Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Nincs benne, én azt feleslegesnek tartom...hetente átvizsgálom az izzókat. Majd tartályokat szeretném bekötni tavasszal.

Egyébként való igaz amit állítasz, én is ezt szoktam mondani, hogy egy mai autó fedélzetije sem tud többet...maximum ezeken kívül megtett távolságot is mutat. És mindezt egy Opel már '92-ben. :lol:

Erre szoktam mondani, hogy fikázás ide vagy oda, már az F astra is egy igencsak frankó gép! :(

Amúgy a CC-t szerintem be kellene neked is raknod, mert az oké, hogy heti szinten ellenőrzöd(amit napi szinten elinduláskor kellene :D ) de mi van akkor, ha pont a hét közepén megy ki pl egy féklámpád?? a rendőrt nem érdekli szerintem, hogy te hétőn megnézted.

Igaz helyszínen javítható a hiba csekk nélkül, ha nem szemétkedik a rend éber őre.

Nekem is nagyon tetszik a kinézete, de a dátum kijelzést már beprogramozhatták volna... órát azt jelez ugye??

Ilyen 5EFt-os hirdetéseket nézegetve nekem is megfordul az eszemben, hogy vennem kellene! :lol:

Helyesírási hibák javítva,kérlek jobban figyelj,esetleg használd a firefox helyesírás-ellenőrző részét! ®j0hnny

Megosztás:

erre szoktam mondani, hogy fikázás ide vagy oda, már az F astra is egy igencsak frankó gép :(

am a CC -t szerintem be kellene neked is raknod, mert az oké, hogy hetiszinten ellenőrzöd(amit napi szinten elinduláskor kellene :D ) de mi van akkor, ha ponta hét közepén megy ki pl egy féklámpád?? a rendőrt nem érdekli szerintem, hogy te hétőn megnézted.

igaz helyszinen javítható a hiba csekk nélkül, ha nem szemétkedik a rend éber őre.

nekm is nagyon tetszik a kinézete, de a dátum kijelzést már beprogramozhatták volna... órát azt jelez ugye??

ilyen 5ezer ft os hirdetéseket nézegetve nekem is megfordul az eszembe, hogy vennem kellene :lol:

Engem egyedül a fogyi-nemkijelzés billentett vissza tőle, amúgy már hívtam is volna récingbazáros emberkét :lol: Tetszős cucc. Az izzó kipusztulást meg úgytudom elég szép meló bezsinórozni, ha index pusztul ki azt úgyis észrevenni, abból kiindulva hogy hány autót látok fél-fényszóróval közlekedni éjszaka, a kékek is nagy ívből sz.rják le a lámpákat. Ha foglalkoznának vele nem jönne minden 10.-ik autó félszemmel szembe.

Megosztás:

Engem egyedül a fogyi-nemkijelzés billentett vissza tőle, amúgy már hívtam is volna récingbazáros emberkét :lol: Tetszős cucc. Az izzó kipusztulást meg úgytudom elég szép meló bezsinórozni, ha index pusztul ki azt úgyis észrevenni, abból kiindulva hogy hány autót látok fél-fényszóróval közlekedni éjszaka, a kékek is nagy ívből sz.rják le a lámpákat. Ha foglalkoznának vele nem jönne minden 10.-ik autó félszemmel szembe.

hát..szerencsések, mi már jártunk úgy hogy nem voltunk azok :lol:

Megosztás:

A szervízekben külön műszer van, igen. De szerintem biztosan létezik laptop+kábel+program kombinációban is.

az nem lenne rossz, van egy srácc itt is, német autókra van ráállva, diagnosztikát csinált már nekünk is, hátha megoldható ez is nála.

Megosztás:

az nem lenne rossz, van egy srácc itt is, német autókra van ráállva, diagnosztikát csinált már nekünk is, hátha megoldható ez is nála.

Ha erre van ráállva, akkor tudnia kéne.

Sikerült szétszednem a csatlakozót, beraktam a kábeleket és most már a hűtővízszint érzékelés is megy. Kipróbáltam, hogyha kiveszem jelez-e és jelzett. Uh. minden ok.

Megosztás:

Ha erre van ráállva, akkor tudnia kéne.

Sikerült szétszednem a csatlakozót, beraktam a kábeleket és most már a hűtővízszint érzékelés is megy. Kipróbáltam, hogyha kiveszem jelez-e és jelzett. Uh. minden ok.

Gyári úszó van rajta, vagy csináltál rá? Ha igen, miből?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.