Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.

Opel omega A caravánom van c20ne.

Nem volt benne board computer,de a csatlakozója kivolt épitve az óra helyén.Vettem egy computert bele ,de csak a műszert, csak a fogyasztást mutatja,mert nincs hozzá kapcsoló.Kérdezném,hogy a kapcsolónak is ki van-e vezetékelve a helye?Hova lehetne betenni a kapcsolóját?Lehet-e szerezni?Én úgy tudom,hogy a kézifék mellett volna a helye ,legalábbis ezt hallottam.

Elküldve
Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.

Opel omega A caravánom van c20ne.

Nem volt benne board computer,de a csatlakozója kivolt épitve az óra helyén.Vettem egy computert bele ,de csak a műszert, csak a fogyasztást mutatja,mert nincs hozzá kapcsoló.Kérdezném,hogy a kapcsolónak is ki van-e vezetékelve a helye?Hova lehetne betenni a kapcsolóját?Lehet-e szerezni?Én úgy tudom,hogy a kézifék mellett volna a helye ,legalábbis ezt hallottam.

Erre talán az omisok tudnának válaszolni. Miért nem ott kérdezed meg?

Elküldve
Lehet, hogy hnap át tudom programoztatni a BC-t. Szerintetek melyik motor befecskednezési rendszere/útjeladója áll legközelebb az X14XE-hez? C18XE?

x16xe(l) miért nem jó? :)

Elküldve
Lehet, hogy hnap át tudom programoztatni a BC-t. Szerintetek melyik motor befecskednezési rendszere/útjeladója áll legközelebb az X14XE-hez? C18XE?

X16XEL talán. 82 vagy 95 kódindex, rádiótól függően. Most milyenre van állítva?

Elküldve
Ma kipróbáltuk a 072-es kódot, de irreális értékeket mutatott, úgyhogy marad a 095, meg a fejszámolás. :)

1,6 8 szelepesben és 1,6 16 szelepesben is láttam már gyárilag BC-t, de 1,4-ben még nem. Gondolom ez lehet az oka, hogy nem ilyenhez készült.

Elküldve
1,6 8 szelepesben és 1,6 16 szelepesben is láttam már gyárilag BC-t, de 1,4-ben még nem. Gondolom ez lehet az oka, hogy nem ilyenhez készült.

Tuti, de elég könnyen feladták, mert csak 1,17-el kell megszorozni és kész is a pontos fogyasztás. Ennyi lett volna az X14XE-sítés.

• 2 weeks later...
Elküldve
Nagy köszönet Karcsinak a mai szerelésért! Bent van a CC is! :)

Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :D

Elküldve
Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :)

Én nem fogom. :D

Elküldve
Nem értelek én Titeket. Mikor anno én a BC-vel együtt beraktam a CC-t is, mindenki csak azzal jött, hogy felesleges, ő ugyan nem vacakol vele. Most meg sorra rakjátok be, utólag... :)

Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :D ;)

Elküldve
Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :) ;)

De programozást én intéztem el először. :D

Elküldve
Én sem értem, hogy mikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, rájöttem, hogy berakható bármelyik astrába, vettem egy mid-et, bekötöttem és üzemelt pöngén, aztán sorra vettétek meg és kötöttétek be. :) :D

Nekem előbb volt BC-m, csak nem ez a gyári, hanem Gabi-féle.

Elküldve
Nekem előbb volt BC-m, csak nem ez a gyári, hanem Gabi-féle.

A dizájn miatt akartam MID-t és ugye az volt a cél először, hogy alap adatokat írja (ídő, hőmérséklet, rádió), aztán jött az Isteni szikra, hogy lessünk meg egy rajzot. :)

Elküldve

Gergőnek meg volt a CC is, csak időhiány miatt most pótoltuk a beszerelést. Nekem nem volt meg, de rájöttem, hogy "jójaz". :D ;)

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.