hetyke Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Nagy újdonságot nem mondtál <_< Még én is tudtam hogy jün az új, pedig nem is vagyok BC-re kattanva :angry: Már vagy 1 éve jön... most már van kilátás rá! 2010 tavaszra volt ígérve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Már vagy 1 éve jön... most már van kilátás rá! 2010 tavaszra volt ígérve. Jön, vagy jön? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 GyIK. hunn? a GYIK idevago reszeben sehol semmi a CC-rol HellTomy-t idezve: "A kötéseimről ha gondoljátok csinálok fotókat mivel a CC bekötéséről ... nincsenek fotók, itt a GYIK-ban." ezeket szerettem volna latni. koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 hunn? a GYIK idevago reszeben sehol semmi a CC-rol HellTomy-t idezve: "A kötéseimről ha gondoljátok csinálok fotókat mivel a CC bekötéséről ... nincsenek fotók, itt a GYIK-ban." ezeket szerettem volna latni. koszi Ennyivel tudok szolgálni: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Mennyiből lehet kihozni, ha egy BC-t építenék be? Drága mulatság lenne? Persze nem újat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Mennyiből lehet kihozni, ha egy BC-t építenék be? Drága mulatság lenne? Persze nem újat... Amennyiért megveszed a kijelzőt csatlakozókkal némi vezetékkel. <_< Valamint a ráfordított munkád ára. :angry: Van most vaterán egy asszem 8000-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Mennyiből lehet kihozni, ha egy BC-t építenék be? Drága mulatság lenne? Persze nem újat... Plusz kell hozzá egy másik bajuszkapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Itt spzoli együtt adja ennyiért. :angry: (ha még megvan <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Amennyiért megveszed a kijelzőt csatlakozókkal némi vezetékkel. <_< Valamint a ráfordított munkád ára. :angry: Van most vaterán egy asszem 8000-ért. És hozzáértőnek mennyi idő kell a beszereléshez? Mikor még Ladám volt azt szétkaptam mint foxi a lábtörlőt, meg össze is raktam ahogy a nagykönyvbe meg van írva. De ez már Opel. :P Némi odafigyeléssel biztos megcsinálnám. Ha nem kell hozzá elektroműszerész végzettség... Majd még elgondolom bele vágjak-e. Egyébként milyen funkciókat jelenít ez meg? Még nem volt alkalmam megnézni egyikbe sem. Köszi a válaszokat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Itt spzoli együtt adja ennyiért. :P (ha még megvan <_< ) Köszi :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 És hozzáértőnek mennyi idő kell a beszereléshez? Mikor még Ladám volt azt szétkaptam mint foxi a lábtörlőt, meg össze is raktam ahogy a nagykönyvbe meg van írva. De ez már Opel. <_< Némi odafigyeléssel biztos megcsinálnám. Ha nem kell hozzá elektroműszerész végzettség... Majd még elgondolom bele vágjak-e. Egyébként milyen funkciókat jelenít ez meg? Még nem volt alkalmam megnézni egyikbe sem. Köszi a válaszokat :angry: Daykiller leírásának köszönhetően végzettség nem kell. Elég alaposan van leírva. Talán annyi, hogy a forrasztani kell tudni, de az is hamar elsajátítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Itt spzoli együtt adja ennyiért. :P (ha még megvan <_< ) A kék csatlakozót is adja hozzá? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 hunn? a GYIK idevago reszeben sehol semmi a CC-rol HellTomy-t idezve: "A kötéseimről ha gondoljátok csinálok fotókat mivel a CC bekötéséről ... nincsenek fotók, itt a GYIK-ban." ezeket szerettem volna latni. koszi Elnézést a fotókért el si felejtettem őket! Pár órán belül felkerülnek! <_< Üdv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Az ígért fotókat hoztam! <_< A topicban beszélgettünk róla h hova érdemes és ki hova rakta el a CC-t az autójában. A gyári helye a nem légzsákos illetve egy légzsákos autókban a jobb oldali műszerfal párna alján van( a légzsák helyén) A dupla légzsákos autóknál nem tudom h hol van a helye én nem találtam meg, de beszélgettünk róla h volt vki aki a hamutartó mögé rakta be. Én szerintem egy ennél is jobb helyet találtam neki a bal oldali A oszlop aljában a burkolat alatt "rengeteg" hely van illetve az autóban az összes kábel ide fut össze így nem kell plusz kábeleket beleforrasztgatni illetve azoknak a helyét megkeresgélni stb stb. Így én ott helyeztem el. Az érzékelőkről nagyon nincs mit írni! Nekem a kábelek benne voltak az autóban, csak fel kellett dugnom a jeladókat és készen volt! A CC bekötését a GYIK társalgóban megtaláljátok! Bal oldali lábterem.... Csatlakozók amiket kinyitva megtaláltok minden szükséges kábelt ami a CC bekötéséhez kell! Maga a CC!! én olyan 10-12 centi kábelt kaptam hozzá ezekhez forrasztottam hozzá a kábeleket illetve iktattam közbe a CC-t. A burkolat visszarakása előtt, a motorháztető kar alatt pontosan elfér a CC és alatta nekem még a riasztó is elfér, szűkösen de elfér minden. Illetve a BC bekötéséről egy fotó! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Milyen lett a végeredmény? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Milyen lett a végeredmény? <_< Grat! like :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Milyen lett a végeredmény? <_< Azigen. :angry: Minden elismerésem. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Köszi <_< Egyébként az üdvözlőüzenet (mind a három), az RPM frissítési gyakorisága és a korrekciós tényező sorosporton keresztül akár egy PDA-val PC-vel is testreszabható könnyedén :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Köszi :angry: Egyébként az üdvözlőüzenet (mind a három), az RPM frissítési gyakorisága és a korrekciós tényező sorosporton keresztül akár egy PDA-val PC-vel is testreszabható könnyedén :P gratula! Részleteznéd kicsit a hogyan-tját? <_< 2) mivel gyári rádióm van lehet-e valahogy (plusz gombbal) váltogatni, hogy a sorban hol RPM legyen, hol a "megszokott"/épp fontos adatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Milyen lett a végeredmény? :angry: Király! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 gratula! Részleteznéd kicsit a hogyan-tját? <_< 2) mivel gyári rádióm van lehet-e valahogy (plusz gombbal) váltogatni, hogy a sorban hol RPM legyen, hol a "megszokott"/épp fontos adatok? Csak olyan BC-re köthető rá az eszközöm, ami gyári rádióval ellátott astrára van hangolva. Jelen verció nem tudja ezt a gombra váltós dolgot, de egy két módosítással simán megoldható, hogy úgy működjön :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Csak olyan BC-re köthető rá az eszközöm, ami gyári rádióval ellátott astrára van hangolva. Jelen verció nem tudja ezt a gombra váltós dolgot, de egy két módosítással simán megoldható, hogy úgy működjön <_< tehát végülis készítettél egy külön kütyű-t, ami (talán) a gyári kijelző kommunikációs protokolját használva a rádió helyett "irkál" a BC-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 tehát végülis készítettél egy külön kütyű-t, ami (talán) a gyári kijelző kommunikációs protokolját használva a rádió helyett "irkál" a BC-re? Igen, pontosan. A régebbi nem BC-s TID kijelzőkkel is működik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szívesen segítek ilyen jellegű egyedi elképzelések megvalósításában! Hardverileg és szoftverileg egyaránt. Mehet az BC vagy akár TID kijelző is(máramennyire tudok). Egyéb elektronikus tuningötletek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szívesen segítek ilyen jellegű egyedi elképzelések megvalósításában! Hardverileg és szoftverileg egyaránt. Mehet az BC vagy akár TID kijelző is(máramennyire tudok). Egyéb elektronikus tuningötletek <_< Korábban, azt hiszem az elektromos topicban, kerestem TID ill. CDR500 I2C programozásban járatos topic társat! Te lennél az? Valahogy ki kellene deríteni, hogy a TID busza, azonos-e a rádió hasonló I2C buszával. Azért merem ezt remélni, mert például a Martech nevű Lengyel cég oldalán olyan progit kínálnak pénzért, amivel a rádióban levő EEPROM tartalmát lehet írni-olvasni. Azért lenne rá szükségem, mert egy PC-vel (carpc-vel) szeretném vezérelni (tuchsreen-en keresztül) a rádiót! Tudsz ebben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts