daykiller Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 nekem a BC-m angol mértékegységeket használ(mérföld, gallon). A kérdésem az lenne, hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy kilométerben és liter/100km-ben számoljon? thx Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen.
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. szóval mindenkinek akinek angol nyelvű a BC-je annak gallont és mérföldet használ?
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen. Már hogyne lehetne? :lol: Azzal a kóddal, mit múltkor adtam neked, angol lenne, és metrikus.
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 szóval mindenkinek akinek angol nyelvű a BC-je annak gallont és mérföldet használ? Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom.
invictus Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. Metrikus inkább német nyelvvel, de pl Daykiller talált olyan kódot ami az ő motorjával, angol nyelvvel, valamint metrikus egységekkel menne. Meg kell nézni a táblázatot.
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Metrikus inkább német nyelvvel, de pl Daykiller talált olyan kódot ami az ő motorjával, angol nyelvvel, valamint metrikus egységekkel menne. Meg kell nézni a táblázatot. Én adtam neki azt a kódot, és igen, a táblázatból (109) :lol:
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. -egybekijelzős -angol nyelv -gallon, mérföld mértékegységek -átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni?
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 -egybekijelzős -angol nyelv -gallon, mérföld mértékegységek -átlagfogyasztás, pillanatnyi fogyasztás, kinti hőmérséklet, pillanatnyi benzinmennyiséggel adott megtehető távolság kijelzése, stopperóra, sima digitális óra Ezt tudja. Ezalapján nem lehet valamit kideríteni? A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód). Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint.
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 A Tiédhez a 79-es vagy 80-as kód kell, előbbi gyári rádiókijelzéshez, utóbbi rádiókijelzés nélkül, C18XE motorhoz ugyebár. Feltéve persze, hogy 16665 impulzusos a jeladód a km-órában (ehhez kellett volna a mostani kód). Most elvileg 73-as vagy 66-os kód van benne a táblázat szerint. el tudnád küldeni a táblázatot?
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 el tudnád küldeni a táblázatot? Itt található, az Astra F részben, MID Codes, évjárat szerint.
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Itt található, az Astra F részben, MID Codes, évjárat szerint. radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat? Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között. Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót) Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém?
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 radio mit external display az akkor mit is jelent? hogy a gyári car 300-as a BC-n jeleníti meg az adatokat? Mert csak ez a különbség a 66 és 73 között. Mert nekem ott mutatta (BC-ben) hogy melyik rádiót hallgatom.(Míg ki nem cseréltem az eredeti rádiót) Ezekszerint akkor 66-os lenne az enyém? Így van :lol:
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, létezik olyan kód, amivel angol nyelvű, és metrikus. Azt kéne tudni, a Tiéd most milyen kóddal megy. De hogy azt hogyan lehet megtudni, azt nem tudom. Szóval akkor most megtudtuk? :lol:
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Szóval akkor most megtudtuk? :lol: Mondom, feltéve, hogy ilyen jeladó van a km-órádban. Asszem van valami dignosztikai üzemmódja, valaki írta nemrég, de nem tudom, hogy van :lol: Bár a táblázatokat nézve, ehhez a motortipushoz csak ilyen jeladót ír, úgyhogy igen, akkor tulajdonképpen megtudtuk :lol:
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Szóval akkor most megtudtuk? :lol: Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot. FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol:
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Baromi egyszerű a megoldás egyébként, nyomni kell az R és S gombot pár másodpercig és utána kiírja a kódot, a szoftver verzióját és a következő oldalon az impulzusszámot. FPepe: két kód is van. A 82-es is jó elvileg... bár egyik táblázat szerint metrikus és angol, másik szerint nem. :lol: Szerintem se jó a 82.
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem se jó a 82. de az nem baj hogy az enyém C18XEL? a 82-esnél pedig 1.4 és 1.6-osok vannak a fenti táblázat alapján... Szóval akkor márkaszervizbe kell vinnem, hogy állítsák át? :lol:
invictus Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 de az nem baj hogy az enyém C18XEL? a 82-esnél pedig 1.4 és 1.6-osok vannak a fenti táblázat alapján... Szóval akkor márkaszervizbe kell vinnem, hogy állítsák át? :lol: Szerintem rádiótól függően 66 vagy 73. :lol:
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem rádiótól függően 66 vagy 73. :lol: tuti hogy 66-os... megnéztem!!! De akkor most hogy is tudom metrikussá varázsolni? :lol:
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Amint néztem a táblázatban, nekem a 79-es lenne az ideális!
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 [tuti hogy 66-os... megnéztem!!! De akkor most hogy is tudom metrikussá varázsolni? :lol: Amint néztem a táblázatban, nekem a 79-es lenne az ideális! Így! :lol:
cortx Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Rendben, at tudom hogy most 66-os, és nekem 79-es kellene! De hol tudom megcsináltatni? Ki teszi rá a 79-est? :lol: :lol:
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Rendben, at tudom hogy most 66-os, és nekem 79-es kellene! De hol tudom megcsináltatni? Ki teszi rá a 79-est? :lol: :lol: Ne csak nézz, láss: Be kell menni egy márkaszervizbe és átállítják neked. Persze ez függ a BC-től is, hogy tudja-e azt a nyelvet. Nem lehet úgy állítani elvileg, hogy angol maradjon, de kmh és literben mérjen.
Recommended Posts