Krajcso Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 A 10-esbe csak hozzá kell kötni a G jelű pinhez (ami nálunk a 16 pines Diag csatinál a 8-asra menne), mivel az már gyárilag is benne van. :lol: A D-be kell kötni a plusz szálat, amit a 16-osnál már nem tudsz hova kötni. Na bekötöttem mind a két diag szálat. Néztem az átlagsebességet (menet közben nullázgatva, ahogy írtátok) és kb 10%-ot csal lefele. 50 helyett 45-öt, 90 helyett 82-t mutat. A BC jelenleg a 8850-es útjeladóra van állítva. Az astrasite.de BC beépítős leírásában azt írják, hogy facelift előtti kocsit 8850-as számúval szereltek, tehát ez elvileg passzol. A különbség lehet hogy az analóg óra kopásából adódik, nem tudom. Minden esetre leírtam az útjeladón lévő számokat (más okból amúgyis ki kellett szednem a műszeregységet) 340.217/001 992 645 287 1048 6.91 8121 Ezekből én csak annyit tudok kihámozni, hogy 1991 júniusban gyártották... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Na bekötöttem mind a két diag szálat. Néztem az átlagsebességet (menet közben nullázgatva, ahogy írtátok) és kb 10%-ot csal lefele. 50 helyett 45-öt, 90 helyett 82-t mutat. A BC jelenleg a 8850-es útjeladóra van állítva. Az astrasite.de BC beépítős leírásában azt írják, hogy facelift előtti kocsit 8850-as számúval szereltek, tehát ez elvileg passzol. A különbség lehet hogy az analóg óra kopásából adódik, nem tudom. Minden esetre leírtam az útjeladón lévő számokat (más okból amúgyis ki kellett szednem a műszeregységet) 340.217/001 992 645 287 1048 6.91 8121 Ezekből én csak annyit tudok kihámozni, hogy 1991 júniusban gyártották... A BC pontosabb, a sebességmérő csal általában. :lol: :lol: Ezek alapján az lesz jó neked, amit már írt is FPepe pár sorral feljebb: :D Ha van gyári rádiód, 43-as, ha nincs, 46-os kód kell az angol nyelvű működéshez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 A BC pontosabb, a sebességmérő csal általában. :lol: :lol: Ezek alapján az lesz jó neked, amit már írt is FPepe pár sorral feljebb: :D 46-os lesz a nyerő :D Ismer valaki Győr környékén olyan embert, aki át tudja nekem programozni? Lehetőleg márkaszervízes ár alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Helló . Lenne 1 lehet ,hogy buta kérdés valaki számára de engem érdekelne . Tehát miért nem lehet BC-t szerelni 96/9 előtti ASTRA-ba ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Helló . Lenne 1 lehet ,hogy buta kérdés valaki számára de engem érdekelne . Tehát miért nem lehet BC-t szerelni 96/9 előtti ASTRA-ba ? :lol: Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe. Ja-ja holnap le is tesztelem a pilllanatnyi sebességet, csak még nem tudja..... :lol: Nemis, nem akarom elriasztani.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ki mondta, hogy nem lehet? :lol: Krajcso cartárs most szerelte be a 1991 C16NZ-jébe. Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos Be lehet szerelni pölö Epk-nak is van BC-ja ha jól rémlik a 92-es caravanban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Be lehet szerelni pölö Epk-nak is van BC-ja ha jól rémlik a 92-es caravanban. Köszi ennek tudatában fogok keresgélni . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ez az infó a GYIK.-ból származik meg itt a fórumon is többször el hangzott még aminap is volt téma ,hogy valaki kérdezte hogy be lehet e szerelni 93-asba és valaki majdnem le hülézte.No én ebből gondoltam ,hogy meg kérdezem .Mert nekem is jó lenne de az enyém 94-95 atól függ mitnézűnk vagyis váltásos :lol: Értelmezd már légyszíves a mondatot, amit a GyIK-ban írtam. Kösz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 :lol: Értelmezd már légyszíves a mondatot, amit a GyIK-ban írtam. Kösz. :lol: Beszerelés menete a gyárilag nem BC-vel szerelt Astra F (96/9 utáni) gépkocsikba: Ebben mit nem jól értelmezek .Na de mindegy nem is ez a lényeg . A kérdésem re megkaptam a választ és öröm bódogság . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Beszerelés menete a gyárilag nem BC-vel szerelt Astra F (96/9 utáni) 96/9 utáni: Ebben mit nem jól értelmezek .Na de mindegy nem is ez a lényeg . A kérdésem re megkaptam a választ és öröm bódogság . daykiller a 96/9 utáni 96/9 utáni való beszerelést írta le. Ettől még az az előttiekbe is be lehet szerelni, max lehet a kábelek színei mások lesznek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 daykiller a 96/9 utáni 96/9 utáni való beszerelést írta le. Ettől még az az előttiekbe is be lehet szerelni, max lehet a kábelek színei mások lesznek. :lol: Aha így már világos ez a tuti válasz . Köszönöm szépen a segítséget . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Ja-ja holnap le is tesztelem a pilllanatnyi sebességet, csak még nem tudja..... :lol: Nemis, nem akarom elriasztani.... :lol: Mostmár tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Mit jelent a mért érték előtt az áthúzott nulla? (Szerintem ezt ábrázolja) Átlagfogyasztásnál és átlagsebességnél jelenik meg a szám előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Mit jelent a mért érték előtt az áthúzott nulla? (Szerintem ezt ábrázolja) Átlagfogyasztásnál és átlagsebességnél jelenik meg a szám előtt. Nem fogod elhinni: azt jelenti, hogy átlag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Nem fogod elhinni: azt jelenti, hogy átlag Azt hittem valamit hiányol és az áthúzott nulla a "nincs"-re utal :lol: Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok! Régebb óta olvasgatom ezt a topicot rengeteg információ van a Board Computeről egyetlen egy kérdésem van mert ilyen jellegű kérdést még nem láttam erre fele ha nekem van egy ilyen kijelzőm bontós és nekem nem kellene a plussz infó hogy mennyit eszik mennyi az átlag sebesség stb. hanem csak a hőmérséklet óra meg a rádió frekvencia szintje. Akkor ezt hogy tudom megoldani? válaszokat előre is köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sziasztok! Régebb óta olvasgatom ezt a topicot rengeteg információ van a Board Computeről egyetlen egy kérdésem van mert ilyen jellegű kérdést még nem láttam erre fele ha nekem van egy ilyen kijelzőm bontós és nekem nem kellene a plussz infó hogy mennyit eszik mennyi az átlag sebesség stb. hanem csak a hőmérséklet óra meg a rádió frekvencia szintje. Akkor ezt hogy tudom megoldani? válaszokat előre is köszi.. Pl. benne hagyod a TID-et. Az pont ennyit tud... Vagy mindenképp be akarod rakni a BC-t de semmi funkciót nem használnál? Lehet olyat csinálni, de a bajuszkapcsoló mindenképpen kelleni fog, a funkciók közötti váltáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Pl. benne hagyod a TID-et. Az pont ennyit tud... Vagy mindenképp be akarod rakni a BC-t de semmi funkciót nem használnál? Lehet olyat csinálni, de a bajuszkapcsoló mindenképpen kelleni fog, a funkciók közötti váltáshoz. nem akarok bc utolgosan beépíteni csak a mostani óra + rádió frekvencia mellé jó lenne egy hőmérséklet jelző is az ilyen tescos hőmérők meg nagyon olcsó tuningnak bizonyulnak, akkor elméletben csak beleteszem a tid-et és ki kellene írni-a hőmérsékletet? és a régi, óra + rádió frekvenciás kijelző csatlakozója jó hozzá nem kell hozzá semmi plusz kábel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 nem akarok bc utolgosan beépíteni csak a mostani óra + rádió frekvencia mellé jó lenne egy hőmérséklet jelző is az ilyen tescos hőmérők meg nagyon olcsó tuningnak bizonyulnak, akkor elméletben csak beleteszem a tid-et és ki kellene írni-a hőmérsékletet? és a régi, óra + rádió frekvenciás kijelző csatlakozója jó hozzá nem kell hozzá semmi plusz kábel.. Neked olyan a kijelződ, ami egy csík, vagy három felé van osztva? Ha jól értem, akkor az egy soros kijelződ lehet... Elvileg a csati ugyanaz, de külső hőmérő nélkül nem fog mutatni semmit. Kell egy hőmérő, és be kell húzni a vezetékét is, ha nincs benne. Ehhez valószínűleg meg kell bontani a csatlakozót, és kell hozzá egy bontott vezetékszál, az érintkezőjével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Neked olyan a kijelződ, ami egy csík, vagy három felé van osztva? Ha jól értem, akkor az egy soros kijelződ lehet... Elvileg a csati ugyanaz, de külső hőmérő nélkül nem fog mutatni semmit. Kell egy hőmérő, és be kell húzni a vezetékét is, ha nincs benne. Ehhez valószínűleg meg kell bontani a csatlakozót, és kell hozzá egy bontott vezetékszál, az érintkezőjével. igen egy csík és én is erre gondoltam hogy utólag be kell vezetékezni mert, nem maga a kijelzőbe van benne egy a hőmérséklet érzékelő... azért kösszi a választ :lol: akkor a kijelző még egy darabig a garázs pócán fog pihenni, mer ilyen vezeték behúzásos téma meg ide kötés oda kötés nem az erősségem sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 igen egy csík és én is erre gondoltam hogy utólag be kell vezetékezni mert, nem maga a kijelzőbe van benne egy a hőmérséklet érzékelő... azért kösszi a választ :lol: akkor a kijelző még egy darabig a garázs pócán fog pihenni, mer ilyen vezeték behúzásos téma meg ide kötés oda kötés nem az erősségem sajna ...és ha meglesz a TID-ed a DID helyett, akkor még a gyári rádiót is át kell állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 ...és ha meglesz a TID-ed a DID helyett, akkor még a gyári rádiót is át kell állítani. Akkor tényleg a polcon fog pihenni vagy eladom :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Akkor tényleg a polcon fog pihenni vagy eladom :-) Azért ennyire nem vészes a dolog, annak a 2 vezetéknek a behúzása nem olyan ördöngősség, a rádió átállítása pedig egy gombkombinációval történik mindössze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts