dane Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Működik a BC :D juhéjjj :D Így néz ki fehér ledekkel :)
Dark_Errant Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110506/mms_img39083...ltoltes.hu_.jpp Működik a BC :D juhéjjj :D Így néz ki fehér ledekkel :) Grat! nekem is így néz ki. Te hol programoztattad?
dane Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Grat! nekem is így néz ki. Te hol programoztattad? Még sehol. Pontatlanul mér. Zala megyében vagyok itt a környéken nem hiszem hiszem hogy meg tudják csinálni. Az lenne a jó ha valaki meg tudná csinálni úgy hogy ki van szerelve a kocsiból.
Dark_Errant Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Még sehol. Pontatlanul mér. Zala megyében vagyok itt a környéken nem hiszem hiszem hogy meg tudják csinálni. Az lenne a jó ha valaki meg tudná csinálni úgy hogy ki van szerelve a kocsiból. Azért kérdeztem mert Budapest van kiírva :D
dane Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Azért kérdeztem mert Budapest van kiírva :D Akkor úgy mondom hogy az autó Zalában van :D
Dark_Errant Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 Akkor úgy mondom hogy az autó Zalában van :D További ötletek a "ki hol programoztatta a BC-jét" témához?
daykiller Elküldve Május9, 2011 Elküldve Május9, 2011 További ötletek a "ki hol programoztatta a BC-jét" témához? Enyém C20NE-re van programozva. A Tied? akár cserélhetnénk is. :D
gianniboy Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy be lett kötve a BC, és minden müxik a megtehető km-t kivéve. Az a gond, hogy amikor rákötöttük a műszeregység mögötti csatira a kábelét az üzemanyag-szintjelző mutatója kiakadt, és a BC ugyanúgy hibát jelzett! Van valakinek esetleg ötlet, tapasztalat? Előre is köszi, üdv: Jani :D
Dark_Errant Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy be lett kötve a BC, és minden müxik a megtehető km-t kivéve. Az a gond, hogy amikor rákötöttük a műszeregység mögötti csatira a kábelét az üzemanyag-szintjelző mutatója kiakadt, és a BC ugyanúgy hibát jelzett! Van valakinek esetleg ötlet, tapasztalat? Előre is köszi, üdv: Jani :D Sztem megsérült a behúzott kábel vhol, vagy rossz helyre sikerült kötni, és testet kap. Asszem akkor mászkálnak a mutatók felfele.
gianniboy Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Sztem megsérült a behúzott kábel vhol, vagy rossz helyre sikerült kötni, és testet kap. Asszem akkor mászkálnak a mutatók felfele. Hát minden bekötés a leírás szerint történt, a testelés még lehetséges azt ellenőrzöm. Esetleg az nem lehetséges, hogy a BC-nek ez a része nem müxik valami miatt? Mondjuk kételkedem, hogy csak ez rossz lehet!!! Amire még tippeltünk, hogy esetleg a km óra azon részénél van gond! Mert már többször csinált olyat, hogy csak úgy elindult a vízhőfők meg az üzemanyag mutató fel-le ugyanabba a pozícióba is álltak! :D
Dark_Errant Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Hát minden bekötés a leírás szerint történt, a testelés még lehetséges azt ellenőrzöm. Esetleg az nem lehetséges, hogy a BC-nek ez a része nem müxik valami miatt? Mondjuk kételkedem, hogy csak ez rossz lehet!!! Amire még tippeltünk, hogy esetleg a km óra azon részénél van gond! Mert már többször csinált olyat, hogy csak úgy elindult a vízhőfők meg az üzemanyag mutató fel-le ugyanabba a pozícióba is álltak! :D Ha vízhőfok is felmászik akkor testet kap vhol. Kadettel jártam úgy, hogy a vízhőfok vezeték szigetelése a rezgéstol le kopott. Annyit láttam, hogy egyszer csak el kezd felmászni a mutató, mert hozzáért a motorhoz. Irány a szerelő, aztán a szigetelőszalag megoldotta.
megadave Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 Srácok! Szükségem lenne egy vezetékszálra a diagcsatiból a végén levő fémkontakttal együtt. (Na vajon mihez kell? :D B) ) Már érdeklődtem Astrát bontó emberektől, de egyelőre senki se akarja megvágni a kábelkorbácsot. :D Ha tudtok olyat aki megteszi, írjatok. Ja és még valami: A BC programozása hogy zajlik? Rámegy a diagra az op-com és a szoftverrel menni fog? Vagy kell más is? :)
daykiller Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 Srácok! Szükségem lenne egy vezetékszálra a diagcsatiból a végén levő fémkontakttal együtt. (Na vajon mihez kell? :D :D ) Már érdeklődtem Astrát bontó emberektől, de egyelőre senki se akarja megvágni a kábelkorbácsot. :) Ha tudtok olyat aki megteszi, írjatok. Ja és még valami: A BC programozása hogy zajlik? Rámegy a diagra az op-com és a szoftverrel menni fog? Vagy kell más is? B) Index csatlakozójában található fém pöcök pontosan passzol a diagcsatiba. :D De mgé talán a ködösé és a helyzetjelzőé is. Tehát elég egy csatlakozó, némi vezetékkel. :D
FPepe Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Srácok! Szükségem lenne egy vezetékszálra a diagcsatiból a végén levő fémkontakttal együtt. (Na vajon mihez kell? :D B) ) Már érdeklődtem Astrát bontó emberektől, de egyelőre senki se akarja megvágni a kábelkorbácsot. :D Ha tudtok olyat aki megteszi, írjatok. Ja és még valami: A BC programozása hogy zajlik? Rámegy a diagra az op-com és a szoftverrel menni fog? Vagy kell más is? :) Ha nem sikerül találnod, akkor szólj, van bontott kábelkötegem.
megadave Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Ha nem sikerül találnod, akkor szólj, van bontott kábelkötegem. Akkor már szóltam is! B) :) Csak 1 szál vezeték kell, a fémkontakttal és legalább 15-20 cm hosszúságban. Az nem baj, ha esetleg hosszabb :D akkor megspórolok egy forrasztást :D
Tiu Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Ezeket nem találtam meg a GYIK-ben: :D Ha 10 pines a diagnosztikai csatlakozó, akkor melyik pinre kell kötni a vezetékét? Mivel az opel-infos.de-n megváltozott a linkelt tábla a BC-k motorhoz kódolásáról, betenné valaki akinek megvan? Esetleg a Calibra/Vectráé volt linkelve, mert akkor megvan.
megadave Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Ezeket nem találtam meg a GYIK-ben: :D Ha 10 pines a diagnosztikai csatlakozó, akkor melyik pinre kell kötni a vezetékét? Mivel az opel-infos.de-n megváltozott a linkelt tábla a BC-k motorhoz kódolásáról, betenné valaki akinek megvan? Esetleg a Calibra/Vectráé volt linkelve, mert akkor megvan. Csak a kapcsrajzból tudok kiindulni: 14-es vezeték barna-fehér "G" láb 15-ös vezeték barna-piros "D" láb
Tiu Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Csak a kapcsrajzból tudok kiindulni: 14-es vezeték barna-fehér "G" láb 15-ös vezeték barna-piros "D" láb Köszi. :D :D
dane Elküldve Június25, 2011 Elküldve Június25, 2011 Sziasztok! Úgy tűnik, hogy elhalálozott a BC-m. Nem jelzi ki a külső hőmérsékletet. Eddig tökéletesen működött. A szenzor jól működik, legalábbis a régi kijelzőjével kipróbáltam azzal rendben volt. Az átkötések a BC belsejében is rendben vannak (szemre) bár hamarosan átforrasztom őket. Van valakinek valami ötlete? Esetleg BC kapcsolási rajz még jó lenne. Köszi
dane Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Közben megoldódott a probléma szerencsére. Egyik áthidalással volt gond. Szoftvert ki tud feltölteni BC-re Budapesten? Angol metrikus szoftver kellene X14XE motorkódhoz.
Tiu Elküldve Június28, 2011 Elküldve Június28, 2011 Ezeket nem találtam meg a GYIK-ben: :D Ha 10 pines a diagnosztikai csatlakozó, akkor melyik pinre kell kötni a vezetékét? Mivel az opel-infos.de-n megváltozott a linkelt tábla a BC-k motorhoz kódolásáról, betenné valaki akinek megvan? Esetleg a Calibra/Vectráé volt linkelve, mert akkor megvan. Az ebben a topicban az 56.oldalon itt látható hozzászólásban levő link működik. :P A bekötések és a motorokhoz tartozó kódok is. Legalább is a 081-essel jó lettek az adatok. :D Érdemes lenne a kódokra mutató linket átírni a GYIK-ben. :D
szitya87 Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 Ennél a tipusnál miket irkál ki ha megnyomom mind a két gombot egyszere?
zotya975 Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 http://kepfeltoltes.hu/100124/273469916_ww...ltoltes.hu_.jpg Ennél a tipusnál miket irkál ki ha megnyomom mind a két gombot egyszere? A pillanatnyi sebességet 53Km/óráig, amennyiben az útjeladó helyesen műkszik, ha van a kijelzővel kapcsolatos hibakód (pölö F169 a külső hömérséklet szenzor hibája) akkor azt, majd az összes karakter vikágít ez egy kijelzőteszt. Ez a hibakód kezdete éppen. 3X12.
szitya87 Elküldve Július2, 2011 Elküldve Július2, 2011 A pillanatnyi sebességet 53Km/óráig, amennyiben az útjeladó helyesen műkszik, ha van a kijelzővel kapcsolatos hibakód (pölö F169 a külső hömérséklet szenzor hibája) akkor azt, majd az összes karakter vikágít ez egy kijelzőteszt. http://pics.coldline.hu/pics/270145-20110702-SiJD6B.jpg Ez a hibakód kezdete éppen. 3X12. Nálam ezt adta ki 95 Melegindítás szelep - feszültség túl alacsony Mi lehet a probléma?
Recommended Posts