fls Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Hali A BC diag lábait hova kötötted? Obd vagy aldl csatlakozód van? Programozni tech1-el lehetne vagy némi info birtokában az epromja tartalmát szerkesztgetni,de erről semmit sem találtam.
Exian Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Sziasztok! Már lehet, hogy feltettem itt a kérdést, ezesetben bocs, a memóriám... hát szóval nem a legjobb :( Tehát annyi volna a kérdésem, hogy belehet e építeni BC-t az aláírásomban szereplő kocsiba? Nem kell nekem "teljes" BC, egyedül ami kéne, az a fogyasztás kijelzése valamilyen módon, tehát minden, ami a pillanatnyi és állandó fogyasztással kapcsolatos, meg a hátralévő megtehető út, stb. Erre milyen megoldás létezik, és kb milyen összegbe kerül? Ha van itt olyan aki foglalkozik ilyesmivel, beépítés, stb, az is érdekel! Köszöntem.
Atommanó Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Exian! Ez ügyben keres opel16v-t, ő foglaltoskodik ilyesmivel... :wink:
fls Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Sziasztok! ....Nem kell nekem "teljes" BC, egyedül ami kéne, az a fogyasztás kijelzése valamilyen módon, tehát minden, ami a pillanatnyi és állandó fogyasztással kapcsolatos, meg a hátralévő megtehető út, stb.... Köszöntem. Az eredeti BC pont csak ezeket tudja :(
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Opel16v komputere fogyasztást pont nem mér /túl bonyolult lenne megcsinálni állítólag és nem is lenne pontos/, de sok mást igen. :wink:
leslie Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Opel16v komputere fogyasztást pont nem mér /túl bonyolult lenne megcsinálni állítólag és nem is lenne pontos/, de sok mást igen. :wink: Naja, csak nem a c14nz-be megy bele ez sem. :(
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Naja, csak nem a c14nz-be megy bele ez sem. :( De igen :!: Nekem benne van. :wink:
leslie Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 De igen :!: Nekem benne van. :wink: Őőőőő, és miféle mágiával passzítottad bele? :(
Tápiószecső Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Őőőőő, és miféle mágiával passzítottad bele? :( Gabi segítségével. Mágia nem kellett hozzá. :wink: Kérdezd tőle a részleteket.
leslie Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Gabi segítségével. Mágia nem kellett hozzá. :wink: Kérdezd tőle a részleteket. Aha, thx, most csak elteszem az infókat. Most egyelőre csak karban tartom a verdát, inkább a házat újítgatom fel. De érdekel a dolog. :(
Gepard Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 De igen :!: Nekem benne van. :wink: Meg az X14XE-be is belemegy simán.
opel16v Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :( Mindenbe belemegy, csak legyen TID kijelző, és ne dízel legyen! :(
leslie Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :lol: Mindenbe belemegy, csak legyen TID kijelző, és ne dízel legyen! :D Na, mesélj. Mit is kell még belehergelni a kocsiba, azaz mibe fájna egy ilyen implantáció? :( Kezd érdekelni. Bár, h mire lenne jó nekem, azt még nem tudom. 20 rugóért kiiratni a pill fogyasztást, nem olyan poen. :(
Gepard Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Látom gyülekeznek az elégedett userek... :( Ami jó az jó. A frissítésért meg majd jelentkezem, de ahhoz kellene egy szabad hétvége vagy valami.
opel16v Elküldve Április22, 2005 Elküldve Április22, 2005 Leslie! Nem kell hozzá semmi, csak a TID legyen benne az autóban. :D De fogyasztást nem mér, ismételten mondom. :( Gepard! Majd még egyeztetünk Wolfival is, ő is akar feljönni egy komputerért. Még az is lehet hogy egyszer leugrok felétek, bár egy kompi eladásáért nem valami gazdaságos az omegával. :( Nem lesz kecskeméten tali mostanában? :lol:
Gepard Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Nem lesz kecskeméten tali mostanában? :(Elvileg tervezünk egy egynapos pikniket a Tőserdőben, a helyi csapatnak. De még nem tudunk semmi konkrétumot. Csak azt, hogy szigorúan családos buli lesz, hogy ismerkedjenek az oldalbordák is.
J0hnny Elküldve Április23, 2005 Elküldve Április23, 2005 Én is ugornék a BC-ért,de mivel olajkályha nem kompatibilis,így sajna nem lesz! :(
opel16v Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Hát igen, sajnos nem kompatibilis az olajkályhákhoz. :( Gepard! Majd kitalálunk valamit... Nincs még valaki Kecskeméten, akinek kell ilyen? :(
warwolf Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Hát igen, sajnos nem kompatibilis az olajkályhákhoz. :( Gepard! Majd kitalálunk valamit... Nincs még valaki Kecskeméten, akinek kell ilyen? :( Keresünk! :wink:
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Gabi! Ugyan nem board, de talán van köze hozzá.. Olyat nem tudsz, hogy lenullázod nekem a digitműszerfalat, vagy átírod, hogy legalább a tankja 50licis legyen??? :roll:
opel16v Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Az úgy tudom nem megy ilyen könnyen... Vagyis asszem sehogysem. :( Neked melyik változat van? Km számlálója normál, vagy digi?
mélykék76 Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Az úgy tudom nem megy ilyen könnyen... Vagyis asszem sehogysem. :( Neked melyik változat van? Km számlálója normál, vagy digi? Vectra digitnél nincs számlásos/fordulós részegység.
opel16v Elküldve Április24, 2005 Elküldve Április24, 2005 Na, tehát Vectra digit van benne... :( Én még nem is láttam azóta az autóját belülről. :shock: Azt annyira nem ismerem sajna, de sztem még ha újra is lehet programozni, nincs meg a gyári programja, így nem tudok módosítani benne semmit.
opel16v Elküldve Április26, 2005 Elküldve Április26, 2005 Még két komputernek nincs gazdája! Várom a leendő gazdik jelentkezését! :lol: /bármely Astrába beépíthető, amelyben TID (idő/dátum(RDS)/hőm) kijelző van, és nem dízel/ http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.doc
Neverchange Elküldve Április28, 2005 Elküldve Április28, 2005 Engem érdekelne a computer ha még megvan.Kérdésem az lenne-bár bizti volt róla szó de sajna nincs idöm visszaolvasni-hogy 1.mennyibe kerül, 2.merre vagy helyileg, 3.tudsz-e ajánlani valakit aki beszereli mert én nagyon zöldfülü vagyok ebben a témában.Válaszod elöre is köszi.
Recommended Posts