Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

nem.

ez nem opel specifikusra készül, hanem márkafüggetlen termék lesz :D

attól még beférhetne :rolleyes:

asszem nem marad más mint valakitől megvenni a lecserélt régi bc-t

mondjuk nagy hülye voltam hogy az F-ből ezt nem mentettem át <_<

Megosztás:

attól még beférhetne :rolleyes:

asszem nem marad más mint valakitől megvenni a lecserélt régi bc-t

Nem tartom fontosnak a din méretet, mert sokaknak csak egy van, amiben rádió van,

illetve dupla dines a méret. Szóval nem érdekem erre tervezni.

Viszont ha kívánod, csinálok külön neked egy különkiadást HW-ból, ami belefér oda, de

akkor annak az ára min a 3x-osa lesz <_<

Árban kb a régi BC szintjén marad vagy esetleg több/kevesebb-re lehet számítani?

Kicsivel több lesz. Még nem tudom pontosan mennyi. Nettó 40 körül lehet várni kb.

Megosztás:

BC programozás. Telefonáltam párat, írtam egy kis megjegyzést a szervízes kollégáról is, valamint az árak.

Opel Tatabánya, korrekt segítőkész, 3600huf

Schiller Opel, közömbös, 5000huf

Opel Gombos, nem igazán tudta mi van, 10000-12000huf

Opel Maxabo, közömbös, 4700huf

Opel Duna, korrekt, 5000-6000huf

Nem szimpi árak :D

Opel Szuna, Székesfehérvár, nem nagyon vágta a srác, hogy mi van, 8000Ft. -_-

Múltkor még olcsóbb volt, most valami változás történt az igazgatóságnál és ezt az árat állapították meg. Amúgy a szervizes srác nézett nagyot, hogy "F Astrába fedélzeti számítógép? B) " :rolleyes: Persze, ha nem sikerül belőni, akkor nem kérnek a csatlakoztatásért lóvét. Ez egy egységár náluk a Tech2 csatlakoztatásra, akár BC beállítás, akár hibakód kiolvasás, akármi, ami a diag csatihoz kell... <_<

Olcsóbban járnék, ha felmennék Tbányára vagy Érd-re, mint ezt kifizetni. :D

Megosztás:

Opel Szuna, Székesfehérvár, nem nagyon vágta a srác, hogy mi van, 8000Ft. -_-

Múltkor még olcsóbb volt, most valami változás történt az igazgatóságnál és ezt az árat állapították meg. Amúgy a szervizes srác nézett nagyot, hogy "F Astrába fedélzeti számítógép? B) " :rolleyes: Persze, ha nem sikerül belőni, akkor nem kérnek a csatlakoztatásért lóvét. Ez egy egységár náluk a Tech2 csatlakoztatásra, akár BC beállítás, akár hibakód kiolvasás, akármi, ami a diag csatihoz kell... <_<

Olcsóbban járnék, ha felmennék Tbányára vagy Érd-re, mint ezt kifizetni. :D

Én Érden csináltattam egy kis Opel szervízben. 5-öt kért a srác, nála ennyi egy Tech2 csatlakoztatás, de tudta miről van szó, láthatóan nem először csinált ilyet, és azt a kódot írta bele, amit kértem.

Megosztás:

Én Érden csináltattam egy kis Opel szervízben. 5-öt kért a srác, nála ennyi egy Tech2 csatlakoztatás, de tudta miről van szó, láthatóan nem először csinált ilyet, és azt a kódot írta bele, amit kértem.

A címet szeretném elkérni. A szabadságomat úgyis Pesten fogom tölteni minden bizonnyal és akkor pont útba esne. :rolleyes:

Megosztás:

Amúgy nem kell állandóan hibakódolvastatni a MID-t. Ma egy idegen fejegység volt a gépsasban és ügye nem tudja kezelni a külön kijelzőt. Dobott is egy szép kis F betűt az óra előtti részen, hogy hiba van. :rolleyes: Ha az megjelenik, akkor lehet olvastatni, addig nem kell. <_<

Megosztás:

Amúgy nem kell állandóan hibakódolvastatni a MID-t. Ma egy idegen fejegység volt a gépsasban és ügye nem tudja kezelni a külön kijelzőt. Dobott is egy szép kis F betűt az óra előtti részen, hogy hiba van. :rolleyes: Ha az megjelenik, akkor lehet olvastatni, addig nem kell. <_<

Eddig sokat gondolkodtam rajta hogy az az F mit jelenthet. :D

Megosztás:

Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!!

Szerintem ha jó áron adják megpróbálhatod, elvileg a dolog azután derül ki, ha felprogramozzák, de nem hinném hogy bármilyen gond lehetne ezzel.

Megosztás:

Sziasztok! Kínáltak nekem egy BC de nem tudják milyen és mikori astrából valósi. nekem '97 X20XEV caravanom van. Vajon bebukhatom ha megveszem? :D Köszi a segítséget előre is!!!

Ha megveszed, akkor mindenképp kérd hozzá a két csatit is, ami a kijelzőbe kell, valamint ügye a hozzá való ablaktörlő-kapcsolót is. :)

Megosztás:

Ahogy a kódtáblázatot nézem, '93-as modellévtől volt C18XE motorkód bennük, arra kell állítanod az X20XEV motorhoz (a '95-ös szerint), tehát '92.09 utáni dátum szerepeljen a cimkéjén.

Megosztás:

Ahogy a kódtáblázatot nézem, '93-as modellévtől volt C18XE motorkód bennük, arra kell állítanod az X20XEV motorhoz (a '95-ös szerint), tehát '92.09 utáni dátum szerepeljen a cimkéjén.

Nekem 92-es bc-m van, x16sz pedig először a 94-es táblázatban van megemlítve. Na ehhez mit szólsz? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.