FPepe Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Semmit nem mutat. :) A TID se mutatta a sebességet. Kicsit visszaolvasol pont ezt kérdeztem hogy miért van ez? Mennyit mentem eddig a BC-vel? Fogalmam sincs, talán 1-2 ezer km-t... Azt hittem, azóta már orvosoltad a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Azt hittem, azóta már orvosoltad a dolgot. Sajnos nem, idő hiányában, és jó idő hiányában... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Sajnos nem, idő hiányában, és jó idő hiányában... :) Ha lesz időd, itt találsz kódokat, és leírást is. :D Érdemes átkódolni, amit Tech1 v. 2 műszerrel tudnak, mint ahogy többen is írták már, addig nem mutat normális adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ha lesz időd, itt találsz kódokat, és leírást is. :D Érdemes átkódolni, amit Tech1 v. 2 műszerrel tudnak, mint ahogy többen is írták már, addig nem mutat normális adatokat. Köszi, jó ez a leírás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Kérdezd meg tőle. Rádió nem hiányzik neki? Majd megkérdem, ha sír a szája megint. Amúgy nem hiányzik neki a rádió, mert írkál szépen a rádió a kijelzőre. Még mindig gyári Car400-am van (a 4x20W-os verzió). :) Az is marad. :D Az üzem anyagszint jelző pontatlansága lehet oka annak, hogy a BC szerinti 0km megtehető távolság helyett még elautóztam 10-15km- t? Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Ahogy a szegénységjelző se, így a BC sem a mutató állásából tudja, hogy mennyi nafta van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok....... szeretném átalakítani az OBD1 (vectra "A")- esemet OBD2 re (pl vectra "b") A 10 pin -es csatlakozómról már van leírásom de az Obd2-es scatlakozóról nem találtam........ Még egy kérdés: 10pin -esről át lehet alakítani Obd2 -re ugye? Mert mintha a neten láttam volna ilyen kábelt. Nos nekem vagy a bekötése kéne az Obd2-nek vagy a kábelnek. Tudom hogy Google a barátom de nem találtam fiúk segítsetek légyszives. A lényege annak amiért ezt csinálom: A környékünkbe sehol nincs (még a szervízben sem) 10 pines csatlakozó a vectrámhoz, nekem viszont van Obd2 csatlakozóm amit "B" vectrából bontottam ki. Köszönöm előre is !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok....... szeretném átalakítani az OBD1 (vectra "A")- esemet OBD2 re (pl vectra "b") A 10 pin -es csatlakozómról már van leírásom de az Obd2-es scatlakozóról nem találtam........ Még egy kérdés: 10pin -esről át lehet alakítani Obd2 -re ugye? Mert mintha a neten láttam volna ilyen kábelt. Nos nekem vagy a bekötése kéne az Obd2-nek vagy a kábelnek. Tudom hogy Google a barátom de nem találtam fiúk segítsetek légyszives. A lényege annak amiért ezt csinálom: A környékünkbe sehol nincs (még a szervízben sem) 10 pines csatlakozó a vectrámhoz, nekem viszont van Obd2 csatlakozóm amit "B" vectrából bontottam ki. Köszönöm előre is !!! Erre gondoltál? http://electronics-planet.blogspot.com/201...tor-pinout.html De, hogy az átalakítás csak annyi lenne, hogy átkötöd abban nem vagyok biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sziasztok....... szeretném átalakítani az OBD1 (vectra "A")- esemet OBD2 re (pl vectra "b") A 10 pin -es csatlakozómról már van leírásom de az Obd2-es scatlakozóról nem találtam........ Sztem olcsóbb, és gyorsabb, ha veszel magadnak átalakítót hozzá. Pl.: itt van egy A srác megbízható, és gyors. Erre gondoltál? http://electronics-planet.blogspot.com/201...tor-pinout.html De, hogy az átalakítás csak annyi lenne, hogy átkötöd abban nem vagyok biztos... De, annyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Sztem olcsóbb, és gyorsabb, ha veszel magadnak átalakítót hozzá. Pl.: itt van egy A srác megbízható, és gyors. De, annyi. :) A protokoll ugyanaz a kettőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 A protokoll ugyanaz a kettőnél? Nem, de ez már a diag műszeren múlik, hogy melyiket ismeri. Ami nekem van, az mindkettőt felismeri és kezeli, még azt is megtudja keresni, hogy melyik csatin találkozhat az ECU-val. A csatiban csak a lábkiosztás változik. A képen látszik is, hogy csak egy darab kábel 2 csatival. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Nem, de ez már a diag műszeren múlik, hogy melyiket ismeri. Ami nekem van, az mindkettőt felismeri és kezeli, még azt is megtudja keresni, hogy melyik csatin találkozhat az ECU-val. A csatiban csak a lábkiosztás változik. A képen látszik is, hogy csak egy darab kábel 2 csatival. :) Illetve a régi OBD1-es csatlakozónál egy szálon van az összes eszköz kommunikációja, OBD2-nél már külön érintkezőn vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Üdv . Kérnék tőled egy kódot,hogy mire kell átíratni a bcmet. A motor x16sz,94 es a bc ezt irja ki:129 1 ,16530. Válaszod előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Üdv . Kérnék tőled egy kódot,hogy mire kell átíratni a bcmet. A motor x16sz,94 es a bc ezt irja ki:129 1 ,16530. Válaszod előre is köszönöm. Sztem 109-et vagy 111-et, attól függően, hogy gyári rádiód van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sztem 109-et vagy 111-et, attól függően, hogy gyári rádiód van-e. nincs gyári rádio akkor melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 nincs gyári rádio akkor melyik? Akkor 111. Az átlagsebességedet most kb. jól mutatja a BC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Akkor 111. Az átlagsebességedet most kb. jól mutatja a BC? Passz nem nagyon nézegettem és nem is sokat közlekedek vele de kb megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy x14xe motorhoz, gyári rádió nélkül, angol nyelven, metrikus mértékegységgel jól nézem-e, hogy a 111es kód a leginkább hozzáillő?? és esetleg vki tudna abban segíteni, hogy bc-ben az tankméretet átlehet-e vhogy állítani?? köszönettel: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy x14xe motorhoz, gyári rádió nélkül, angol nyelven, metrikus mértékegységgel jól nézem-e, hogy a 111es kód a leginkább hozzáillő?? és esetleg vki tudna abban segíteni, hogy bc-ben az tankméretet átlehet-e vhogy állítani?? köszönettel: Gábor Tankméret átállítás itt, a 15-16. oldalon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Üdv. Valaki tud jásznagykun szolnok vagy hadú bihar megyébe valakit aki átállítja a bcmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Tankméret átállítás itt, a 15-16. oldalon. :) Próbáltam nála tegnap, de nem jött be a menüje. Az a poén, hogy próbáltam az enyémet is és azon se jött be, pedig korábban már sikerült az enyémen állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Próbáltam nála tegnap, de nem jött be a menüje. Az a poén, hogy próbáltam az enyémet is és azon se jött be, pedig korábban már sikerült az enyémen állítani. Csak gyújtáson jön be sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 és a 111-es kód az helyes lesz akkor szerintetek? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Csak gyújtáson jön be sztem. Gábornak csak gyújtáson kezdett el üzemelni a BC, mert nincs gyári rádiója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Gábornak csak gyújtáson kezdett el üzemelni a BC, mert nincs gyári rádiója. De úgy értettem, hogy nem járó motornál...de már rájöttem, hogy az mindegy, mert a motor járásáról nem kap infót a bc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 és a 111-es kód az helyes lesz akkor szerintetek? köszi Sztem igen, a táblázatom szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts