Krajcso Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 A 10-esbe csak hozzá kell kötni a G jelű pinhez (ami nálunk a 16 pines Diag csatinál a 8-asra menne), mivel az már gyárilag is benne van. :lol: A D-be kell kötni a plusz szálat, amit a 16-osnál már nem tudsz hova kötni. Na bekötöttem mind a két diag szálat. Néztem az átlagsebességet (menet közben nullázgatva, ahogy írtátok) és kb 10%-ot csal lefele. 50 helyett 45-öt, 90 helyett 82-t mutat. A BC jelenleg a 8850-es útjeladóra van állítva. Az astrasite.de BC beépítős leírásában azt írják, hogy facelift előtti kocsit 8850-as számúval szereltek, tehát ez elvileg passzol. A különbség lehet hogy az analóg óra kopásából adódik, nem tudom. Minden esetre leírtam az útjeladón lévő számokat (más okból amúgyis ki kellett szednem a műszeregységet) 340.217/001 992 645 287 1048 6.91 8121 Ezekből én csak annyit tudok kihámozni, hogy 1991 júniusban gyártották...
Tiu Elküldve Szeptember1, 2011 Elküldve Szeptember1, 2011 Na bekötöttem mind a két diag szálat. Néztem az átlagsebességet (menet közben nullázgatva, ahogy írtátok) és kb 10%-ot csal lefele. 50 helyett 45-öt, 90 helyett 82-t mutat. A BC jelenleg a 8850-es útjeladóra van állítva. Az astrasite.de BC beépítős leírásában azt írják, hogy facelift előtti kocsit 8850-as számúval szereltek, tehát ez elvileg passzol. A különbség lehet hogy az analóg óra kopásából adódik, nem tudom. Minden esetre leírtam az útjeladón lévő számokat (más okból amúgyis ki kellett szednem a műszeregységet) 340.217/001 992 645 287 1048 6.91 8121 Ezekből én csak annyit tudok kihámozni, hogy 1991 júniusban gyártották... A BC pontosabb, a sebességmérő csal általában. :lol: :lol: Ezek alapján az lesz jó neked, amit már írt is FPepe pár sorral feljebb: :D Ha van gyári rádiód, 43-as, ha nincs, 46-os kód kell az angol nyelvű működéshez
Krajcso Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 A BC pontosabb, a sebességmérő csal általában. :lol: :lol: Ezek alapján az lesz jó neked, amit már írt is FPepe pár sorral feljebb: :D 46-os lesz a nyerő :D Ismer valaki Győr környékén olyan embert, aki át tudja nekem programozni? Lehetőleg márkaszervízes ár alatt.
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Helló . Lenne 1 lehet ,hogy buta kérdés valaki számára de engem érdekelne . Tehát miért nem lehet BC-t szerelni 96/9 előtti ASTRA-ba ? :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Helló . Lenne 1 lehet ,hogy buta kérdés valaki számára de engem érdekelne . Tehát miért nem lehet BC-t szerelni 96/9 előtti ASTRA-ba ? :lol: Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe.
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe. Ja-ja holnap le is tesztelem a pilllanatnyi sebességet, csak még nem tudja..... :lol: Nemis, nem akarom elriasztani.... :D
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe. Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos Be lehet szerelni pölö Epk-nak is van BC-ja ha jól rémlik a 92-es caravanban.
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Be lehet szerelni pölö Epk-nak is van BC-ja ha jól rémlik a 92-es caravanban. Köszi ennek tudatában fogok keresgélni . :lol:
daykiller Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos :lol: Értelmezd már légyszíves a mondatot, amit a GyIK-ban írtam. Kösz. :lol:
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 :lol: Értelmezd már légyszíves a mondatot, amit a GyIK-ban írtam. Kösz. :lol: Beszerelés menete a gyárilag nem BC-vel szerelt Astra F (96/9 utáni) gépkocsikba: Ebben mit nem jól értelmezek .Na de mindegy nem is ez a lényeg . A kérdésem re megkaptam a választ és öröm bódogság .
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Beszerelés menete a gyárilag nem BC-vel szerelt Astra F (96/9 utáni) 96/9 utáni: Ebben mit nem jól értelmezek .Na de mindegy nem is ez a lényeg . A kérdésem re megkaptam a választ és öröm bódogság . daykiller a 96/9 utáni 96/9 utáni való beszerelést írta le. Ettől még az az előttiekbe is be lehet szerelni, max lehet a kábelek színei mások lesznek. :lol:
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 daykiller a 96/9 utáni 96/9 utáni való beszerelést írta le. Ettől még az az előttiekbe is be lehet szerelni, max lehet a kábelek színei mások lesznek. :lol: Aha így már világos ez a tuti válasz . Köszönöm szépen a segítséget . :lol:
Krajcso Elküldve Szeptember2, 2011 Elküldve Szeptember2, 2011 Ja-ja holnap le is tesztelem a pilllanatnyi sebességet, csak még nem tudja..... :lol: Nemis, nem akarom elriasztani.... :lol: Mostmár tudom :D
Krajcso Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Mit jelent a mért érték előtt az áthúzott nulla? (Szerintem ezt ábrázolja) Átlagfogyasztásnál és átlagsebességnél jelenik meg a szám előtt.
megadave Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Mit jelent a mért érték előtt az áthúzott nulla? (Szerintem ezt ábrázolja) Átlagfogyasztásnál és átlagsebességnél jelenik meg a szám előtt. Nem fogod elhinni: azt jelenti, hogy átlag
Krajcso Elküldve Szeptember8, 2011 Elküldve Szeptember8, 2011 Nem fogod elhinni: azt jelenti, hogy átlag Azt hittem valamit hiányol és az áthúzott nulla a "nincs"-re utal :lol: Köszi :lol:
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok! Régebb óta olvasgatom ezt a topicot rengeteg információ van a Board Computeről egyetlen egy kérdésem van mert ilyen jellegű kérdést még nem láttam erre fele ha nekem van egy ilyen kijelzőm bontós és nekem nem kellene a plussz infó hogy mennyit eszik mennyi az átlag sebesség stb. hanem csak a hőmérséklet óra meg a rádió frekvencia szintje. Akkor ezt hogy tudom megoldani? válaszokat előre is köszi..
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok! Régebb óta olvasgatom ezt a topicot rengeteg információ van a Board Computeről egyetlen egy kérdésem van mert ilyen jellegű kérdést még nem láttam erre fele ha nekem van egy ilyen kijelzőm bontós és nekem nem kellene a plussz infó hogy mennyit eszik mennyi az átlag sebesség stb. hanem csak a hőmérséklet óra meg a rádió frekvencia szintje. Akkor ezt hogy tudom megoldani? válaszokat előre is köszi.. Pl. benne hagyod a TID-et. Az pont ennyit tud... Vagy mindenképp be akarod rakni a BC-t de semmi funkciót nem használnál? Lehet olyat csinálni, de a bajuszkapcsoló mindenképpen kelleni fog, a funkciók közötti váltáshoz.
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Pl. benne hagyod a TID-et. Az pont ennyit tud... Vagy mindenképp be akarod rakni a BC-t de semmi funkciót nem használnál? Lehet olyat csinálni, de a bajuszkapcsoló mindenképpen kelleni fog, a funkciók közötti váltáshoz. nem akarok bc utolgosan beépíteni csak a mostani óra + rádió frekvencia mellé jó lenne egy hőmérséklet jelző is az ilyen tescos hőmérők meg nagyon olcsó tuningnak bizonyulnak, akkor elméletben csak beleteszem a tid-et és ki kellene írni-a hőmérsékletet? és a régi, óra + rádió frekvenciás kijelző csatlakozója jó hozzá nem kell hozzá semmi plusz kábel..
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 nem akarok bc utolgosan beépíteni csak a mostani óra + rádió frekvencia mellé jó lenne egy hőmérséklet jelző is az ilyen tescos hőmérők meg nagyon olcsó tuningnak bizonyulnak, akkor elméletben csak beleteszem a tid-et és ki kellene írni-a hőmérsékletet? és a régi, óra + rádió frekvenciás kijelző csatlakozója jó hozzá nem kell hozzá semmi plusz kábel.. Neked olyan a kijelződ, ami egy csík, vagy három felé van osztva? Ha jól értem, akkor az egy soros kijelződ lehet... Elvileg a csati ugyanaz, de külső hőmérő nélkül nem fog mutatni semmit. Kell egy hőmérő, és be kell húzni a vezetékét is, ha nincs benne. Ehhez valószínűleg meg kell bontani a csatlakozót, és kell hozzá egy bontott vezetékszál, az érintkezőjével.
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Neked olyan a kijelződ, ami egy csík, vagy három felé van osztva? Ha jól értem, akkor az egy soros kijelződ lehet... Elvileg a csati ugyanaz, de külső hőmérő nélkül nem fog mutatni semmit. Kell egy hőmérő, és be kell húzni a vezetékét is, ha nincs benne. Ehhez valószínűleg meg kell bontani a csatlakozót, és kell hozzá egy bontott vezetékszál, az érintkezőjével. igen egy csík és én is erre gondoltam hogy utólag be kell vezetékezni mert, nem maga a kijelzőbe van benne egy a hőmérséklet érzékelő... azért kösszi a választ :lol: akkor a kijelző még egy darabig a garázs pócán fog pihenni, mer ilyen vezeték behúzásos téma meg ide kötés oda kötés nem az erősségem sajna
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 igen egy csík és én is erre gondoltam hogy utólag be kell vezetékezni mert, nem maga a kijelzőbe van benne egy a hőmérséklet érzékelő... azért kösszi a választ :lol: akkor a kijelző még egy darabig a garázs pócán fog pihenni, mer ilyen vezeték behúzásos téma meg ide kötés oda kötés nem az erősségem sajna ...és ha meglesz a TID-ed a DID helyett, akkor még a gyári rádiót is át kell állítani.
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 ...és ha meglesz a TID-ed a DID helyett, akkor még a gyári rádiót is át kell állítani. Akkor tényleg a polcon fog pihenni vagy eladom :-)
FPepe Elküldve Szeptember11, 2011 Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor tényleg a polcon fog pihenni vagy eladom :-) Azért ennyire nem vészes a dolog, annak a 2 vezetéknek a behúzása nem olyan ördöngősség, a rádió átállítása pedig egy gombkombinációval történik mindössze.
Recommended Posts