vilv Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Sziasztok! A BC abban az esetben is mutatja a fogyasztást ha az autó gázzal müködik, vagy csak a benzines üzemnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Mire is való a Gyakran Ismételt Kérdések fórum rész. jogos :D megnéztem már azóta Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Mér nem hagyod békén? :D Hogy érted , hogy nem hagyom békén :D ez van beleírva a forgalmiba, én nem nagyon nyúltam hozzá max leömlő szűrő apróságok, Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Hogy érted , hogy nem hagyom békén :D ez van beleírva a forgalmiba, én nem nagyon nyúltam hozzá max leömlő szűrő apróságok, Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Sziasztok! A BC abban az esetben is mutatja a fogyasztást ha az autó gázzal müködik, vagy csak a benzines üzemnél? igen mutatja pont most próbáltam ki mert most raktam egy c16se motorra vectra a Bc ! ? És az én autóm az gázos de tuti ha gázzal mész akkor nem fogja pontosan mutatni de az is biztos csak akkor fogja mutatni ha van valami injektor emulátor rákötve a gázra ill az injektorokra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban Csiszolhatnál a helyesírásodon egy kicsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 igen mutatja pont most próbáltam ki mert most raktam egy c16se motorra vectra a Bc ! ? És az én autóm az gázos de tuti ha gázzal mész akkor nem fogja pontosan mutatni de az is biztos csak akkor fogja mutatni ha van valami injektor emulátor rákötve a gázra ill az injektorokra! Köszi! Ezt honnan tudhatom, hogy van-e ilyen emulátor már benne? Vagy ezt külön kell berakni? Tudsz ebben segíteni? motor: c14nz, ez központi injektoros, ebben ez müködhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Csiszolhatnál a helyesírásodon egy kicsit. :D :D Nem egyszerű gépelni azon a rohadt telefonon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 :D Nem egyszerű gépelni azon a rohadt telefonon... :D Túl okos már a telefonod az a baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban mert ez G astra motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 mert ez G astra motor :D G Astra motor hogy lehet hivatalosan egy F Astrában? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Köszi! Ezt honnan tudhatom, hogy van-e ilyen emulátor már benne? Vagy ezt külön kell berakni? Tudsz ebben segíteni? motor: c14nz, ez központi injektoros, ebben ez müködhet? Hát ha már bent van gáz akkor kell legyen emulátor stb. kivéve ha kokány és kiváltották egy relével csak! Tudok segíteni mit szeretnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Hát ha már bent van gáz akkor kell legyen emulátor stb. kivéve ha kokány és kiváltották egy relével csak! Tudok segíteni mit szeretnél ? :-) Értem. Rendes gázrendszer van benne, páhin csinálták. Valahogy meg tudom nézni, hogy benne van-e ez az emulátor, müködni fog-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 :-) Értem. Rendes gázrendszer van benne, páhin csinálták. Valahogy meg tudom nézni, hogy benne van-e ez az emulátor, müködni fog-e? A központi injektoról szokták a kábelt el vezetni az emuhoz keres egy 4 lábu relét amibe van egy led meg egy potméter is a tüzfalon nézd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vilv Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 A központi injektoról szokták a kábelt el vezetni az emuhoz keres egy 4 lábu relét amibe van egy led meg egy potméter is a tüzfalon nézd meg! Köszi! Holnap megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van Van hozzá átalakító és akkor lehet programozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van Nekem azzal csinálták, + átalakítóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Szép napot! ALDL csatinál a BC-nél a G és D pin kell ! a G az a programozó száll a D az micsoda? És mi felel meg tech kettőnél tehát OBD csatinál a G és D pinek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy BC-hez. Minden átalakítás előtt rádugtam az autó TID-es csatlakozóját de a háttérvilágítás működésén kívül egyebet nem csinál. Szóval nem kér időbeállítást sem csak világít.. A kérdésem az lenne hogy ez jelent-e valamit az álmoskönyv szerint? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Szép napot! ALDL csatinál a BC-nél a G és D pin kell ! a G az a programozó száll a D az micsoda? És mi felel meg tech kettőnél tehát OBD csatinál a G és D pinek ? D az a diagnosztikai szál. ALDL csatiba be szokás kötni, OBD csatinál már nem kell sehova se, ámbár arra jó, hogy ha programozni kell a tankszintet. OBD csatinál a 8-as pin felel meg, ami ALDL-nél a G pin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a csatolt képen lévő jeladó hány impulzusos, mert nem találok rajt olyan nagyságrendű számot amit szerintem kellene.... http://pics.coldline.hu/pics/775015-20121118-STZYul.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy BC-hez. Minden átalakítás előtt rádugtam az autó TID-es csatlakozóját de a háttérvilágítás működésén kívül egyebet nem csinál. Szóval nem kér időbeállítást sem csak világít.. A kérdésem az lenne hogy ez jelent-e valamit az álmoskönyv szerint? :) http://pics.coldline.hu/pics/771759-20121115-Ijh21s.jpg ez a dolga. Arról a csatlakozóról kb csak a tápot kapja, a kék széles csatija nélkül mást nem is fog tudni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
extais Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 ez a dolga. Arról a csatlakozóról kb csak a tápot kapja, a kék széles csatija nélkül mást nem is fog tudni. :rolleyes: Köszi, azóta az áthidalásokkal, RS gombokkal már jól működik :) csak azt hittem az időt már tudnia kell anélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a csatolt képen lévő jeladó hány impulzusos, mert nem találok rajt olyan nagyságrendű számot amit szerintem kellene.... http://pics.coldline...1118-STZYul.jpg Kiszerelted az órából? Ha nem, akkor szereld ki. Valószínűleg a belső felére lesz ráírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts