Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Nekem 2-ben dob olyan 10-15 L/100km pillanatnyi fogyit, hogy a tökMről őmlik a víz. Motorfékkel 0, kevés gázzal 10-15, esetleg parkett 25-30. :rolleyes:

Dizzzzzzel power:D Nekem is 15litereket irkál 2.ban. Akkor gyorsan el is váltom hogy, ne is lássam ;)

Megosztás:

15ös pillanatnyinál sírtok? :rolleyes: 39.8 nem ritka és elvileg ez a max amit kiír, de már láttam 82.4et is. ;)

ÁHÁ zoli téged kerestelek. Amugy a te bc-d be van már állítva?:D Mert az az adat nem egészséges:D Na de neked cdr500asod van nem? folyt köv elektromos:D

Megosztás:

ÁHÁ zoli téged kerestelek. Amugy a te bc-d be van már állítva?:rolleyes: Mert az az adat nem egészséges:D Na de neked cdr500asod van nem? folyt köv elektromos:D

Miért ne lenne egészséges? Nekem az 1,8-as simán irkált 30-34 l-es pillanatnyi fogyit, ha odaléptem neki. Az gyári BC volt minden sallangjával. Az átlagfogyi attól még lehet jó.....

Megosztás:

Miért ne lenne egészséges? Nekem az 1,8-as simán irkált 30-34 l-es pillanatnyi fogyit, ha odaléptem neki. Az gyári BC volt minden sallangjával. Az átlagfogyi attól még lehet jó.....

Nem tudom. Nekem sose sikerült ennyit lépnem rajta. Max 25-28literek 1esbe.

Megosztás:

Ezeket a board computereket csak benzines autókba tették anno.

Diesel isuzu motorosba beszerelhető szerintetek?

Olvass vissza, milliószor volt róla szó. Ez komolyan ilyen kib@szottnyagy problémát jelent?

Beszerelhető, de a fogyasztási adatokat nem fogja tudni mutatni.

Megosztás:

• 3 weeks later...

Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy beraktam egy BC t az opelembe lámpatesztelő modullal. Ráadom a gyújtást, minden tok jól működik. Tekerek egyet a világítás kapcsolón. Helyzetjelzők világítanak elől hátul. Átrakom tompítottra és hibát ír ki a BC, pedig a lámpák világítanak és látszatra minden jó.

Előre is köszi a választ

Megosztás:

Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy beraktam egy BC t az opelembe lámpatesztelő modullal. Ráadom a gyújtást, minden tok jól működik. Tekerek egyet a világítás kapcsolón. Helyzetjelzők világítanak elől hátul. Átrakom tompítottra és hibát ír ki a BC, pedig a lámpák világítanak és látszatra minden jó.

Előre is köszi a választ

Nekem azért csinálta ezt, mert be volt relézve a tompított. Neked nincs? Ha nincs, akkor a bekötéssel lehet a probléma.

Megosztás:

Nekem azért csinálta ezt, mert be volt relézve a tompított. Neked nincs? Ha nincs, akkor a bekötéssel lehet a probléma.

Szia

Nincs berelézve szerintem. Minden gyári benne. De az nem lehet, hogy testet kap valamelyik szál? Attól csinálhat ilyeneket?

Megosztás:

Próbáld ki, hogy ha tompítottra rákapcsolod a refit, akkor kb. 4 másodperc múlva eltűnik-e a hiba.

Meg tudtam oldani a hibát, köszi szépen a segítséget! Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy hol van a lámpatesztelőnek a gyári helye? Hova van felcsavarozva? Mert én a km óra mögé raktam be.

Megosztás:

Meg tudtam oldani a hibát, köszi szépen a segítséget! Még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy hol van a lámpatesztelőnek a gyári helye? Hova van felcsavarozva? Mert én a km óra mögé raktam be.

Kesztyű tartót kiveszed és a kesztyűtartó doboz fölött van a műszerfal aljára fel csavarva 2db csavarral. meg van minden műszerfalban a helye. Veddki a kesztyűtartót és feküdj be meg fogod talállni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.