GH Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Félreértés ne essék, dobozolva lesz a BC, a doboz befoglaló mérete 117*79*24mm. a gyári kijelzőre nem is lehet ráködni egyáltalán? mert így az lenne még jó ha beférne a din-es rádió helyére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 a gyári kijelzőre nem is lehet ráködni egyáltalán? mert így az lenne még jó ha beférne a din-es rádió helyére :rolleyes: És akkor mit hallgatsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 És akkor mit hallgatsz? :rolleyes: G asztrában kettő is van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 a gyári kijelzőre nem is lehet ráködni egyáltalán? mert így az lenne még jó ha beférne a din-es rádió helyére :rolleyes: nem. ez nem opel specifikusra készül, hanem márkafüggetlen termék lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 nem. ez nem opel specifikusra készül, hanem márkafüggetlen termék lesz :D attól még beférhetne :rolleyes: asszem nem marad más mint valakitől megvenni a lecserélt régi bc-t mondjuk nagy hülye voltam hogy az F-ből ezt nem mentettem át <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Árban kb a régi BC szintjén marad vagy esetleg több/kevesebb-re lehet számítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 attól még beférhetne :rolleyes: asszem nem marad más mint valakitől megvenni a lecserélt régi bc-t Nem tartom fontosnak a din méretet, mert sokaknak csak egy van, amiben rádió van, illetve dupla dines a méret. Szóval nem érdekem erre tervezni. Viszont ha kívánod, csinálok külön neked egy különkiadást HW-ból, ami belefér oda, de akkor annak az ára min a 3x-osa lesz <_< Árban kb a régi BC szintjén marad vagy esetleg több/kevesebb-re lehet számítani? Kicsivel több lesz. Még nem tudom pontosan mennyi. Nettó 40 körül lehet várni kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Viszont ha kívánod, csinálok külön neked egy különkiadást HW-ból, ami belefér oda, de akkor annak az ára min a 3x-osa lesz <_< jó de akkor az rtl klubot is lehessen fogni rajta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 jó de akkor az rtl klubot is lehessen fogni rajta B) :rolleyes: <_< :D A Barátok köztöt nem szabad hanyagolni.... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 cserélem alig használt 17DR motoromat egy ilyen újra. Valaki? :D :rolleyes: francba de tetszik... kellett nekem ide belépni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 BC programozás. Telefonáltam párat, írtam egy kis megjegyzést a szervízes kollégáról is, valamint az árak. Opel Tatabánya, korrekt segítőkész, 3600huf Schiller Opel, közömbös, 5000huf Opel Gombos, nem igazán tudta mi van, 10000-12000huf Opel Maxabo, közömbös, 4700huf Opel Duna, korrekt, 5000-6000huf Nem szimpi árak :D Opel Szuna, Székesfehérvár, nem nagyon vágta a srác, hogy mi van, 8000Ft. -_- Múltkor még olcsóbb volt, most valami változás történt az igazgatóságnál és ezt az árat állapították meg. Amúgy a szervizes srác nézett nagyot, hogy "F Astrába fedélzeti számítógép? B) " :rolleyes: Persze, ha nem sikerül belőni, akkor nem kérnek a csatlakoztatásért lóvét. Ez egy egységár náluk a Tech2 csatlakoztatásra, akár BC beállítás, akár hibakód kiolvasás, akármi, ami a diag csatihoz kell... <_< Olcsóbban járnék, ha felmennék Tbányára vagy Érd-re, mint ezt kifizetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Opel Szuna, Székesfehérvár, nem nagyon vágta a srác, hogy mi van, 8000Ft. -_- Múltkor még olcsóbb volt, most valami változás történt az igazgatóságnál és ezt az árat állapították meg. Amúgy a szervizes srác nézett nagyot, hogy "F Astrába fedélzeti számítógép? B) " :rolleyes: Persze, ha nem sikerül belőni, akkor nem kérnek a csatlakoztatásért lóvét. Ez egy egységár náluk a Tech2 csatlakoztatásra, akár BC beállítás, akár hibakód kiolvasás, akármi, ami a diag csatihoz kell... <_< Olcsóbban járnék, ha felmennék Tbányára vagy Érd-re, mint ezt kifizetni. :D Én Érden csináltattam egy kis Opel szervízben. 5-öt kért a srác, nála ennyi egy Tech2 csatlakoztatás, de tudta miről van szó, láthatóan nem először csinált ilyet, és azt a kódot írta bele, amit kértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Én Érden csináltattam egy kis Opel szervízben. 5-öt kért a srác, nála ennyi egy Tech2 csatlakoztatás, de tudta miről van szó, láthatóan nem először csinált ilyet, és azt a kódot írta bele, amit kértem. A címet szeretném elkérni. A szabadságomat úgyis Pesten fogom tölteni minden bizonnyal és akkor pont útba esne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Amúgy nem kell állandóan hibakódolvastatni a MID-t. Ma egy idegen fejegység volt a gépsasban és ügye nem tudja kezelni a külön kijelzőt. Dobott is egy szép kis F betűt az óra előtti részen, hogy hiba van. :rolleyes: Ha az megjelenik, akkor lehet olvastatni, addig nem kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Amúgy nem kell állandóan hibakódolvastatni a MID-t. Ma egy idegen fejegység volt a gépsasban és ügye nem tudja kezelni a külön kijelzőt. Dobott is egy szép kis F betűt az óra előtti részen, hogy hiba van. :rolleyes: Ha az megjelenik, akkor lehet olvastatni, addig nem kell. <_< Eddig sokat gondolkodtam rajta hogy az az F mit jelenthet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Eddig sokat gondolkodtam rajta hogy az az F mit jelenthet. :rolleyes: Jóvan, csak jeleztem, ha esetleg valaki nem tudta volna, hogy ilyet is tud, nem kell kétgombotnyomniötmásodpercig. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Jóvan, csak jeleztem, ha esetleg valaki nem tudta volna, hogy ilyet is tud, nem kell kétgombotnyomniötmásodpercig. <_< Hiába nyomod, nem történik semmi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Hiába nyomod, nem történik semmi. :rolleyes: TID-re céloztam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Eddig sokat gondolkodtam rajta hogy az az F mit jelenthet. <_< Olyankor FUCK van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Megjött ma a BC-s ablaktörlő bajuszkapcsoló, be is szereltem. Üzemel remekül, tényleg teljesen más a kapcsolása, mint a normálnak. Egyébként mintha kicsit gyengébben működne vele a mosószivattyú valamint az ablaktörlés is lassabbnak tűnik... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!! Szerintem ha jó áron adják megpróbálhatod, elvileg a dolog azután derül ki, ha felprogramozzák, de nem hinném hogy bármilyen gond lehetne ezzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!! Ha megveszed, akkor mindenképp kérd hozzá a két csatit is, ami a kijelzőbe kell, valamint ügye a hozzá való ablaktörlő-kapcsolót is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!! Ahogy a kódtáblázatot nézem, '93-as modellévtől volt C18XE motorkód bennük, arra kell állítanod az X20XEV motorhoz (a '95-ös szerint), tehát '92.09 utáni dátum szerepeljen a cimkéjén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Ahogy a kódtáblázatot nézem, '93-as modellévtől volt C18XE motorkód bennük, arra kell állítanod az X20XEV motorhoz (a '95-ös szerint), tehát '92.09 utáni dátum szerepeljen a cimkéjén. Nekem 92-es bc-m van, x16sz pedig először a 94-es táblázatban van megemlítve. Na ehhez mit szólsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts