Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez milyen proli módszer már... Venni bárki tud :D

Mindig tanul a paraszt! Eddig én ezt nem tudtam. De most már igen, és veszek is! :)

Elküldve
Mé, van?

Erre várok 1 éve! :D

Küldd pü-ben a részleteket!

Mindig tanul a paraszt! Eddig én ezt nem tudtam. De most már igen, és veszek is! :)

Add össze :)

Elküldve
Van nagyon jó holland bc-m is. Eléggé káromkodik, meg kék is...de múkoggy. :D

Írd le a számát, megnézzük milyen, esetleg emberi nyelvet tud még :)

A holland nyelv az, amikor részeg német matróz angolul próbál beszélni :)

• 3 weeks later...
Elküldve

Valakinek nincs meg véletlenül a MID corsaba&tigraba való beépítéshez készült német pdf???

Egyszerűen nem találom a neten...

Közben megtaláltam...mehet fordítgatás... :)

Elküldve
Valakinek nincs meg véletlenül a MID corsaba&tigraba való beépítéshez készült német pdf???

Közben megtaláltam...mehet fordítgatás... :D

Ugyan az mint az Astránál, csak nálad a kerettel csinálni kell valamit, mert ugye Corsában máshol vannak a felfogatási pontok. Valahol mintha lenne nekem is Corzához leírásom... :)

Elküldve

Közben megtaláltam...mehet fordítgatás... :)

Ebben esetleg tudok segíteni :D

Elküldve

Tegnap szereltem be egy A vekibe F-astrába való bc-t És lás csodát működik. :) És a rádió helyére pont passzol mintha gyári lenne. :D Jól sikerült. :D

Elküldve
BC-ből van többféle is? Úgy értem motor vagy felszereltség szerint? Vagy egyforma mind? Esetleg a nyelvben különbözik? :lol:

Kódokkal lehet a nyelvezetet és az adott motortipushoz beállítani Tech műszerrel.

Elküldve
Kódokkal lehet a nyelvezetet és az adott motortipushoz beállítani Tech műszerrel.

Thx.

Ezek szerint 1 féle van, csak a progijuk lehet más, azt meg a tech-el lehet állítani.

Ez jó hír. Mondta ő... :lol:

Elküldve
Thx.

Ezek szerint 1 féle van, csak a progijuk lehet más, azt meg a tech-el lehet állítani.

Ez jó hír. Mondta ő... :lol:

Van 3-, vagy 4-féle számú, de ezek alapjában véve csak abban különböznek, hogy melyik nyelveket tudják, nem mindegyikben van benne mind. Ennek a topicnak a visszaolvasásával megtalálhatod ezeket a számokat, valaki már leírta egyszer, hogy melyik számú melyik nyelveket tudja.

Elküldve
Van 3-, vagy 4-féle számú, de ezek alapjában véve csak abban különböznek, hogy melyik nyelveket tudják, nem mindegyikben van benne mind. Ennek a topicnak a visszaolvasásával megtalálhatod ezeket a számokat, valaki már leírta egyszer, hogy melyik számú melyik nyelveket tudja.

Breki volt az. :lol: Amelyikre GD van írva, elvileg az a legjobb verzió, mert az angolul is tud.

Elküldve
Breki volt az. :D Amelyikre GD van írva, elvileg az a legjobb verzió, mert az angolul is tud.

Hogy lehet egy ilyen hsz-t megtalálni 99 oldalon? :lol:

És a 90 434 120 AA?

Elküldve
Hogy lehet egy ilyen hsz-t megtalálni 99 oldalon? :D

És a 90 434 120 AA?

A fórum keresés funkciójával.

Enyimen az van GD

90 434 425

Azaz. Enyémben is ilyen van. :lol:

Elküldve
Breki volt az. B) Amelyikre GD van írva, elvileg az a legjobb verzió, mert az angolul is tud.

:D Mikre nem emléxel.....hiába, nálam már túl van az 5 percen :D

Kösz. :D

Már többféleképp próbáltam, de nem adom fel...

Tessék! ---KLIKK--- :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.