vacakoló motorüzemet, vagy csak a mókolt kipuffrendszer ennyire beleszól a működésébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 gázon gyönyörűen jár melegen hidegen benzinen hidegen szép egyenletes en aztán ahogy melegedik el kezd kicsit szarul járni a lambdára tipelek én is ! na közben nem figyeltem az imp számot ill az évjáratot mert most 8780 helyet 8664 van benne ! már kockásra kaparom magam ! de nem llátam hogy évjáratot felajánlot volna a tech 1 ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 szép napot és köszönöm mindenkinek a segítséget! 8664 imp 1km mutat többet a valós km nél mint a 8780 imp Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Menet közben nem próbáltad még? A lambdád tuti jó? Az okozhatja ezt a melegen vacakoló motorüzemet, vagy csak a mókolt kipuffrendszer ennyire beleszól a működésébe. MÓKÓLT !!! ki kérem magamnak !!! :icon1: 1 napot csak számolgattam méreteztem stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Sziasztok! Valaki esetleg tudja, hogy Kecskemét vagy környékén ki programoz Bc-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Sziasztok! Valaki esetleg tudja, hogy Kecskemét vagy környékén ki programoz Bc-t? http://www.tormasi.hu/ bc számot keresd ki a www.opel-infos.de downloads bc code fül alatt nyelv rádió stb. és kész kóddal sztem 2-3000 ft ér megcsinálják Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 http://www.tormasi.hu/ bc számot keresd ki a www.opel-infos.de downloads bc code fül alatt nyelv rádió stb. és kész kóddal sztem 2-3000 ft ér megcsinálják Köszi. Ott voltam tegnap és 9-10 ezret akartak elkérni. Ettöl olcsóbban szeretném megúszni... Ezért kérdeztem, hátha valaki tud valami szakit, aki megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Írj a Kecskemét topic-ba, ott biztos lesz aki tud segíteni. ;) -> http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=75 A művelet nem tart tovább 5 percnél, de egy megkezdett fél órát biztos ráírnak. Utánajárás nélkül nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 http://kepfeltoltes.hu/121206/DSC01420_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szevasztok ennek mi lehet az oka? Kb. 1 hónapja kiírt 65,8 fokot, de azóta már semmit, lehet hogy az érzékelő ment tönkre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Ez --.- lehet akár vezeték szakadás is, de a 65,8 fok valószínűsíthetően érzékelő hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Tuti érzékelő mert nálam is pontosan 65. valamennyi volt utána meg megbolundult hol jol hol rosszul mért !cseréltem jeladót azóta minden ok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Írj a Kecskemét topic-ba, ott biztos lesz aki tud segíteni. ;) -> http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=75 A művelet nem tart tovább 5 percnél, de egy megkezdett fél órát biztos ráírnak. Utánajárás nélkül nem megy. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Ez --.- lehet akár vezeték szakadás is, de a 65,8 fok valószínűsíthetően érzékelő hiba. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts