yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nekem 2-ben dob olyan 10-15 L/100km pillanatnyi fogyit, hogy a tökMről őmlik a víz. Motorfékkel 0, kevés gázzal 10-15, esetleg parkett 25-30. :rolleyes: Dizzzzzzel power:D Nekem is 15litereket irkál 2.ban. Akkor gyorsan el is váltom hogy, ne is lássam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 15ös pillanatnyinál sírtok? :rolleyes: 39.8 nem ritka és elvileg ez a max amit kiír, de már láttam 82.4et is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 15ös pillanatnyinál sírtok? :rolleyes: 39.8 nem ritka és elvileg ez a max amit kiír, de már láttam 82.4et is. ;) ÁHÁ zoli téged kerestelek. Amugy a te bc-d be van már állítva?:D Mert az az adat nem egészséges:D Na de neked cdr500asod van nem? folyt köv elektromos:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ÁHÁ zoli téged kerestelek. Amugy a te bc-d be van már állítva?:rolleyes: Mert az az adat nem egészséges:D Na de neked cdr500asod van nem? folyt köv elektromos:D Miért ne lenne egészséges? Nekem az 1,8-as simán irkált 30-34 l-es pillanatnyi fogyit, ha odaléptem neki. Az gyári BC volt minden sallangjával. Az átlagfogyi attól még lehet jó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Miért ne lenne egészséges? Nekem az 1,8-as simán irkált 30-34 l-es pillanatnyi fogyit, ha odaléptem neki. Az gyári BC volt minden sallangjával. Az átlagfogyi attól még lehet jó..... Nem tudom. Nekem sose sikerült ennyit lépnem rajta. Max 25-28literek 1esbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 SZIASZTOK!!NEM TUDJÁTOK MIT JELENT AZ,HOGY BREMBENLAG?? vAGY VALAMI ILYESMI :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 SZIASZTOK!!NEM TUDJÁTOK MIT JELENT AZ,HOGY BREMBENLAG?? vAGY VALAMI ILYESMI :rolleyes: Egy Google.com -os beírás, és a képek nézegetése után: Fék, fék pofa A német magyar szótár nem dobott ki semmit viszont. Ja, legközelebb figyelj a kis-nagy betűkre! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 SZIASZTOK!!NEM TUDJÁTOK MIT JELENT AZ,HOGY BREMBENLAG?? vAGY VALAMI ILYESMI :rolleyes: Bremsbelag. Fékkopás visszajelzés. Ideje lesz betéteket cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ezeket a board computereket csak benzines autókba tették anno. Diesel isuzu motorosba beszerelhető szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ezeket a board computereket csak benzines autókba tették anno. Diesel isuzu motorosba beszerelhető szerintetek? Olvass vissza, milliószor volt róla szó. Ez komolyan ilyen kib@szottnyagy problémát jelent? Beszerelhető, de a fogyasztási adatokat nem fogja tudni mutatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Olvass vissza, milliószor volt róla szó. Ez komolyan ilyen kib@szottnyagy problémát jelent? Beszerelhető, de a fogyasztási adatokat nem fogja tudni mutatni. HÖHÖ :rolleyes: ez tényleg vicces. kb hetente feljön a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Bremsbelag. Fékkopás visszajelzés. Ideje lesz betéteket cserélni. Kétlem mivel vadi uj betétek és tárcsák is vannak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Látod tudod Te a megoldást! Biztos nem olyan fékbetéteket vettél, vagy vmi hiba csúszott a szerelésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Kétlem mivel vadi uj betétek és tárcsák is vannak ;) Figyelj, a felirat ezt jelenti. Hogy miért írja ki, azt beszéld meg azzal aki belerakta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Figyelj, a felirat ezt jelenti. Hogy miért írja ki, azt beszéld meg azzal aki belerakta :rolleyes: Ammá iga. ÁÁÁH nem fogom fel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy beraktam egy BC t az opelembe lámpatesztelő modullal. Ráadom a gyújtást, minden tok jól működik. Tekerek egyet a világítás kapcsolón. Helyzetjelzők világítanak elől hátul. Átrakom tompítottra és hibát ír ki a BC, pedig a lámpák világítanak és látszatra minden jó. Előre is köszi a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy beraktam egy BC t az opelembe lámpatesztelő modullal. Ráadom a gyújtást, minden tok jól működik. Tekerek egyet a világítás kapcsolón. Helyzetjelzők világítanak elől hátul. Átrakom tompítottra és hibát ír ki a BC, pedig a lámpák világítanak és látszatra minden jó. Előre is köszi a választ Nekem azért csinálta ezt, mert be volt relézve a tompított. Neked nincs? Ha nincs, akkor a bekötéssel lehet a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Nekem azért csinálta ezt, mert be volt relézve a tompított. Neked nincs? Ha nincs, akkor a bekötéssel lehet a probléma. Szia Nincs berelézve szerintem. Minden gyári benne. De az nem lehet, hogy testet kap valamelyik szál? Attól csinálhat ilyeneket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Szia Nincs berelézve szerintem. Minden gyári benne. De az nem lehet, hogy testet kap valamelyik szál? Attól csinálhat ilyeneket? Próbáld ki, hogy ha tompítottra rákapcsolod a refit, akkor kb. 4 másodperc múlva eltűnik-e a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Próbáld ki, hogy ha tompítottra rákapcsolod a refit, akkor kb. 4 másodperc múlva eltűnik-e a hiba. Meg tudtam oldani a hibát, köszi szépen a segítséget! Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy hol van a lámpatesztelőnek a gyári helye? Hova van felcsavarozva? Mert én a km óra mögé raktam be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Meg tudtam oldani a hibát, köszi szépen a segítséget! Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy hol van a lámpatesztelőnek a gyári helye? Hova van felcsavarozva? Mert én a km óra mögé raktam be. Kesztyű tartót kiveszed és a kesztyűtartó doboz fölött van a műszerfal aljára fel csavarva 2db csavarral. meg van minden műszerfalban a helye. Veddki a kesztyűtartót és feküdj be meg fogod talállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Kesztyű tartót kiveszed és a kesztyűtartó doboz fölött van a műszerfal aljára fel csavarva 2db csavarral. meg van minden műszerfalban a helye. Veddki a kesztyűtartót és feküdj be meg fogod talállni. Légzsákosnál nem ott van tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Légzsákosnál nem ott van tudtommal. Sztem nem tom :D De úgy sincs légzsákja emberünknek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sztem nem tom ^_^ De úgy sincs légzsákja emberünknek :P Azt írtad, hogy minden műszerfalban megvan a helye. A légzsákosban pont nincs. :D Brékin: Aszonták MSN-n hogy ott van a helye, akkor csak az enyém selejtes classic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Köszi szépen mindenkinek. Egyébként, akinek van eladó szenzorai BC hez (hűtőfolyadék menny., ablakmosófolyadék menny., olaj menny.) az kérem jelentkezzen! :-) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts