Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!!

Az a nagy kérdésem lenne, hogy a 92-es c16nz astrámba lehetséges-e, BC-t rakni, van-e valami akadálya??

A kábelek között észre vettem, hogy sok szingli csatlakozó van. Pl. fékkopás érzékelő, elől a lökös alatt meg 3 csatlakozó stb.

És ha azt mondjátok, hogy lehetséges akkor mit kellene beszerezzek??

Köszönet.

Megosztás:

Üdv mindenkinek!!

Az a nagy kérdésem lenne, hogy a 92-es c16nz astrámba lehetséges-e, BC-t rakni, van-e valami akadálya??

A kábelek között észre vettem, hogy sok szingli csatlakozó van. Pl. fékkopás érzékelő, elől a lökös alatt meg 3 csatlakozó stb.

Köszönet.

Igen, lehet.

Megosztás:

Üdv mindenkinek!!

Köszönet.

Be lehet szerelni. Leírás a GyIK-ben. Beszerzésre minimum kell egy ablaktörlő kapcsoló, amin van BC-s vezérlőgombok, megpersze ha kell, akkor tudjon hátsó ablakot is törölni/mosni. Valamint kell a kijelző is, ami önmagában a BC és szükséges még a nagy, 26 pin-es kék csatlakozó levágva. Vagy ha nagyon gyárit akarsz, akkor szerzel GSi-ből vagy olyan felszereltségű f astrából komplett kábelkorbácsot.

Megosztás:

• 2 weeks later...
Szerintem az üresben gurulás sem haszontalan, van amikor a motorfék túl sokat lassítana pl a pirosig....stb

A motorféket és a gurítást kombinálva kell szerintem használni. :huh:

Neked melyik kód lett a BC-be beírva? Azon gondolkodom, lehet engem ez az angol nyelvű japán kód szivat, emiatt mér teljesen mást a BC-m.

Megosztás:

Neked melyik kód lett a BC-be beírva? Azon gondolkodom, lehet engem ez az angol nyelvű japán kód szivat, emiatt mér teljesen mást a BC-m.

95-ös kód. Nekem szerencsére teljesen jól mér, és a megtehető táv is korrekt. Nem lehet okom panaszra. Vagy csak szerencsém volt. :huh:

Megosztás:

• 2 weeks later...
de ugye ez csak benzinesbe jó? (gondolom kell hozzá az a vezérlőelektronika) :rolleyes:

nekem nem kivitelezhető valahogyan? :blink:

A dízelesbe ha Gabi-félét teszel, akkor az a fogyasztás adatokat nem tudja, a többit (fordszám, hőmérsékletek...stb) igen.

Sima BC-t nem érdemes bele tenned, mert ott csak a stopper meg az átlagsebesség működne. A többi ami fogyasztás adat, vagy az alapján számol, nem lenne jó.

Megosztás:

• 1 month later...

Helló

Következő a problémám. Be szeretném kötni a BC-t a kocsiba elolvastam a gyik-et is meg itt a BC-rovatban is átnéztem a dolgokat. És a következő lenne a kérdésem. Valószínű ey 1.6os F-esből lenne a BC és az jó az én 1.4esembe szval írták sokan hogy be kell állítatni stb ez idáig tiszta sor. Az érdekelne, hogy az a helyzet is fenn áll hogy elviszem be állítattni és nem tudják összehozni? Szval semmit nem fog csinállni a bc? Vagy mire kell figyelni igazából? Mitkell tudni róla? Még egszer mondom át olvastam a fórumot de konkrét választ nem kaptam a kérdésemre ezért is írtam le. Várom a segítséget ÜDV és kössz

Megosztás:

Helló

Következő a problémám. Be szeretném kötni a BC-t a kocsiba elolvastam a gyik-et is meg itt a BC-rovatban is átnéztem a dolgokat. És a következő lenne a kérdésem. Valószínű ey 1.6os F-esből lenne a BC és az jó az én 1.4esembe szval írták sokan hogy be kell állítatni stb ez idáig tiszta sor. Az érdekelne, hogy az a helyzet is fenn áll hogy elviszem be állítattni és nem tudják összehozni? Szval semmit nem fog csinállni a bc? Vagy mire kell figyelni igazából? Mitkell tudni róla? Még egszer mondom át olvastam a fórumot de konkrét választ nem kaptam a kérdésemre ezért is írtam le. Várom a segítséget ÜDV és kössz

Szia!

Kódtáblázat szerint C14NZ-től C18NZ-ig ugyanaz a kód mindegyikhez, csak a nyelv és rádió beállítások eltérése esetén kell átállítani a kódot. A többi típusú motornál (C18XE, C20XE, C20NE stb.), már egyedi kódot kaptak plusz a rádió és nyelv.

Megosztás:

Szia!

Kódtáblázat szerint C14NZ-től C18NZ-ig ugyanaz a kód mindegyikhez, csak a nyelv és rádió beállítások eltérése esetén kell átállítani a kódot. A többi típusú motornál (C18XE, C20XE, C20NE stb.), már egyedi kódot kaptak plusz a rádió és nyelv.

Értem mondjuk a rádiónem fenyeget mert az nem gyári benne szóval. Engem csak a fogyi adatok érdekelnek meg az ilyenek szóval csak ez működjön a rádió az úgy se kell. De akkor jó is lehet a dolog ugye? tudni fogja mérni az adatokat?! és ez a kódot igazából honnan tudom meg hogy tudom be írni stb?

Megosztás:

Értem mondjuk a rádiónem fenyeget mert az nem gyári benne szóval. Engem csak a fogyi adatok érdekelnek meg az ilyenek szóval csak ez működjön a rádió az úgy se kell. De akkor jó is lehet a dolog ugye? tudni fogja mérni az adatokat?! és ez a kódot igazából honnan tudom meg hogy tudom be írni stb?

Ha mondjuk c16nz/sz/szr-ből vagy x16xelből való, akkor elvileg nem kell kódot átíratni benne. Ha mégis kellene, akkor vagy márkaszervízben megcsinálják nem épp occsóért (fehérváron nekem 8000-ért akarták... :rolleyes:) vagy olyan helyre viszed, ahol van tech1 vagy 2 és áttudják állítani.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.