megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor tényleg a polcon fog pihenni vagy eladom :-) Tudok adni olyan vezetékdarabot (többet is), aminek a végén rajta van az eredeti érintkező, ami a 12 pólusú csatiba megy. Persze szerelni, forrasztani, kábeleket húzogatni így is úgy is kell. Ha érdekel, szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Tudok adni olyan vezetékdarabot (többet is), aminek a végén rajta van az eredeti érintkező, ami a 12 pólusú csatiba megy. Persze szerelni, forrasztani, kábeleket húzogatni így is úgy is kell. Ha érdekel, szólj. Oké szólok azt nem ígérem hogy pár napon belül de amint itthon leszek és lesz egy kis szabadidőm szerintem igy talán neki merek fogni elöre is köszönöm mindenkinek a segítségét és a vezeték darabot is :-) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ma melóba menet észre vettem, hogy nem vált át l/km-re hanem l/h-ba mér! Volt már valakinek ilyen gondja? Nem tudom összefügg-e, de két napja elég rendesen baszakszik az EGR szelepem, és dobálja be a hibavisszajelzőt! lehet, hogy esetleg az zavarta meg? Mert aztán néztem a többi adatot is, és a megtehető km is "lefagyott". Lehúztam az akksit pár percre hátha megjavul, ugye törlődött minden adat. Mentem vele, és az átlagfogyit nem is mutatja most. A megtehető km beállt arra ami reális! Köszi előre is a segítséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ma melóba menet észre vettem, hogy nem vált át l/km-re hanem l/h-ba mér! Volt már valakinek ilyen gondja? Nem tudom összefügg-e, de két napja elég rendesen baszakszik az EGR szelepem, és dobálja be a hibavisszajelzőt! lehet, hogy esetleg az zavarta meg? Mert aztán néztem a többi adatot is, és a megtehető km is "lefagyott". Lehúztam az akksit pár percre hátha megjavul, ugye törlődött minden adat. Mentem vele, és az átlagfogyit nem is mutatja most. A megtehető km beállt arra ami reális! Köszi előre is a segítséget :P Lehet, nem is EGR probléma, hanem nincsen sebességjel, azért van sárga lámpa és azért nincsenek olyan adatok, amelyek a sebességgel függnek össze. :P Nézd meg a BC bekötéseket, nem ott csúszott-e szét valamelyik, és a műszeregység hátulján az elmenő sebességjel vezetékei épek-e. (sebességet mér a kmó ?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Lehet, nem is EGR probléma, hanem nincsen sebességjel, azért van sárga lámpa és azért nincsenek olyan adatok, amelyek a sebességgel függnek össze. :P Nézd meg a BC bekötéseket, nem ott csúszott-e szét valamelyik, és a műszeregység hátulján az elmenő sebességjel vezetékei épek-e. (sebességet mér a kmó ?) :D Dadog a motor, rángat ,és kb 5-600 a fordulatszám :-( Biztos, hogy EGR. Volt már ilyen gondom sajna! Persze mutat a km óra! Ha valami baja van a BC-nek akkor kiir egy F betűt, hogy hiba van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 :D Sztem rádiókijelző módban van, olyankor pedig bármilyen feliratot tud produkálni megfelelő processzoros segédlettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tegnap egy 5 literes benzin kannával a csomagtartóban a megnéztem végre mennyit birok menni egy full tankkal. 670Km-t sikerült elkocsikáznom vele, viszont a BC-m az utolsó 30km-en már 0km megtehető távolságot irt ki. Illetve kifogyás után 5,25Litert vissza töltve még mindig 0km. Rossz a BC beállítása, vagy az üzemanyagszint érzékelőm, vagy mi a lehet az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Tegnap egy 5 literes benzin kannával a csomagtartóban a megnéztem végre mennyit birok menni egy full tankkal. 670Km-t sikerült elkocsikáznom vele, viszont a BC-m az utolsó 30km-en már 0km megtehető távolságot irt ki. Illetve kifogyás után 5,25Litert vissza töltve még mindig 0km. Rossz a BC beállítása, vagy az üzemanyagszint érzékelőm, vagy mi a lehet az oka? Szerintem ilyencsakély mennyiségnél még a benzin szint jelző óra sem nagyon mozdul ki. Ebből adódik, hogy a bc 0át ír. De amikor a bc nullát jelez akkor még ugye vana tankodba 6-7liter biztos és ugye az már neki 0. Így van kjalibrálva sztem így van kitalálva... Épp azért hogy a paraszt megy a kocsival nézi, hogy 0km na akkor az első kútnál tankool. Nehogy kifogyjon a nafta. Sztem ilyen biztonsági szint is ez egyben.0átír de még azért 60-70kmvanbenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Szerintem ilyencsakély mennyiségnél még a benzin szint jelző óra sem nagyon mozdul ki. Ebből adódik, hogy a bc 0át ír. De amikor a bc nullát jelez akkor még ugye vana tankodba 6-7liter biztos és ugye az már neki 0. Így van kjalibrálva sztem így van kitalálva... Épp azért hogy a paraszt megy a kocsival nézi, hogy 0km na akkor az első kútnál tankool. Nehogy kifogyjon a nafta. Sztem ilyen biztonsági szint is ez egyben.0átír de még azért 60-70kmvanbenne. :D De a 70km akkor is 70km, abbol megegyzser megjarom pestet Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 De a 70km akkor is 70km, abbol megegyzser megjarom pestet Na jó de a bc-t ez nem érdekli. :D De amúgy nekem is ilyen nem vagy egyedül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Na jó de a bc-t ez nem érdekli. :P De amúgy nekem is ilyen nem vagy egyedül.. nemrég ki akartam próbálni, h mennyit csal a BC üzemanyag-szint téren, egészen addig jártam míg a BC csak 2 km-t jósolt... de hegyen felfele már kezdett köhögni a járgány, így a paraszt gyorsan elszaladt tankolni :D de jó tudni, hogy "laposban" még van benne 40-50-60 km :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 nemrég ki akartam próbálni, h mennyit csal a BC üzemanyag-szint téren, egészen addig jártam míg a BC csak 2 km-t jósolt... de hegyen felfele már kezdett köhögni a járgány, így a paraszt gyorsan elszaladt tankolni :D de jó tudni, hogy "laposban" még van benne 40-50-60 km :P De nálam volt 5 liter benya, en úgy kockáztattam... viszont 30at tudtam meg menni vele! szal óvatosan, ne kelljen sokat sétálni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 nemrég ki akartam próbálni, h mennyit csal a BC üzemanyag-szint téren, egészen addig jártam míg a BC csak 2 km-t jósolt... de hegyen felfele már kezdett köhögni a járgány, így a paraszt gyorsan elszaladt tankolni :D de jó tudni, hogy "laposban" még van benne 40-50-60 km :P Nekem is volt már olyan, hogy a garázsba alig bírtam beállni mert aza kis lejtése a feljárónak is elég volt, hogy köhécseljen. :P Én is ha nekem már 0át ír és úgy van pizem akkor egyből elmegyek tankolni. Amúgy addig szoktam vele járni améga mutató ki sem mozdul a helyéről na ott már el kell menni. :D De ez autó függő is ki hogy ismeri a kocsiját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Nekem is volt már olyan, hogy a garázsba alig bírtam beállni mert aza kis lejtése a feljárónak is elég volt, hogy köhécseljen. :D Én is ha nekem már 0át ír és úgy van pizem akkor egyből elmegyek tankolni. Amúgy addig szoktam vele járni améga mutató ki sem mozdul a helyéről na ott már el kell menni. :P De ez autó függő is ki hogy ismeri a kocsiját... Mikor még nem volt fordszámmérős műszeregységem, nekem is sikerült már annyira kifogyasztani, hogy a kapubejárónál leállt, és csak betolni tudtam az udvarra, ott viszont a sík terepen simán beindult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Mikor még nem volt fordszámmérős műszeregységem, nekem is sikerült már annyira kifogyasztani, hogy a kapubejárónál leállt, és csak betolni tudtam az udvarra, ott viszont a sík terepen simán beindult. A mázlisták. :D Nekem már ha csak 10 L van benne, és komolyabb emelkedő van, már akkor bedadog. :P Még nem szántam el magam rá, hogy belekukkantsak a tankba, mi is lehet a gond. Egyenes úton szinte teljesen ki lehet használni ebből is. Csak a dízelnél rosszabb, mivel az adagoló szívja előre a cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 A mázlisták. :D Nekem már ha csak 10 L van benne, és komolyabb emelkedő van, már akkor bedadog. :P Még nem szántam el magam rá, hogy belekukkantsak a tankba, mi is lehet a gond. Egyenes úton szinte teljesen ki lehet használni ebből is. Csak a dízelnél rosszabb, mivel az adagoló szívja előre a cuccot. Ilyen ez a POP szakma.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv Ma kiírt valamit a kicsi fedélzeti kompóterem biggrin.gif Oelmangel. Valami nincs, de mi az az Oel? Olaj az másképp van németül, szóval nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv Ma kiírt valamit a kicsi fedélzeti kompóterem biggrin.gif Oelmangel. Valami nincs, de mi az az Oel? Olaj az másképp van németül, szóval nem értem. Pedig azt jelzi, olajszint probléma (tudtommal). Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Üdv Ma kiírt valamit a kicsi fedélzeti kompóterem biggrin.gif Oelmangel. Valami nincs, de mi az az Oel? Olaj az másképp van németül, szóval nem értem. Ez nem igaz. "Ölmangel" olajhiányt jelent szó szerint. Gondolom a motorolajra vonatkozik. (a németben az oe=ö) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az remek. Érdekes a jelenség, van 300km az új olajban, a szint is megfelelő. Lehet, hogy haldoklik a szenzor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Ez nem igaz. "Ölmangel" olajhiányt jelent szó szerint. Gondolom a motorolajra vonatkozik. (a németben az oe=ö) ;) JAV* Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az remek. Érdekes a jelenség, van 300km az új olajban, a szint is megfelelő. Lehet, hogy haldoklik a szenzor? Lehet minőségi problémája is az olajjal, milyen olaj került bele legutóbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Az remek. Érdekes a jelenség, van 300km az új olajban, a szint is megfelelő. Lehet, hogy haldoklik a szenzor? De nézz rá fékolajra is, tudtommal felszereltség függetlenül az az egyetlen állandó szintjeladós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 Lehet minőségi problémája is az olajjal, milyen olaj került bele legutóbb? Castrol Magnatec 10W40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts