J0hnny Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Mikor lesz inditásgátlónk? :lol: :hiding: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Még idén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Még idén. :lol: :prayer: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szia Gábor! Azt szeretném kérdezni, hogy a BC olyat miért csinál amikor trippelek, hogy egy néhány órás városi út után 40D22HxxM a mért idő? és egyszer volt már MAXTIME felirat is. Köszi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Hali! Tehát elindítottad a stoppert, aztán pár óra múlva már 40 nap volt rajta? Jól értelmezem? A MAXTIME azt jelenti, hogy elérted a 48 napot vele, ami a fenti jelenség miatt nem lehetetlen. :lol: Megvizsgáljuk a problémakört. :lol: Akkud mennyire életképes még? Lehetséges hogy indításnál nagyon leesik a fesz? Többiek tapasztaltak hasonlót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Hali! Tehát elindítottad a stoppert, aztán pár óra múlva már 40 nap volt rajta? Jól értelmezem? A MAXTIME azt jelenti, hogy elérted a 48 napot vele, ami a fenti jelenség miatt nem lehetetlen. :lol: Megvizsgáljuk a problémakört. :lol: Akkud mennyire életképes még? Lehetséges hogy indításnál nagyon leesik a fesz? Többiek tapasztaltak hasonlót? Hétvégén teszteltem 651,2 km mentem 2 nap alatt és jól működött. Minden ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Többiek tapasztaltak hasonlót? Nálam miden nagyon okés! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ennek örülök. :lol: Tomi! Meg kéne vizsgálni, mennyit esik a fesz indításnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Szia Gábor! A BCm továbbra is bajlódik az időméréssel. Tegnap voltam soltszentimrén, és mértem. oda vissza úton tökéletes de ma reggelre már 37Dxxhxxm volt a kijelzés. Éjszaka is mért, de nem aludtam 37napot!? ezt nem értem de csintálta korábban is. ha van 5leted. más: megoldható, hogy az spd-rpm menüpontokat felcseréljük, rpm lenne a bekapcs. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 No hogy is van ez pontosan? Mit kell tennem, hogy legyen egy ilyenem és mennyi reggelit hagyjak ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 No hogy is van ez pontosan? Mit kell tennem, hogy legyen egy ilyenem és mennyi reggelit hagyjak ki? Felhívod ezt az embert, és beszélsz vele! 06703136658 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Felhívod ezt az embert, és beszélsz vele! 06703136658 :wink: Ez itt Gabi száma? vagy kié nevesítve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Aha, Gabi száma. :( Itt a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc 14000 az ára, plusz 6000 ha kérsz hozzá gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Aha, Gabi száma. :( Itt a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc 14000 az ára, plusz 6000 ha kérsz hozzá gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsolót. De lehet vezérelni a DIS gomjaival is ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Ja, és a 14 forintban mi van? A használatiban van vagy 3 + lehetőség/funkció. Az alapcsomag a 14? Mennyi lenne mondjuk fogyasztásmérővel , ill. mennyi ECU paraméter modullal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Fogyimérő végül is engem már nem érdekel, de amúgy jó lenne egy ilyen compi a gépbe. :( Szal, ha van, akkor tessék szólni, mennék. :lol: Beépítve mennyi zseton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 De lehet vezérelni a DIS gomjaival is ugye? Ja, még szép. Nekem sem kell egy új kapcsoló 7-ért. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Az opciók még nincsenek készen, tehát csak az alapkomputer kerül ennyibe. Beszerelés ingyen van. Alapból két "mezei" nyomógomb jár hozzá, amit tetszőleges helyre be lehet/kell építeni. Ezt hivatott kiváltani szebb megoldásként a BC-s ablaktörlőkapcsoló +6000-ért. Leslie! Még van komputer, jövő hét elején jöhetsz ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Szabadna volt javallanom a B Omi bontott ablaktörlőkapcsolóját!Olcsóbb, és ugyanazt tudja.Akinek 5 ajtós van, az pedig olyat keressen, ami Kombié voltKülönben nem fog műxeni a hátsó ablaktörlő! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Még van komputer, jövő hét elején jöhetsz ha kell. Ez az ECU-s opció érdekelne azért, ha belátható időn belül elkészül. Sokat mondjuk a mocimon nem lehet piszkálni, szal lehet, h nem is lenne érezhető a hatása, de azért... :( BTW az eszköz késöbb bővíthető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Most csak két opció van tervben: - fogyasztásmérő modul (ebben egyéb analóg jelek feldolgozása is van) - egyedi azonosító kulcsos modul Szal más nem lesz hozzá a közeljövőben. Először a fogymérő modul készül majd el, nyár végére tuti elérhető lesz már (talán a nagytalin már tudom tesztelni az Omegában). Az alapkomputerhez ezek kiegészítésképpen csatolhatóak, és egy firmware frissítés után működnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Most csak két opció van tervben: - fogyasztásmérő modul (ebben egyéb analóg jelek feldolgozása is van) - egyedi azonosító kulcsos modul Szal más nem lesz hozzá a közeljövőben. Először a fogymérő modul készül majd el, nyár végére tuti elérhető lesz már (talán a nagytalin már tudom tesztelni az Omegában). Az alapkomputerhez ezek kiegészítésképpen csatolhatóak, és egy firmware frissítés után működnek. Lehet, hogy lesz egy ilyen fogyasztásmérő izém? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2005 Megoszt Elküldve Július14, 2005 Lehet, hogy lesz egy ilyen fogyasztásmérő izém? :roll: hidd el nem élvezet amikor kiirja, hogy 39,5 l / 100 km :( sürgőssé vált a BC átprogramozása valami emberi nyelvre, most hazafelé egy ilyet irt ki: "Niv liquid lav. glace" asszem az ablakmosóm fogyott el francia bc rulez :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Warwolf! Ön dönt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2005 Megoszt Elküldve Július15, 2005 Warwolf! Ön dönt! :( Tudom, viszik, vagy vezet.Na de félre a tréfával, nekem is kell majd 1 az ősz folyamán.Addigra meglesz rá a keret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts