bonisz Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Maga a nagy kijelző tartalmazza a computert. Köszönöm gyors válaszod tehát akkor másra nem is kell rákötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonisz Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Köszönöm a gyors válaszod. Tehát akkor másra nem is kell rákötni csak ki kell cserélni a kijelzőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Köszönöm a gyors válaszod. Tehát akkor másra nem is kell rákötni csak ki kell cserélni a kijelzőt? Kötözgetni kell, főleg ha pölö nem akarsz az izzóktól sem visszajélzést, sem pedig hibajelzéseket kapni , asszem testelni kell jópár szálat, de ez nekem már űrtechnológia, vannak itt jópáran akik megcsinálták, várj türelmesen majd előkerülnek és segítenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Köszönöm a gyors válaszod. Tehát akkor másra nem is kell rákötni csak ki kell cserélni a kijelzőt? De kell meg kötni, a motorvezerlőre egy szalat, meg az uzemanyag szintjelzohoz meg egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Köszönöm a gyors válaszod. Tehát akkor másra nem is kell rákötni csak ki kell cserélni a kijelzőt? Kell hozzá a kijelző, az indexkar, és a kijelzőbe menő 26 pólusú csati. Rá kell kötni a 12 voltot, 2 szál megy a karhoz. Bekötöd a jelkábeleket, és elkötöd a check control kábeleit. De van erről egy szép leírás a GYIK-ban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 A GyIK-ot Ő nem biztos, hogy látja, de van leírás itt: http://svenluetticke.sv.funpic.de/MID-Einbau.pdf vagy itt is: http://www.astrasite.de/mid-nachrusten/ és itt van a kódokról is, ami bekötés után kell (ha kell): http://www.astrasite.de/mid-programmspeichercodes/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuccer Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Sziasztok Valaki tudna nekem abban segíteni hogy felprogramozza a BC-met? Ugyanis itt Nyíregyházán nem találok senkit aki megcsinálnál. Természetesen elpostáznám a kijelzőt és elutalnám a programozásért a lóvét. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Sziasztok Valaki tudna nekem abban segíteni hogy felprogramozza a BC-met? Ugyanis itt Nyíregyházán nem találok senkit aki megcsinálnál. Természetesen elpostáznám a kijelzőt és elutalnám a programozásért a lóvét. Előre is köszönöm. Szerintem bármelyik Opel kereskedésben meg tudják csinálni, kár lenne bárhova elküldeni. ;) Kell hozzá műszer és tudni azt, melyik kódot kell beolvsatatni vele. (még az is előfordulhat, hogy jó a kód, bár a C14NZ-hez nem biztos, de akkor be lehet állítani) A kód számát érdemes előre kikeresni és megmondani, hogy azt töltsék fel. Az előző hsz-ben levő kódtáblából ki tudod keresni, ha megvan az impulzusszám, a kívánt nyelv és van-e Opel rádió vagy nincs. Nem bonyolult a Tech1 műszer lelkivilága, kell neki a típus és az évjárat, ha nem akarja az igazságot, akkor ezekkel lehet variálni. :) Ja és Tech2-vel is megy a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuccer Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Szerintem bármelyik Opel kereskedésben meg tudják csinálni, kár lenne bárhova elküldeni. ;) Kell hozzá műszer és tudni azt, melyik kódot kell beolvsatatni vele. (még az is előfordulhat, hogy jó a kód, bár a C14NZ-hez nem biztos, de akkor be lehet állítani) A kód számát érdemes előre kikeresni és megmondani, hogy azt töltsék fel. Az előző hsz-ben levő kódtáblából ki tudod keresni, ha megvan az impulzusszám, a kívánt nyelv és van-e Opel rádió vagy nincs. Nem bonyolult a Tech1 műszer lelkivilága, kell neki a típus és az évjárat, ha nem akarja az igazságot, akkor ezekkel lehet variálni. :) Ja és Tech2-vel is megy a dolog. Köszönöm szépen, azt még megtudnád mondani hogy az impulzusszámot hogyan tudom megtalálni az órán?? A gyik ban leírtak szerint nemigazán sikerült. Ha tudsz akkor egy képet is készíts már a szám helyéről. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Köszönöm szépen, azt még megtudnád mondani hogy az impulzusszámot hogyan tudom megtalálni az órán?? A gyik ban leírtak szerint nemigazán sikerült. Ha tudsz akkor egy képet is készíts már a szám helyéről. Előre is köszönöm. Kiszeded a műszeregységet és a hátulján középen van a jeladó, három vezeték megy rá, fekete téglalap, úgy emlékszem 2 csavar fogja. Találsz rajta néhány számot, valamelyiket be kell szorozni a sebességmutatón lévő W számmal, így megkapod a 8982, 8850, 16111, 16530 vagy 16665 értéket, ezt kell a programozáskor majd figyelembe venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Köszönöm szépen, azt még megtudnád mondani hogy az impulzusszámot hogyan tudom megtalálni az órán?? A gyik ban leírtak szerint nemigazán sikerült. Ha tudsz akkor egy képet is készíts már a szám helyéről. Előre is köszönöm. Az előzőeken kívül, ha már be van szerelve a BC, akkor itt találod, :icon1: és hogy jó-e a sebességjel, azt pl. így is ellenőrizheted ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Köszönöm szépen, azt még megtudnád mondani hogy az impulzusszámot hogyan tudom megtalálni az órán?? A gyik ban leírtak szerint nemigazán sikerült. Ha tudsz akkor egy képet is készíts már a szám helyéről. Előre is köszönöm. Kiszeded a műszeregységet és a hátulján középen van a jeladó, három vezeték megy rá, fekete téglalap, úgy emlékszem 2 csavar fogja. Találsz rajta néhány számot, valamelyiket be kell szorozni a sebességmutatón lévő W számmal, így megkapod a 8982, 8850, 16111, 16530 vagy 16665 értéket, ezt kell a programozáskor majd figyelembe venni! Rá van írva a kis jeladóra hogy 15 imp vagy 9 imp és igen, a W számmal kell összeszorozni. Pl 1102-es W számú óraegységnél 15-ös IMP számú jeladónál 16530 lesz az eredmény, ami kell a BC-nek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocco Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Helló! Van egy 96 os astram 1.6 16V x16xel az lenne a kérdés hogy ha a kijelzőt ki akarnám cserélni egy 2.0 16v re akkor sokat kell e kábelezni meg kötögetni????és ha kell akkor mit és hová ??? :D Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Helló! Van egy 96 os astram 1.6 16V x16xel az lenne a kérdés hogy ha a kijelzőt ki akarnám cserélni egy 2.0 16v re akkor sokat kell e kábelezni meg kötögetni????és ha kell akkor mit és hová ??? :D Thx Pontosan melyik kijelzőre gondolsz az óraegységre vagy a középkonzolban találhatóra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocco Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Pontosan melyik kijelzőre gondolsz az óraegységre vagy a középkonzolban találhatóra? Arra ameik a középkonzolban van!! mutassa a pill.fogyasztást meg stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Arra ameik a középkonzolban van!! mutassa a pill.fogyasztást meg stb! Gyakran Ismételt Kérdések között leírtam már a menetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Gyakran Ismételt Kérdések között leírtam már a menetét. Na és ezt Ő látja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Na és ezt Ő látja? Én látnám, ha kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Én látnám, ha kéne. :D Nem baj megoldjuk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCY Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Nem baj megoldjuk.... Szerintem látnia kéne, de így a legegyszerűbb: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1796 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Szerintem látnia kéne, de így a legegyszerűbb: http://www.opelforum...?showtopic=1796 Köszönjük a hitkösség nevében! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCY Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Köszönjük a hitkösség nevében! :icon1: Igazán nincs mit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Beszereztem egy BC-t index kapcsolóval együtt és attól félek nem tudom bekötni mert az én autóm 95-ös évjárat és nem találok hozzá semmit. Hovakötöm a diagnoszti érintkezőt a Régi 10Pines diagcsatiba?.....stb olvasgattam vissza csak már meguntam és nem találtam meg. Lehet-e egyáltalán BC az én autómba? Ha valahol le van írva vagy esetleg tud nekem segíteni ebben? Válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Norbert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok! Beszereztem egy BC-t index kapcsolóval együtt és attól félek nem tudom bekötni mert az én autóm 95-ös évjárat és nem találok hozzá semmit. Hovakötöm a diagnoszti érintkezőt a Régi 10Pines diagcsatiba?.....stb olvasgattam vissza csak már meguntam és nem találtam meg. Lehet-e egyáltalán BC az én autómba? Ha valahol le van írva vagy esetleg tud nekem segíteni ebben? Válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Norbert Igen lehet :) Nekem is '95ös. Annyi a változás,hogy a G és a D lábat is be kell kötni a diagcsatiba. Csak arra nem emlékszem,hogy hova :) Kérdezd Daykillert! ő fog neked pontos választ adni. Szerk: közben megtaláltam: a BC 15-ös lábát a D-re, a 14es lábát a G-re kell vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 a 14-es láb a bajuszkapcsoló gombjára van ki vezetve.. vezessem a diagcsatiba is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts