a_lajos Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Üdv mindenkinek!! Az a nagy kérdésem lenne, hogy a 92-es c16nz astrámba lehetséges-e, BC-t rakni, van-e valami akadálya?? A kábelek között észre vettem, hogy sok szingli csatlakozó van. Pl. fékkopás érzékelő, elől a lökös alatt meg 3 csatlakozó stb. És ha azt mondjátok, hogy lehetséges akkor mit kellene beszerezzek?? Köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Üdv mindenkinek!! Az a nagy kérdésem lenne, hogy a 92-es c16nz astrámba lehetséges-e, BC-t rakni, van-e valami akadálya?? A kábelek között észre vettem, hogy sok szingli csatlakozó van. Pl. fékkopás érzékelő, elől a lökös alatt meg 3 csatlakozó stb. És ha azt mondjátok, hogy lehetséges akkor mit kellene beszerezzek?? Köszönet. Igen, lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Üdv mindenkinek!! Az a nagy kérdésem lenne, hogy a 92-es c16nz astrámba lehetséges-e, BC-t rakni, van-e valami akadálya?? A kábelek között észre vettem, hogy sok szingli csatlakozó van. Pl. fékkopás érzékelő, elől a lökös alatt meg 3 csatlakozó stb. És ha azt mondjátok, hogy lehetséges akkor mit kellene beszerezzek?? Köszönet. Be lehet szerelni. Leírás a GyIK-ben. Beszerzésre minimum kell egy ablaktörlő kapcsoló, amin van BC-s vezérlőgombok, megpersze ha kell, akkor tudjon hátsó ablakot is törölni/mosni. Valamint kell a kijelző is, ami önmagában a BC és szükséges még a nagy, 26 pin-es kék csatlakozó levágva. Vagy ha nagyon gyárit akarsz, akkor szerzel GSi-ből vagy olyan felszereltségű f astrából komplett kábelkorbácsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Szerintem az üresben gurulás sem haszontalan, van amikor a motorfék túl sokat lassítana pl a pirosig....stb A motorféket és a gurítást kombinálva kell szerintem használni. :huh: Neked melyik kód lett a BC-be beírva? Azon gondolkodom, lehet engem ez az angol nyelvű japán kód szivat, emiatt mér teljesen mást a BC-m. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Neked melyik kód lett a BC-be beírva? Azon gondolkodom, lehet engem ez az angol nyelvű japán kód szivat, emiatt mér teljesen mást a BC-m. 95-ös kód. Nekem szerencsére teljesen jól mér, és a megtehető táv is korrekt. Nem lehet okom panaszra. Vagy csak szerencsém volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 nem jó az átlagfogyi mérőm...hiába nullázom le, pár mpig változik, majd beáll 39.8ra. nehéz a lábam, ez tény...de azért nem ennyire :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 nem jó az átlagfogyi mérőm...hiába nullázom le, pár mpig változik, majd beáll 39.8ra. nehéz a lábam, ez tény...de azért nem ennyire :huh: És mivel nincs beállítva a BC-d ez meglep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 És mivel nincs beállítva a BC-d ez meglep? nyilván nem, de azért mégse kéne kiakadnia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 nyilván nem, de azért mégse kéne kiakadnia Nem lehet, hogy nem a pillanatnyi átlagfogyit látod, hanem a letárolt legrosszabbat? Azt lehet elvileg csak nullázni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Nem lehet, hogy nem a pillanatnyi átlagfogyit látod, hanem a letárolt legrosszabbat? Azt lehet elvileg csak nullázni :huh: van pillanatnyi meg átlag :lol: lenullázom az átlagot ugye lesz --.- aztán elkezd felfelé menni, majd beáll 38.9re és ottmarad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 van pillanatnyi meg átlag :huh: lenullázom az átlagot ugye lesz --.- aztán elkezd felfelé menni, majd beáll 38.9re és ottmarad Jó, igaz. A pillanatnyi egyébként működik rendesen? Nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Jó, igaz. A pillanatnyi egyébként működik rendesen? Nézted? működik, de tuti nem pontos, mert még nincs átállítva...viszont pedál állástól függően változik az érték, ugyh ott nincs ilyen para Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 működik, de tuti nem pontos, mert még nincs átállítva...viszont pedál állástól függően változik az érték, ugyh ott nincs ilyen para Nálam is ilyen, ne parázz. Amíg nem állítatod be a BC-t addig ne várd, hogy pontosan mérjen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Nálam is ilyen, ne parázz. Amíg nem állítatod be a BC-t addig ne várd, hogy pontosan mérjen. :huh: de nem azt várom h pontos legyen, hanem hogy ne maximálisan fals :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 de nem azt várom h pontos legyen, hanem hogy ne maximálisan fals :huh: Tegyé' bele TID-et. Az igazat mutat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Tegyé' bele TID-et. Az igazat mutat. :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 de nem azt várom h pontos legyen, hanem hogy ne maximálisan fals :lol: Fogadd el, hogy ilyen lesz, amíg be nem állíttatod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ezt láttátok már? http://www.bcweb.hu/miez.htm itt a kezelési utasítása is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 ezt láttátok már? http://www.bcweb.hu/miez.htm itt a kezelési utasítása is Persze. Ez a Futó Gabi (Opel16V) féle BC. :rolleyes: Van többeknek is az autójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Persze. Ez a Futó Gabi (Opel16V) féle BC. :lol: Van többeknek is az autójában. de ugye ez csak benzinesbe jó? (gondolom kell hozzá az a vezérlőelektronika) :rolleyes: nekem nem kivitelezhető valahogyan? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 de ugye ez csak benzinesbe jó? (gondolom kell hozzá az a vezérlőelektronika) :rolleyes: nekem nem kivitelezhető valahogyan? :blink: A dízelesbe ha Gabi-félét teszel, akkor az a fogyasztás adatokat nem tudja, a többit (fordszám, hőmérsékletek...stb) igen. Sima BC-t nem érdemes bele tenned, mert ott csak a stopper meg az átlagsebesség működne. A többi ami fogyasztás adat, vagy az alapján számol, nem lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Helló Következő a problémám. Be szeretném kötni a BC-t a kocsiba elolvastam a gyik-et is meg itt a BC-rovatban is átnéztem a dolgokat. És a következő lenne a kérdésem. Valószínű ey 1.6os F-esből lenne a BC és az jó az én 1.4esembe szval írták sokan hogy be kell állítatni stb ez idáig tiszta sor. Az érdekelne, hogy az a helyzet is fenn áll hogy elviszem be állítattni és nem tudják összehozni? Szval semmit nem fog csinállni a bc? Vagy mire kell figyelni igazából? Mitkell tudni róla? Még egszer mondom át olvastam a fórumot de konkrét választ nem kaptam a kérdésemre ezért is írtam le. Várom a segítséget ÜDV és kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Helló Következő a problémám. Be szeretném kötni a BC-t a kocsiba elolvastam a gyik-et is meg itt a BC-rovatban is átnéztem a dolgokat. És a következő lenne a kérdésem. Valószínű ey 1.6os F-esből lenne a BC és az jó az én 1.4esembe szval írták sokan hogy be kell állítatni stb ez idáig tiszta sor. Az érdekelne, hogy az a helyzet is fenn áll hogy elviszem be állítattni és nem tudják összehozni? Szval semmit nem fog csinállni a bc? Vagy mire kell figyelni igazából? Mitkell tudni róla? Még egszer mondom át olvastam a fórumot de konkrét választ nem kaptam a kérdésemre ezért is írtam le. Várom a segítséget ÜDV és kössz Szia! Kódtáblázat szerint C14NZ-től C18NZ-ig ugyanaz a kód mindegyikhez, csak a nyelv és rádió beállítások eltérése esetén kell átállítani a kódot. A többi típusú motornál (C18XE, C20XE, C20NE stb.), már egyedi kódot kaptak plusz a rádió és nyelv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Szia! Kódtáblázat szerint C14NZ-től C18NZ-ig ugyanaz a kód mindegyikhez, csak a nyelv és rádió beállítások eltérése esetén kell átállítani a kódot. A többi típusú motornál (C18XE, C20XE, C20NE stb.), már egyedi kódot kaptak plusz a rádió és nyelv. Értem mondjuk a rádiónem fenyeget mert az nem gyári benne szóval. Engem csak a fogyi adatok érdekelnek meg az ilyenek szóval csak ez működjön a rádió az úgy se kell. De akkor jó is lehet a dolog ugye? tudni fogja mérni az adatokat?! és ez a kódot igazából honnan tudom meg hogy tudom be írni stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Értem mondjuk a rádiónem fenyeget mert az nem gyári benne szóval. Engem csak a fogyi adatok érdekelnek meg az ilyenek szóval csak ez működjön a rádió az úgy se kell. De akkor jó is lehet a dolog ugye? tudni fogja mérni az adatokat?! és ez a kódot igazából honnan tudom meg hogy tudom be írni stb? Ha mondjuk c16nz/sz/szr-ből vagy x16xelből való, akkor elvileg nem kell kódot átíratni benne. Ha mégis kellene, akkor vagy márkaszervízben megcsinálják nem épp occsóért (fehérváron nekem 8000-ért akarták... :rolleyes:) vagy olyan helyre viszed, ahol van tech1 vagy 2 és áttudják állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts