janoo16 Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 az opelinfos.de oldalon megvannak a kódok, csak nekem valamiért nem nyílik meg az az oldal. meg van letöltve, feltettem nyetre, IDE de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl:
mrbis Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is.
FPepe Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, ide: http://ms.sapientia.ro/~bbb/mid.pdf de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl: Mert ez a legrégebbi, van ott ennél frissebb is.
daykiller Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, ide: http://ms.sapientia.ro/~bbb/mid.pdf de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :( Elvileg az összes 1.4-től az összes 1.6-oson át az 1.8 8 szelepesig (C18NZ) ugyanazt az oszlopot kell nézni. C18XE-től változik az egész, akkor már másik oszlopot kell nézni. :excl:
FPepe Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is. Elöl milyen izzók vannak? A normál 55/60W-osak, vagy xenon?
mrbis Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Elöl milyen izzók vannak? A normál 55/60W-osak, vagy xenon? Xenon volt, de most normál H1 es 55W os van benne. Mind a kettőnél kiírta a hibát.
daykiller Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy mitől írja a ki a BC hogy abblendlicht rücklicht amikor minden izzó világít? a féklámpa, a tompított, a helyzetjelzők biztos hogy jók. Ráadom a gyújtást és helyzetjelzőre kapcsolok akkor nem írja ki. Amint elkapcsolom a tompított lámpát már írja is. Nézd át a vezetékezést.
mrbis Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Nézd át a vezetékezést. A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók.
daykiller Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók. Jogos.
Breki Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 A forrasztások is tökéletesek. Néztem már. De ha valamelyik rossz is lenne akkor nem világítanának az izzók. 2 külön szálat vittél a féklámpáknak?
Losee Elküldve November16, 2010 Elküldve November16, 2010 Xenon volt, de most normál H1 es 55W os van benne. Mind a kettőnél kiírta a hibát. Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond?
FPepe Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 meg van letöltve, feltettem nyetre, IDE de eszerint nem találok 16XEL, angol, metrikus, rádió-kijelzéses, 16k-s kódot :excl: A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód.
Crime78 Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód. FPepe! Vectrához nincs valami hasonló táblázat? :excl:
janoo16 Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 A Tiédhez 109-es kód kell, ha van gyári rádiód, vagy 111-es, ha nem gyári a rádiód. jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni most feltámadt az Opel-infos.de ... http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ami itt van, az a legfrissebb táblázat végűl?
FPepe Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni most feltámadt az Opel-infos.de ... http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ami itt van, az a legfrissebb táblázat végűl? Igen, ma reggel onnan néztem meg én is (melóhelyről, itthonról nem megy azóta sem).
Crime78 Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 jónak tűnik, köszi, fel fogom próbálni http://www.opel-infos.de/zusatz/downloads.html ...és ez megoldotta az én kérdésemet is... de mi az az automat LWR? A másik amit nem értek, hogy a Vectránál szó sincs nyelvválasztási opcióról a MID esetében! :excl:
mrbis Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 2 külön szálat vittél a féklámpáknak? Gyári helyére kötöttem be a cc t. Egy szála féklámpa kapcsolóhoz, 1-1 szál az izzóhoz.
mrbis Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Angel Eye? Nekem az FK Angel a bal oldali lámpavezetékről veszi az áramot a jobboshoz is, tehát a gyári jobbos lámpacsati üresen liffeg a motortérben -> hibaüzenet. Ha lesz időm, átkötöm a CC-t az Angel vezetékeire. Nem lehet nálad is ez a gond? Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal.
ftamas78 Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Mutatja még az esetleges kijelzővel kapcsolatos hibakódokat, pölö a külső hőmérő hibáját is. Ez itt pölö egy hibakód kezdete, vagy vége pillanat: http://pics.coldline.hu/pics/116853-20101102-J7zadX.jpg Én is ott tartom a Tescos kocsiba való százast:)
ftamas78 Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Kipróbáltam a 2 gombos dolgot :excl: 7 km/h-val többet mutat az óra. De elötte kiírt nekem 2 hibát. Valaki megtudná mondani, hogy melyik hiba mit jelent? A keresőt próbáltam használni, de reménytelen. Beírtam neki, hogy 95 hibakód, erre hibaüzinek kidobta, hogy a kereséshez minimum 3 karaktert kell beírni... Szóval ezt írta nekem hibaként az F után: 12,95 Nem mindegy milyen sebességgel mész. Százalékosan csal.
Losee Elküldve November17, 2010 Elküldve November17, 2010 Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal. Akkor passz, bekötésben lesz a gond.
FPepe Elküldve November18, 2010 Elküldve November18, 2010 Nekem sonar lámpám van, ott külön van a két oldal. És nem próbáltad egyszerűen ellapozni a bajuszkapcsoló gombjával, akkor is visszajön a hibajelzés?
mrbis Elküldve November18, 2010 Elküldve November18, 2010 És nem próbáltad egyszerűen ellapozni a bajuszkapcsoló gombjával, akkor is visszajön a hibajelzés? Resetelem a hibakódot, akkor is ott figyel a check felirat és x idő múlva magától bedobja megint a hibát.
bandika Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Hali!! Nem tudja valaki ha sebességet mérek a kijelzőn a két gombbal,akkor miért nem ír 54 km/h többet :excl:
zotya975 Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Hali!! Nem tudja valaki ha sebességet mérek a kijelzőn a két gombbal,akkor miért nem ír 54 km/h többet :( Ha jól tudom 53 a max. amit kiír, és azért ennyi mert ilyenre csinálták. :excl:
Recommended Posts