Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nincs benne, én azt feleslegesnek tartom...hetente átvizsgálom az izzókat. Majd tartályokat szeretném bekötni tavasszal. Egyébként való igaz amit állítasz, én is ezt szoktam mondani, hogy egy mai autó fedélzetije sem tud többet...maximum ezeken kívül megtett távolságot is mutat. És mindezt egy Opel már '92-ben. :lol: Erre szoktam mondani, hogy fikázás ide vagy oda, már az F astra is egy igencsak frankó gép! :( Amúgy a CC-t szerintem be kellene neked is raknod, mert az oké, hogy heti szinten ellenőrzöd(amit napi szinten elinduláskor kellene :D ) de mi van akkor, ha pont a hét közepén megy ki pl egy féklámpád?? a rendőrt nem érdekli szerintem, hogy te hétőn megnézted. Igaz helyszínen javítható a hiba csekk nélkül, ha nem szemétkedik a rend éber őre. Nekem is nagyon tetszik a kinézete, de a dátum kijelzést már beprogramozhatták volna... órát azt jelez ugye?? Ilyen 5EFt-os hirdetéseket nézegetve nekem is megfordul az eszemben, hogy vennem kellene! :lol: Helyesírási hibák javítva,kérlek jobban figyelj,esetleg használd a firefox helyesírás-ellenőrző részét! ®j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 erre szoktam mondani, hogy fikázás ide vagy oda, már az F astra is egy igencsak frankó gép :( am a CC -t szerintem be kellene neked is raknod, mert az oké, hogy hetiszinten ellenőrzöd(amit napi szinten elinduláskor kellene :D ) de mi van akkor, ha ponta hét közepén megy ki pl egy féklámpád?? a rendőrt nem érdekli szerintem, hogy te hétőn megnézted. igaz helyszinen javítható a hiba csekk nélkül, ha nem szemétkedik a rend éber őre. nekm is nagyon tetszik a kinézete, de a dátum kijelzést már beprogramozhatták volna... órát azt jelez ugye?? ilyen 5ezer ft os hirdetéseket nézegetve nekem is megfordul az eszembe, hogy vennem kellene :lol: Engem egyedül a fogyi-nemkijelzés billentett vissza tőle, amúgy már hívtam is volna récingbazáros emberkét :lol: Tetszős cucc. Az izzó kipusztulást meg úgytudom elég szép meló bezsinórozni, ha index pusztul ki azt úgyis észrevenni, abból kiindulva hogy hány autót látok fél-fényszóróval közlekedni éjszaka, a kékek is nagy ívből sz.rják le a lámpákat. Ha foglalkoznának vele nem jönne minden 10.-ik autó félszemmel szembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Engem egyedül a fogyi-nemkijelzés billentett vissza tőle, amúgy már hívtam is volna récingbazáros emberkét :lol: Tetszős cucc. Az izzó kipusztulást meg úgytudom elég szép meló bezsinórozni, ha index pusztul ki azt úgyis észrevenni, abból kiindulva hogy hány autót látok fél-fényszóróval közlekedni éjszaka, a kékek is nagy ívből sz.rják le a lámpákat. Ha foglalkoznának vele nem jönne minden 10.-ik autó félszemmel szembe. hát..szerencsések, mi már jártunk úgy hogy nem voltunk azok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 hát..szerencsések, mi már jártunk úgy hogy nem voltunk azok :D Miért a 20 féklámpádból hány ment ki egyszerre? :lol: :D :( Bocs. nagyon OFF volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Ma bekerült nekem is a Karcsi jóvoltából. :lol: 7főn viszem 95-ösre beprogramozni. Aztán majd jelzem a fogyasztás pontosságát. Nagyon kíváncsi vagyok. Köszi Karcsi még egyszer! Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na ma beprogramoztuk a BC-t, meg beállítottam a tankkorrekciót. Nagyjából jónak tűnik, de majd hosszútávon derül ki, hogy mennyire pontos. Még a kiegyenlítő tartály csatlakozóját kell megforrasztanom, oszt kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na ma beprogramoztuk a BC-t, meg beállítottam a tankkorrekciót. Nagyjából jónak tűnik, de majd hosszútávon derül ki, hogy mennyire pontos. Még a kiegyenlítő tartály csatlakozóját kell megforrasztanom, oszt kész is. Szintjelzőket is bekötöttétek ezek szerint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Szintjelzőket is bekötöttétek ezek szerint? Csak a hűtővízet, meg az ablakmosót. Ill. a hűtővíz csatlakózóját még meg kell berhelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Csak a hűtővízet, meg az ablakmosót. Ill. a hűtővíz csatlakózóját még meg kell berhelni. Nekem úgy vannak beleforrasztva a vezetékek, mivel csatlakozóm nem volt hozzá, meg ugyanígy a külső hőmérsékletjeladónál is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Csak a hűtővízet, meg az ablakmosót. Ill. a hűtővíz csatlakózóját még meg kell berhelni. Ezeket tavasszal én is lehet megcsinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 ez a beprogramozás opelszervízben végezhető el csak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 ez a beprogramozás opelszervízben végezhető el csak? Nem. Ha van ismerős akinek van tech1 készüléke akkor ő is meg tudja csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem. Ha van ismerős akinek van tech1 készüléke akkor ő is meg tudja csinálni. gondolom ez a tech 1 vmi spec opelhoz való cucc, és nem a sima laptop+diag csatlakozó+ softver felállás mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 gondolom ez a tech 1 vmi spec opelhoz való cucc, és nem a sima laptop+diag csatlakozó+ softver felállás mi? A szervízekben külön műszer van, igen. De szerintem biztosan létezik laptop+kábel+program kombinációban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 A szervízekben külön műszer van, igen. De szerintem biztosan létezik laptop+kábel+program kombinációban is. az nem lenne rossz, van egy srácc itt is, német autókra van ráállva, diagnosztikát csinált már nekünk is, hátha megoldható ez is nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 az nem lenne rossz, van egy srácc itt is, német autókra van ráállva, diagnosztikát csinált már nekünk is, hátha megoldható ez is nála. Ha erre van ráállva, akkor tudnia kéne. Sikerült szétszednem a csatlakozót, beraktam a kábeleket és most már a hűtővízszint érzékelés is megy. Kipróbáltam, hogyha kiveszem jelez-e és jelzett. Uh. minden ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Ha erre van ráállva, akkor tudnia kéne. Sikerült szétszednem a csatlakozót, beraktam a kábeleket és most már a hűtővízszint érzékelés is megy. Kipróbáltam, hogyha kiveszem jelez-e és jelzett. Uh. minden ok. Gyári úszó van rajta, vagy csináltál rá? Ha igen, miből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Gyári úszó van rajta, vagy csináltál rá? Ha igen, miből? Gyári úszós érzékelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Gyári úszós érzékelő. Szerencsés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nekem csak a mágneskarika van rajt, kéne vmiből úszót csinálnom köréje. Vkinek ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nekem csak a mágneskarika van rajt, kéne vmiből úszót csinálnom köréje. Vkinek ötlet? lépésálló nikecel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 lépésálló nikecel Nem mállik szét a forró vízben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem mállik szét a forró vízben? Szerezz bontott cuccot. Az a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nem mállik szét a forró vízben? lefujod egy kis plasti dip el és nem :lol: de szerintem anélkül se, de a bontott cucc lenne a legjobb, csak én még látni se láttam ilyet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Szerezz bontott cuccot. Az a legjobb. Van szintmérőm, csak az a szivacsos izé mállott le róla. Nikecellen gondolkodtam én is, majd kipróbálom következő teafőzéskor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts