warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Engem érdekelne a computer ha még megvan.Kérdésem az lenne-bár bizti volt róla szó de sajna nincs idöm visszaolvasni-hogy 1.mennyibe kerül, 2.merre vagy helyileg, 3.tudsz-e ajánlani valakit aki beszereli mert én nagyon zöldfülü vagyok ebben a témában.Válaszod elöre is köszi. 1.23e. kapcsolóstól. 2.Budaörs 3.Személyes beszerelés, és gari :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neverchange Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Köszi a válaszokat.Mailt küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Mailt még nem kaptam. Amúgy 14 a komputer, és ha kérsz hozzá GSi boardos kapcsolót, az külön 8. Budaörsre kell kijönnöd, és beszereljük, nem nagy kunszt. :lol: Hívj! 70/3136658 Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Ha meg nem kér kapcsolót, akkor kivezeted neki a drótokat, és használja úgy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Gabi örülök a beszélgetésnek meg az infonak! Azért voltam ilyen rövid mert éppen meetingen csücsörésztem, de nem gáz, mert a németeknek tartott tájékoztatón 1edül én tudtam, hogy miről beszélünk :lol: Akkor next 7 viszem a kijelzőt :wink: És Lolvasom figyelmesebben a cdl_xy.doc-ot hogy máskor ne kérdezzek hülyeséget :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Leslie! Én adok hozzá alapból gombokat, csak azok ugye nem gyáriak. :D Aztec! Jövő héten vizsgáztatlak a doksiból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Warwolf! Most látom csak hogy akartál keresni egy ezrest a komputeren! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Warwolf! Most látom csak hogy akartál keresni egy ezrest a komputeren! :lol: :D :lol: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNN! :shock: :shock: :shock: :shock: Inkább csak a számokkal állok hadilábon! :oops: :lol: Amúgy Mailt kaptam, és a fiatalembert átirányítottam hozzád! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Már el is ért. :D Gondoltam hogy nem ezen akarsz meggazdagodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Gabi ez a szakmám, papírom is van róla, so marajd csak meg csajokat tanító bácsinak :lol: :D :lol: Mondjuk azért beleolvasok biztos ami biztos alapon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Nekem már kész és nagyon tetszik. meg a gsi kapcsolót is kezdem megszokni. Mutattam az opelszervízben és tetszik nekik is. a beszerelés meg igenis nagy kunszt ha a fordszám nem zöld hanem kék fekete csikkal a motorvezérlőnél. (2001-es lengyel FAstra) ugye Gábor? Mailt még nem kaptam. Amúgy 14 a komputer, és ha kérsz hozzá GSi boardos kapcsolót, az külön 8. Budaörsre kell kijönnöd, és beszereljük, nem nagy kunszt. :lol: Hívj! 70/3136658 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Gabi4 Valahogy megoldhato a vectra digit nullázása, meg az átállítása hogy 50 km-esnek kezelje a tankot... Gabi ez kihívás neked...és Te ezt szereted... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 A lengyelek tényleg feladták a leckét rendesen, de hát végülis meg lett oldva. Viszont a többiekével végeztünk 1 óra alatt általában. :lol: Anti! Az sajna nem megy ilyen könnyen. Azt meg tudom ígérni, ha ideadsz egy Vectra digitet két-három hétre, akkor megvizsgálom, és elképzelhető hogy tudok valamit kezdeni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Akkor köszi, de ki nem kötöm mégegyszer, mert 7 óra alatt kötöttük be, úgy hogy én elég jól pötyögök németül, és volt egy komplett leírás... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 ....Azt meg tudom ígérni, ha ideadsz egy Vectra digitet két-három hétre.... Csak úgy sorjáznak a felesleges Vectra digit műszerfalak :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Na igen meg ha találsz is ingyen utánaddobják... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem nem kell. :lol: Viszont így nem tudok semmit bizergálni rajta. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ha veszek egy hőmérős kijelzőt,akkor a 93-as astrámba is lehet beszerelni bc-t?A hőmérő működését is meg lehet oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ha veszek egy hőmérős kijelzőt,akkor a 93-as astrámba is lehet beszerelni bc-t?A hőmérő működését is meg lehet oldani? Nekem is 93-as astrám van és megoldható, csak egy külső hömérséklet jeladó kell hozzá meg kábelezni kell egy kicsit. 1-2 órás meló. Érdemes bontóból csatlakozót is szerválni mivel a TID-re menő csatlakozóból hiányzik 2 érinkező és ezeket pótolni kell, anélkül kicsit nehezebb bekötni a jeladót. (Ha kicseréled a rádiót RDS-re akkor kiírja az infókat is :lol: ) ------------------------------------------------------------------------------------ Udi as Astra Fx C14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azért a BC ennél kicsit többet tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Kicsit OFF de a Vectásoknál nincs forgalom... Két ismerősöm is vett mostanában Vectra B-t és nem mükszik a BC. Csak valami pontok jelennek meg rajta. Van valami trükkje? Hogyan lehetne életre kelteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne, 93-as 1,8i 16V-s astrámba szeretnék GSi BC-t belerakni, könnyen megoldható, vagy, nagyon sokat kéne kötögetni, illetve forrasztgatni!? Ha valaki tudna valami jó infót, kérem jelezze! És mennyiért lehetne egy ilyen BC-t beszerezni? És tud valaki, egy eladó példányt? Köszi szépen! Petike Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ha kicsit visszaolvasol, megkapod a választ az összes kérdésedre. :lol: Nem igazán éri meg a dolog, sok szenzort és vezetékezést kellene applikálni az autóba, és akkor sem lenne tökéletes a dolog, mert a BC-t hozzá kellene programozni a motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ha esetleg ez érdekel: :wink: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Újabb verzió készült el a komputer szoftveréből. Ez ebben más az előzőtől: - Időszak mérése: nap/óra/perc, maximum 48 napig. - Finoman hangolt sebesség és fordulatszám lépték - 200m és 400m gyorsulásmérés, idő és elért sebesség kijelzéssel - Kommunikáció PC-vel soros porton keresztül (AT parancskészlet) Az új módosított leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts