HellTomy Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Várjááá! 10 pines vagy 16 pines a diag csatid? 10 pines még OBD1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 10 pines még OBD1 Jó, mert a leírásom a 16 pinesre készült. Neked a "G"-re kell kötni azt a szálat. Oda van már kötve dolog, úgyhogy azt kell megcsapolni és te be tudod rakni a "D" jelű vezetéket is a BC-ből a diagba. 10 pinesnél betűjel van, 16-osnál már szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Jó, mert a leírásom a 16 pinesre készült. Neked a "G"-re kell kötni azt a szálat. Oda van már kötve dolog, úgyhogy azt kell megcsapolni és te be tudod rakni a "D" jelű vezetéket is a BC-ből a diagba. 10 pinesnél betűjel van, 16-osnál már szám. Értem. Rendben megkeresem! A BC csatijának a kiosztását megtalálom vhol? a 26 PIN-nek? Már tisztára megkavarodtam. :S Köszönöm! Majd a pálya napon meghálálom NEKTEK! <_< Iszunk vmit! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Értem. Rendben megkeresem! A BC csatijának a kiosztását megtalálom vhol? a 26 PIN-nek? Már tisztára megkavarodtam. :S Köszönöm! Majd a pálya napon meghálálom NEKTEK! <_< Iszunk vmit! :angry: Ha van csonka vezetéked a 26-os csatihoz, akkor a színek segítenek az azonosításban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ha van csonka vezetéked a 26-os csatihoz, akkor a színek segítenek az azonosításban. Köszönöm mindent bekötöttem és működik nélkületek nem sikerült volna! <_< Kivéve egy dolgot de már éjszaka nem volt kedvem megint mindent visszabontani. A megtett utat nem számolja a BC sem átlagfogyasztást sem megtehető kilométert nem tud számolni. A kábel nincs elszakadva, megsérülve minden jó, KÉK-Piros vezeték, a műszeregység csatlakozójától egészen a BC-ig. a régi 12-es pinről ugye áthidaltam a 20-as pinre. Minden kimérve, kisípolva minden jó. A műszerfalban a sebességjel átalakítót hogyan tudom kimérni h jó-e? A műszerfal hátulján lévő fólia is teljesen ép, kisípoltam nincs megszakadva sehol. A TID-em sem írta régen a sebességet ha megnyomtam a két gombot rajta. A kilométer órám W=1111-es, ha ez segít a megoldásban. 220km/h skálázva. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Köszönöm mindent bekötöttem és működik nélkületek nem sikerült volna! <_< Kivéve egy dolgot de már éjszaka nem volt kedvem megint mindent visszabontani. A megtett utat nem számolja a BC sem átlagfogyasztást sem megtehető kilométert nem tud számolni. A kábel nincs elszakadva, megsérülve minden jó, KÉK-Piros vezeték, a műszeregység csatlakozójától egészen a BC-ig. a régi 12-es pinről ugye áthidaltam a 20-as pinre. Minden kimérve, kisípolva minden jó. A műszerfalban a sebességjel átalakítót hogyan tudom kimérni h jó-e? A műszerfal hátulján lévő fólia is teljesen ép, kisípoltam nincs megszakadva sehol. A TID-em sem írta régen a sebességet ha megnyomtam a két gombot rajta. A kilométer órám W=1111-es, ha ez segít a megoldásban. 220km/h skálázva. Köszönöm! Egyáltalán benne van minden vezeték a TID csatalakozójában? Átlagsebességet sem mutat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Egyáltalán benne van minden vezeték a TID csatalakozójában? Átlagsebességet sem mutat? Nem azt sem mutatja. Benne van az összes vezeték. mind a 12 szál. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem azt sem mutatja. Benne van az összes vezeték. mind a 12 szál. :S Villogtass hibát, hogy anyázik-e a sebességjeladóra. Leállni nem szokott kuplungoláskor a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Villogtass hibát, hogy anyázik-e a sebességjeladóra. Leállni nem szokott kuplungoláskor a motor? Azt villogja h nincs hiba. Nem nem szokott leállni már több mint 2éve nálam van az autó és sosem volt vele gond, de bármikor megnéztem sosem írta a sebességet a TID. (csodálkoztam is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Azt villogja h nincs hiba. Nem nem szokott leállni már több mint 2éve nálam van az autó és sosem volt vele gond, de bármikor megnéztem sosem írta a sebességet a TID. (csodálkoztam is) Az óraegység és a TID csatija között meg folytonosságot mutat a műszer? Egyébként asszem előbb a rádió csatlakozója kapja meg azt a szálat, aztán megy a TID-hez, vagy valahogy, de úgy emlékszem, hogy a TID csatlakozó az utolsó a felfűzésben. Amúgy van olyan TID, ami nem tudja ezt a feature-t néhány információ szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Az óraegység és a TID csatija között meg folytonosságot mutat a műszer? Egyébként asszem előbb a rádió csatlakozója kapja meg azt a szálat, aztán megy a TID-hez, vagy valahogy, de úgy emlékszem, hogy a TID csatlakozó az utolsó a felfűzésben. Amúgy van olyan TID, ami nem tudja ezt a feature-t néhány információ szerint. Megvan a hiba! <_< A rádióban elveszett a sebességjel, belement de már ki nem jött. Én pedig ugye az óraegységtől mértem a rádió csatlakozójáig illetve a rádió csatlakozástól a MID-ig. A rádió viszont elnyelte a jelet nem jött ki belőle. Így elvágtam és összekötöttem az óraegységtől jövőt közvetlen a MID-del és tökéletesen működik... Nem értem én ezt... a SONY megviccelt nem is kicsit :S több órát kerestem. Így nem lesz sebességfüggő hangerő de nem érdekel! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Dízelnél is kellene mutassa ugye a pillanatnyi sebességet, ha benyomva tarom pár másodpercig a 2 gombot? <_< Nekem csak 00 km/h-t mutat.... Hogy tudnám megmérni, hogy mi miatt nem mutat jól??? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Dízelnél is kellene mutassa ugye a pillanatnyi sebességet, ha benyomva tarom pár másodpercig a 2 gombot? <_< Nekem csak 00 km/h-t mutat.... Hogy tudnám megmérni, hogy mi miatt nem mutat jól??? :angry: Nálam mutatja. KATT IDE Te nem cserélted ford mérősre az órádat? Nézd meg a kmóra hátulján, hogy van-e rajta útjeladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nálam mutatja. KATT IDE Te nem cserélted ford mérősre az órádat? Nézd meg a kmóra hátulján, hogy van-e rajta útjeladó Cseréltem, de a közepét, az eredetit is átcseréltem, így az maradt a régi! :angry: Van rajta útjeladó! Mindkettővel próbálltam ( az isuzu donoréval is) de egyikkel sem mutatott semmit sem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Cseréltem, de a közepét, az eredetit is átcseréltem, így az maradt a régi! :angry: Van rajta útjeladó! Mindkettővel próbálltam ( az isuzu donoréval is) de egyikkel sem mutatott semmit sem... <_< Akkor azt kéne ellenőrizni, hogy a sebességjel elmegy-e a TID-ig. Ahogy néhány hsz-el feljebb Day-ék kitárgyalták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Köszönöm mindent bekötöttem és működik nélkületek nem sikerült volna! :angry: Kivéve egy dolgot de már éjszaka nem volt kedvem megint mindent visszabontani. A megtett utat nem számolja a BC sem átlagfogyasztást sem megtehető kilométert nem tud számolni. A kábel nincs elszakadva, megsérülve minden jó, KÉK-Piros vezeték, a műszeregység csatlakozójától egészen a BC-ig. a régi 12-es pinről ugye áthidaltam a 20-as pinre. Minden kimérve, kisípolva minden jó. A műszerfalban a sebességjel átalakítót hogyan tudom kimérni h jó-e? A műszerfal hátulján lévő fólia is teljesen ép, kisípoltam nincs megszakadva sehol. A TID-em sem írta régen a sebességet ha megnyomtam a két gombot rajta. A kilométer órám W=1111-es, ha ez segít a megoldásban. 220km/h skálázva. Köszönöm! Akkor azt kéne ellenőrizni, hogy a sebességjel elmegy-e a TID-ig. Ahogy néhány hsz-el feljebb Day-ék kitárgyalták. Erre gondolsz? Így tudom megnézni? <_< Holnap nekiállok, és megvizsgálom... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Erre gondolsz? Így tudom megnézni? <_< Holnap nekiállok, és megvizsgálom... :angry: Igen, erre gondoltam. Azt írta a kollega, hogy a rádió csatiban tűnt el a jel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Igen, erre gondoltam. Azt írta a kollega, hogy a rádió csatiban tűnt el a jel. :angry: Megpróbálom holnap kimérni.... A DID is tudja ezt a funkciót? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
HellTomy Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Ígértem ha kész vagyok, akkor csinálok fotókat, viszont rám esteledett! A kötéseimről ha gondoljátok csinálok fotókat mivel a CC bekötéséről illetve a külső érzékelőkről nincsenek fotók, itt a GYIK-ban. Így csak az esti fotókat tudom most megmutatni, és ha már szét volt szedve egy kicsit LEDeztem is! <_< A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Nagyon köszönöm még egyszer a segítségeket! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Megpróbálom holnap kimérni.... A DID is tudja ezt a funkciót? <_< Sztem csak a TID tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sztem csak a TID tudja. Akkor csak a DTL-en lehet próbálkoznom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 várjuk a képeket a CC bekötéséről illetve a külső érzékelőkről! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 várjuk a képeket a CC bekötéséről illetve a külső érzékelőkről! <_< GyIK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Remélem az Úr nem haragszik meg érte, hogy rövid levelezésünket közzé teszem... "Tiszteletem! Pár héten belül kerül fel infó az új készülékről a honlapra. Üdv: Gábor On Wed, 23 Mar 2011 20:30:04 +0100, Hetényi László <laszlo.hetenyi@datatrans.hu> wrote: > > Tisztelt forgalmazó! > > > > Érdeklődnék, hogy van-e mód arra, hogy az Önök által forgalmazott BCWEB > > típusú fedélzeti komputert beszerezzem, vagy annak utódját lehet-e kapni > > valahol? Opel astra F-be kellene! Válaszukat előre is köszönöm! > > > > Tisztelettel: > > Hetényi László" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Remélem az Úr nem haragszik meg érte, hogy rövid levelezésünket közzé teszem... "Tiszteletem! Pár héten belül kerül fel infó az új készülékről a honlapra. Üdv: Gábor On Wed, 23 Mar 2011 20:30:04 +0100, Hetényi László <laszlo.hetenyi@datatrans.hu> wrote: > > Tisztelt forgalmazó! > > > > Érdeklődnék, hogy van-e mód arra, hogy az Önök által forgalmazott BCWEB > > típusú fedélzeti komputert beszerezzem, vagy annak utódját lehet-e kapni > > valahol? Opel astra F-be kellene! Válaszukat előre is köszönöm! > > > > Tisztelettel: > > Hetényi László" Nagy újdonságot nem mondtál <_< Még én is tudtam hogy jün az új, pedig nem is vagyok BC-re kattanva :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts