Tala Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Egy kis változás történt. Méregettem a hőmérséklet szenzort, és az működik. Jelet elvileg ad a computer felé. Szóval akkor nem értem, hogy miért nem írja ki a hőmérsékletet :o Vkinek vmi tippje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Egy kis változás történt. Méregettem a hőmérséklet szenzort, és az működik. Jelet elvileg ad a computer felé. Szóval akkor nem értem, hogy miért nem írja ki a hőmérsékletet :o Vkinek vmi tippje? Mit mértél rajta? Az jelet nem ad, az ellenállását változtatja a hőmérséklet függvényében. A csati lehúzása után mérj ellenállást a szenzor 2 lábán. A dátum azért tűnik el, mert gondolom nem gyári rádió van a kocsiban. A kijelző csatijában a szürke-piros (remélem jól emléxem) vezetéket kell megszakítani, és akkor a dátum marad a kijelzőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Mit mértél rajta? Az jelet nem ad, az ellenállását változtatja a hőmérséklet függvényében. A csati lehúzása után mérj ellenállást a szenzor 2 lábán. A dátum azért tűnik el, mert gondolom nem gyári rádió van a kocsiban. A kijelző csatijában a szürke-piros (remélem jól emléxem) vezetéket kell megszakítani, és akkor a dátum marad a kijelzőn. POntosan azt mértem :o Ellenállást elösször a szobában, aztán a szabadban :D Változtatta az értékét, ebből gondolom, hogy jónak kell lennie. A dátumosat délután, meló után kipróbálom, thx a tippet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 POntosan azt mértem :o Ellenállást elösször a szobában, aztán a szabadban :D Változtatta az értékét, ebből gondolom, hogy jónak kell lennie. A dátumosat délután, meló után kipróbálom, thx a tippet :) Ha az érzékelő jó, és mégse mutat semmit a hőmérő, akkor lehet a kijelzővel van a gond. Szét kell szedni (óvatosan, a kijelző fóliavezetékére vigyázni!), és a csatlakozó lábait átforrasztani a panelon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Ha az érzékelő jó, és mégse mutat semmit a hőmérő, akkor lehet a kijelzővel van a gond. Szét kell szedni (óvatosan, a kijelző fóliavezetékére vigyázni!), és a csatlakozó lábait átforrasztani a panelon. Nekem kábelgondjaim voltak vele, pontosabban azt hiszem, mert télen párás időben megzavarodik, ha felhúzom a mocitérbe megjavul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nekem kábelgondjaim voltak vele, pontosabban azt hiszem, mert télen párás időben megzavarodik, ha felhúzom a mocitérbe megjavul. Nem bírja a hideget :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nem bírja a hideget :D Nem bírtam kideríteni, hogy a kábel hajtogatásra javul meg, vagy arra, hogy nem éri víz/nedvesség. 35-70 fokokat szokott mutatni. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Nekem kábelgondjaim voltak vele, pontosabban azt hiszem, mert télen párás időben megzavarodik, ha felhúzom a mocitérbe megjavul. Látod, megfázott a sok kinti hideg levegőtől :D Valamelyik nap majd sort kerítek a kijelző szétbontására, csak holnap megyünk Nagykanizsára, hétfőn meg Zalaegerszegen lesz sírlátogatás:/ Azt jól tippelem, hogy a Computeremből olyanokat, hogy pillanatnyi fogyasztás, megtehető út, nem lehet előcsalogatni, vagy igen? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Látod, megfázott a sok kinti hideg levegőtől :D Valamelyik nap majd sort kerítek a kijelző szétbontására, csak holnap megyünk Nagykanizsára, hétfőn meg Zalaegerszegen lesz sírlátogatás:/ Azt jól tippelem, hogy a Computeremből olyanokat, hogy pillanatnyi fogyasztás, megtehető út, nem lehet előcsalogatni, vagy igen? :o BC-ről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 BC-ről van szó? Szerintem TID-ről, mert mintha dátumról is szó lett volna, de nem szólok bele :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szerintem TID-ről, mert mintha dátumról is szó lett volna, de nem szólok bele :D Csak mert computert emlegetett. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Csak mert computert emlegetett. :o Nem kell minden hülyeséget elhinni amit az interneten összeirkálnak :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 Szerintem TID-ről, mert mintha dátumról is szó lett volna, de nem szólok bele :D A TID az micsoda? :o A BC-t tudom, hogy Board Computer. Szóltam, hogy lehet néha hülyeségeket fogok írni (még1x bocs érte), mert még kezdő vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október31, 2010 Megoszt Elküldve Október31, 2010 A TID az micsoda? :o A BC-t tudom, hogy Board Computer. Szóltam, hogy lehet néha hülyeségeket fogok írni (még1x bocs érte), mert még kezdő vagyok :D Ez a TID: BC az már a kétsoros, fogyasztásmérős. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a TID: http://veramon.czweb.org/tid_astra_f.jpg BC az már a kétsoros, fogyasztásmérős. :D Hali Ezt hogy lehet előhozni rajta,? nem is tudtam hogy ilyet is tud :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hali Ezt hogy lehet előhozni rajta,? nem is tudtam hogy ilyet is tud :o Alapból sehogy, ez már ilyen moddingolt cucc. Opel16V is csinált ilyesmit, ami egy ilyen kijelzőn írja a dolgokat. Szóval eredetileg nem tudja, csak ilyen képet találtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hali Ezt hogy lehet előhozni rajta,? nem is tudtam hogy ilyet is tud :D Alapból sehogy, ez már ilyen moddingolt cucc. Opel16V is csinált ilyesmit, ami egy ilyen kijelzőn írja a dolgokat. Szóval eredetileg nem tudja, csak ilyen képet találtam. :) Irigy kutya! Nehogy elmond! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Alapból sehogy, ez már ilyen moddingolt cucc. Opel16V is csinált ilyesmit, ami egy ilyen kijelzőn írja a dolgokat. Szóval eredetileg nem tudja, csak ilyen képet találtam. :D Értem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a TID: http://veramon.czweb.org/tid_astra_f.jpg BC az már a kétsoros, fogyasztásmérős. :o Nekem van egy ilyen feleslegessé vált Gabi-féle BC-m, csak BC-gombos ablaktörlőkapcsoló kell hozzá, meg egy kiegészítő modul a fogyasztásméréshez, feltéve, hogy Gabinak van még ilyenje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez a TID: ... Tessék. Ezeket tudja gyárilag is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/115620-20101101-gqE6zf.jpg Tessék. Ezeket tudja gyárilag is :o Ez olyan Hello Kitty-s szín :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ez olyan Hello Kitty-s szín :o :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Alapból sehogy, ez már ilyen moddingolt cucc. Opel16V is csinált ilyesmit, ami egy ilyen kijelzőn írja a dolgokat. Szóval eredetileg nem tudja, csak ilyen képet találtam. :D Akkor nekem TID-em van:) Nem tudod, valahol leírta a fórumon, hogy hogyan varázsolta rá a plusz adatokat, vagy ne kereskessek utánna? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Akkor nekem TID-em van:) Nem tudod, valahol leírta a fórumon, hogy hogyan varázsolta rá a plusz adatokat, vagy ne kereskessek utánna? :D Ha le is írta, nem jutsz vele messzire :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Akkor nekem TID-em van:) Nem tudod, valahol leírta a fórumon, hogy hogyan varázsolta rá a plusz adatokat, vagy ne kereskessek utánna? :o Épített egy kis elektronikai eszközt, amivel megcsinálta. Szerintem már nem kapható, de FPepének még van, csak ahogy írta, a fogyasztásmérés nem fog működni. Egyszerűbb akkor már igazi Board Computert (MID) szerezni és bekötni a GyIK-es leírásom alapján. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts