Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

FPepe írta, -ha jól emlékszem-, hogy Érden 5rugóért belövik a BCt.

Itt akkor tutkó nincs más költség? Mert nálunk a városi Opel Márkaszervízben azt mondták, hogy 5 rugóért rádugják a Tech-et+ ki kell fizetnem az 1 órás szervízdíjat a 10perces melóért!

Nem volt más költségem Érden, ráadásul a srác tudta is, miről van szó, a beírás előtt ő is ellenőrizte a kódot.

Megosztás:

Sziasztok!

Beépítettem egy C20NE-ből származó BC-t a kocsimba (C16NZ és a CC részét nem használom)

Ha gázadás nélkül gurulok akkor néha 0 l/100km-t mutat, de javarészt 38,5l/100km-t. Még nincs átprogramozva az én motoromhoz, ez okozhat ilyet?

Vagy csak pontatlanul kellene mérnie, de jellegre helyesen?

Megosztás:

Sziasztok!

Beépítettem egy C20NE-ből származó BC-t a kocsimba (C16NZ és a CC részét nem használom)

Ha gázadás nélkül gurulok akkor néha 0 l/100km-t mutat, de javarészt 38,5l/100km-t. Még nincs átprogramozva az én motoromhoz, ez okozhat ilyet?

Ha át lesz programozva megjavul. :lol: Addig hülyeségeket fog mutatni jellegre is, pl. a befecskendezés is más a két motornál.

Megosztás:

Sziasztok!

Át kell programoztatni. Ha van gyári rádiód, 43-as, ha nincs, 46-os kód kell az angol nyelvű működéshez, feltéve ha tudja a BC. Meg kéne nézni a számát, abból kiderülne. És persze ha 8982impulzusos a sebességjeladód, különben más számot kell beleírni.

Megosztás:

Át kell programoztatni. Ha van gyári rádiód, 43-as, ha nincs, 46-os kód kell az angol nyelvű működéshez, feltéve ha tudja a BC. Meg kéne nézni a számát, abból kiderülne. És persze ha 8982impulzusos a sebességjeladód, különben más számot kell beleírni.

A programozása mindenképpen tervben van. Azt már kiderítettem a száma alapján, hogy minden nyelven tud, így angol lesz. A sebeségjeladó számát csak a műszeregység hátulján tudom megnézni? Plusz itt a GYIK-es leírásban csak egy diagnosztika szál bekötéséről van szó, az astrasite.de-n lévőn pedig kettőről. Ti hogy kötöttétek be?

Megosztás:

A programozása mindenképpen tervben van. Azt már kiderítettem a száma alapján, hogy minden nyelven tud, így angol lesz. A sebeségjeladó számát csak a műszeregység hátulján tudom megnézni? Plusz itt a GYIK-es leírásban csak egy diagnosztika szál bekötéséről van szó, az astrasite.de-n lévőn pedig kettőről. Ti hogy kötöttétek be?

Az attól függ, hogy 10 vagy 16 pólusú a diagcsatid. A 10-esbe két szál kell, a 16-osba csak egy.

Megosztás:

Nézd meg mennyit mutat menet közben abban a pillanatban, miután lenullázod az átlag sebességet.

Ha jó értéket mutat, akkor olyan impulzusszámú programot kell választani ami most is van, ha a felét vagy a kétszeresét mutatja, akkor pedig a másik számhoz tartozót. :lol:

Megosztás:

Az attól függ, hogy 10 vagy 16 pólusú a diagcsatid. A 10-esbe két szál kell, a 16-osba csak egy.

A 10-esbe csak hozzá kell kötni a G jelű pinhez (ami nálunk a 16 pines Diag csatinál a 8-asra menne), mivel az már gyárilag is benne van. :lol: A D-be kell kötni a plusz szálat, amit a 16-osnál már nem tudsz hova kötni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.