vilv Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Sziasztok! A BC abban az esetben is mutatja a fogyasztást ha az autó gázzal müködik, vagy csak a benzines üzemnél?
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Mire is való a Gyakran Ismételt Kérdések fórum rész. jogos :D megnéztem már azóta
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Mér nem hagyod békén? :D Hogy érted , hogy nem hagyom békén :D ez van beleírva a forgalmiba, én nem nagyon nyúltam hozzá max leömlő szűrő apróságok,
spzoli Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Hogy érted , hogy nem hagyom békén :D ez van beleírva a forgalmiba, én nem nagyon nyúltam hozzá max leömlő szűrő apróságok, Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban
RAZERX Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Sziasztok! A BC abban az esetben is mutatja a fogyasztást ha az autó gázzal müködik, vagy csak a benzines üzemnél? igen mutatja pont most próbáltam ki mert most raktam egy c16se motorra vectra a Bc ! ? És az én autóm az gázos de tuti ha gázzal mész akkor nem fogja pontosan mutatni de az is biztos csak akkor fogja mutatni ha van valami injektor emulátor rákötve a gázra ill az injektorokra!
daykiller Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban Csiszolhatnál a helyesírásodon egy kicsit. :D
vilv Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 igen mutatja pont most próbáltam ki mert most raktam egy c16se motorra vectra a Bc ! ? És az én autóm az gázos de tuti ha gázzal mész akkor nem fogja pontosan mutatni de az is biztos csak akkor fogja mutatni ha van valami injektor emulátor rákötve a gázra ill az injektorokra! Köszi! Ezt honnan tudhatom, hogy van-e ilyen emulátor már benne? Vagy ezt külön kell berakni? Tudsz ebben segíteni? motor: c14nz, ez központi injektoros, ebben ez müködhet?
spzoli Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Csiszolhatnál a helyesírásodon egy kicsit. :D :D Nem egyszerű gépelni azon a rohadt telefonon... :D
megadave Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 :D Nem egyszerű gépelni azon a rohadt telefonon... :D Túl okos már a telefonod az a baj. :D
ZEEDD Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Amit te iraz motorkod az kisblokk 18 16v. Ilyen nem volt ef######traban mert ez G astra motor :D
daykiller Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 mert ez G astra motor :D G Astra motor hogy lehet hivatalosan egy F Astrában? :D
RAZERX Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Köszi! Ezt honnan tudhatom, hogy van-e ilyen emulátor már benne? Vagy ezt külön kell berakni? Tudsz ebben segíteni? motor: c14nz, ez központi injektoros, ebben ez müködhet? Hát ha már bent van gáz akkor kell legyen emulátor stb. kivéve ha kokány és kiváltották egy relével csak! Tudok segíteni mit szeretnél ?
vilv Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Hát ha már bent van gáz akkor kell legyen emulátor stb. kivéve ha kokány és kiváltották egy relével csak! Tudok segíteni mit szeretnél ? :-) Értem. Rendes gázrendszer van benne, páhin csinálták. Valahogy meg tudom nézni, hogy benne van-e ez az emulátor, müködni fog-e?
RAZERX Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 :-) Értem. Rendes gázrendszer van benne, páhin csinálták. Valahogy meg tudom nézni, hogy benne van-e ez az emulátor, müködni fog-e? A központi injektoról szokták a kábelt el vezetni az emuhoz keres egy 4 lábu relét amibe van egy led meg egy potméter is a tüzfalon nézd meg!
vilv Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 A központi injektoról szokták a kábelt el vezetni az emuhoz keres egy 4 lábu relét amibe van egy led meg egy potméter is a tüzfalon nézd meg! Köszi! Holnap megnézem...
RAZERX Elküldve November14, 2012 Elküldve November14, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van
daykiller Elküldve November14, 2012 Elküldve November14, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van Van hozzá átalakító és akkor lehet programozni.
FPepe Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Tech 2 vel tuti nem lehet felprogramozni a Board computert ? Mert erre mi felénk senkinek sincsen csak tech2 ! aldl csatim van Nekem azzal csinálták, + átalakítóval.
RAZERX Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Szép napot! ALDL csatinál a BC-nél a G és D pin kell ! a G az a programozó száll a D az micsoda? És mi felel meg tech kettőnél tehát OBD csatinál a G és D pinek ?
extais Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy BC-hez. Minden átalakítás előtt rádugtam az autó TID-es csatlakozóját de a háttérvilágítás működésén kívül egyebet nem csinál. Szóval nem kér időbeállítást sem csak világít.. A kérdésem az lenne hogy ez jelent-e valamit az álmoskönyv szerint? :)
daykiller Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Szép napot! ALDL csatinál a BC-nél a G és D pin kell ! a G az a programozó száll a D az micsoda? És mi felel meg tech kettőnél tehát OBD csatinál a G és D pinek ? D az a diagnosztikai szál. ALDL csatiba be szokás kötni, OBD csatinál már nem kell sehova se, ámbár arra jó, hogy ha programozni kell a tankszintet. OBD csatinál a 8-as pin felel meg, ami ALDL-nél a G pin.
extais Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a csatolt képen lévő jeladó hány impulzusos, mert nem találok rajt olyan nagyságrendű számot amit szerintem kellene.... http://pics.coldline.hu/pics/775015-20121118-STZYul.jpg
Dáwid Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Sikerült hozzájutnom egy BC-hez. Minden átalakítás előtt rádugtam az autó TID-es csatlakozóját de a háttérvilágítás működésén kívül egyebet nem csinál. Szóval nem kér időbeállítást sem csak világít.. A kérdésem az lenne hogy ez jelent-e valamit az álmoskönyv szerint? :) http://pics.coldline.hu/pics/771759-20121115-Ijh21s.jpg ez a dolga. Arról a csatlakozóról kb csak a tápot kapja, a kék széles csatija nélkül mást nem is fog tudni. :rolleyes:
extais Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 ez a dolga. Arról a csatlakozóról kb csak a tápot kapja, a kék széles csatija nélkül mást nem is fog tudni. :rolleyes: Köszi, azóta az áthidalásokkal, RS gombokkal már jól működik :) csak azt hittem az időt már tudnia kell anélkül is.
daykiller Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a csatolt képen lévő jeladó hány impulzusos, mert nem találok rajt olyan nagyságrendű számot amit szerintem kellene.... http://pics.coldline...1118-STZYul.jpg Kiszerelted az órából? Ha nem, akkor szereld ki. Valószínűleg a belső felére lesz ráírva.
Recommended Posts